Pajba TD-ova od strane starosjedilačkih kamiondžija kreće za 3, 2, 1...!
Pajba TD-ova od strane starosjedilačkih kamiondžija kreće za 3, 2, 1...!
možda nije usko vezano uz aktualnosti no zanima me pošto bi se malo igrao s modovima (autima) dal se preporuča da napravim novi profil za samo to ili?
Da
Kakva je to fora sa šlepanjem kamiona ??
Kakva je to fora sa šlepanjem kamiona ??
Baš završavam video pa ću postati.
U biti ja koliko sam skužio,to funkcionira na shemu duplih prikolica,samo tu je kamion umjesto druge duple prikolice,no izgleda zanimljivo i zna bit dosta škakljivo za vozit(teže nego duple prikolice).
To je mod Heavy Convoy
Dobro dođe da ubije vrijeme do izlaska specijalnih tereta :)
EDIT
Čak i s 1400hp se kamion muči :)
Italija stiže idući tjedan. Još samo da dobijemo info o specijalnim transportima i predblagdansko trošenje može početi. :D
Prednaručio s cdkeys.com za 11.39€, 18 direkt sa steama je previše.
Cijena je očekivana i ista kao i za Skandiviju i Francusku.
Po meni je s obzirom na kvalitetu opravdana cijena. Iovako će u budućnosti padati cijena tako da oni koji neće odmah kupovat mogu kasnije i uštedit.
izgleda da cu i ja piknut sa cdkeys.. 18€ ipak je malko previse
Na stranu sad cijena i sve, što se toga tiče snaći će se svatko kako mu paše... Zato ima reseller stranica i svega kako bi svatko mogao naći sebi primjerenu cijenu. :)
Nego.. Mene više zanima dal to SCS kroz neke ''teasere'' poručuje što nas čeka iduće godine. Na traileru od Italije i na nekim slikama se mogu vidjeti kontejneri za rigid kamione. Već dugo nije bilo riječi o tome, pa moguće da SCS radi na tome ''ispod radara''.
Isto tako, ono što me najviše zanima je dal je nakon Italije slijedeći DLC naš Balkan, pošto se na nekim znakovima nazire putokaz za Ljubljanu, na displajima od autobusa su Novi Sad i Beograd, vrlo lako moguće je da neki od gradova u Italiji bude imao trajektnu liniju prema Hrvatskoj.
Isto tako na nekim slikama za nadolazeću Italiju vidio sam da su se na mapi pojavili obrisi balkanskih država, među njima i Hrvatske, pa... Nadajmo se da će uskoro biti moguće da vozimo i na našim cestama. :D
I ja se nadam ali vrlo je vjerojatno da je na redu Španjolska, možda i Portugal skupa s njom. Bar po nekoj logici bi taj dlc trebao biti sljedeći.
Slažem se, taj dio fali u igri. Iako i sam SCS u jednom intervjuu kaže slijedeće: ''In the future we plan to expand our Eastern Europe map''. Vidjet ćemo uskoro što nam slijedi.
Nadam se da rade s ovim DLC-ovima paralelno na 3. djelu koji će bit na DX12 enginu prvo i osnovno i još onda odrade i dodaju mnoge stvari koje bibile super u igri koja je iovako zakon.
Ništa od ETS3 i to je rečeno. Ali radi se na Vulkan i DX11 engineu za trenutne igre.
a bilo kako god, ovo se kupuje
Sad je na redu MP server i idemo derat
nego u vezi promodsa, prije 2 tjedna sam kupio onaj full pack(ono di je sve u 1 datoteci i brze se skida), no sad sam prije par dana reinstalirao windowse i sad naravno vise nema promodsa, ima neka caka da opet dodjem do te datoteke ili opet moram sve ispocetka (btw, poruka kaj mi je dosla na gmailu je odavno izbrisana, mislio sam da mi nece trebat)
Hm.... Ajde netko provjeri jednu sitnicu kad instalira novi Promods... Sad se vozim po Berlinu gdje mi je matična garaža i primjetim kako jedva da ima frame dropova (lock mi je na 60), ne pada ispod 50 a znalo je ispod 30. Onda probam Hamburg gdje su bili grozni dropovi tamo ispod ne pada ispod 50. Sad nek netko potvrdi jesam li ja lud ili je Promods ekipa napravila konačno nešto po pitanju optimizacije.
nego u vezi promodsa, prije 2 tjedna sam kupio onaj full pack(ono di je sve u 1 datoteci i brze se skida), no sad sam prije par dana reinstalirao windowse i sad naravno vise nema promodsa, ima neka caka da opet dodjem do te datoteke ili opet moram sve ispocetka (btw, poruka kaj mi je dosla na gmailu je odavno izbrisana, mislio sam da mi nece trebat)
Platio si samo elegantni DL (1 brzi paket bez reklama). Sada skini novi Promods ili opet tako ili ono sporo ali free ...
Sliku ne kuzim, kupio si Italiju na G2A ?
Hm.... Ajde netko provjeri jednu sitnicu kad instalira novi Promods... Sad se vozim po Berlinu gdje mi je matična garaža i primjetim kako jedva da ima frame dropova (lock mi je na 60), ne pada ispod 50 a znalo je ispod 30. Onda probam Hamburg gdje su bili grozni dropovi tamo ispod ne pada ispod 50. Sad nek netko potvrdi jesam li ja lud ili je Promods ekipa napravila konačno nešto po pitanju optimizacije.
Hehe, ne brini nisi poludio (jos) a nije ni Promods vec je 'krivac' samo SCS ...
https://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/4674788.aspx
Dal zna netko kada će ITALIA DLC biti dostupna za preuzimanje?
ma ne ne, to znam i ja.. nego nemam stavke i cifre, već piše kada će biti dostupno (slika)