Meme u cijeloj ovoj priči najviše smeta sto optužbe nežele predočiti...jako jako irtitantno da nekažem neku grublju riječ. Kriv si al ti ne želim reći , a odgovori u stili bla bla bla su pak još više iritanti. Pa ti onda pošalju njihova pravila eeee a kad to počneš čitati upitaš se kamo sam ja to došao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meme u cijeloj ovoj priči najviše smeta sto optužbe nežele predočiti...jako jako irtitantno da nekažem neku grublju riječ. Kriv si al ti ne želim reći , a odgovori u stili bla bla bla su pak još više iritanti. Pa ti onda pošalju njihova pravila eeee a kad to počneš čitati upitaš se kamo sam ja to došao.
Da, nakon citanja po forumima sve ovisi jel' ces naletiti na automatski od..., ovaj odgovor ili na zivog covjeka koji ce pogledati. Onda nakon njega to ide na visu instancu koja odlucuje skida li se ban. Onda citam da su imali i problema sa xonar i nvidia karticama svojedobno, odnosno sa pojedinim *.dll-ovima. Onda da je doslovno sve zabranjeno. Najbolje sve pogasiti i samo igru upaliti. Spominju i neki numlock trick da banaju, a niti ne znam sto je to. Jedan je imao u pozadini aplikaciju koja autoklika za drugu igru, ali 'warden' to ne gleda. On samo 'pogleda' koji se procesi odvijaju u memoriji i to je to.
Misliš sve je ok igraš satima danima mjesecima godinama ... i onda jedan dan dođe ti na vrata baba roga :)
Da se mene pita :) ja bi to radio na sljedeći način.
Dragi igraču kontrolom na našim serverima ustanovili smo nepreavilnosti na vašem acc. i zato ćemo vas kazniti sa skidanjem određenog broja paragon levela . Nepravilnosti su (xxxxxxx) molimo vas da gore navedeno ispravite u roku xy dana kako vas nebi morali isključiti. Gotova priča. Na taj način nebi dovodili igrače u zabludu...međutim ovo što rade je najlakši najbrži ali i najnepošteniji način.
Dragi blizzardovci od mene nebude dobili više jedne lipe.
Misliš sve je ok igraš satima danima mjesecima godinama ... i onda jedan dan dođe ti na vrata baba roga :)
Dragi igraču kontrolom na našim serverima ustanovili smo nepreavilnosti na vašem acc. i zato ćemo vas kazniti sa skidanjem određenog broja paragon levela . Nepravilnosti su (xxxxxxx) molimo vas da gore navedeno ispravite u roku xy dana kako vas nebi morali isključiti. Gotova priča. Na taj način nebi dovodili igrače u zabludu...međutim ovo što rade je najlakši najbrži ali i najnepošteniji način.
Malo sam citao, jer se meni diablo isto nije zelio pokrenuti. Mislio sam da sam i ja u 'sretnom' drustvu, ali danas nisam. Sada kada idem paliti igricu, prvo ocenasek da radi....
I meni je ovo kaznjavanje bezveze. Mogli su uvaliti prvi ban na 5 dana. Ako se ne sredi onda drugi na 10, pa 20, pa 40... A ti, ako se ne zelis promijeniti... Ipak je igra placena.
Uvijek ti se u memoriju moze nesto zavuci ili dijete/zena nesto instalirati da ne znas. Pogotovo djeca vole instalirati 'pomagala'. Pokrenes i puf.
Mada moram priznati da si ovo jako dobro sve primio... Ja bi im prozivao sve zivo i nezivo da mi uvale nesto, a nisam kriv. Gdje si pogrijesio ?!?!? : )
I mene zanima di sam pogriješio.
Ono što je sigurno
nikada u 4 god.koliko sam igrao diablo III nisam instalirao ili se koristio svojom voljom nedozvoljenim /cheta programima, a što se događa u pozadini mog pc .. to neznam. Očito su nešto našli ...međutim kad te ovako nešto pogodi pa kad počneš čitati njihova pravila ..što možeš što nemožeš
.
Nemogu reći da mi je svjedno što sam
al za četiri godine sam se naigrao
.Jedino mi je krivo što imaju inkvizicijsku politiku kažnjavanja.Ovo je na kraju samo jedna igra i zabava,a oni su svojim pravili to digli 
Kupujem D3 account ponude na p.m. :-) paragon 1500+
Kupujem D3 account ponude na p.m. :-) paragon 1500+
Ovo nije rubrika za kupovinu i prodaju.... Ali necu prijaviti....
Doista zanimljivo.. Osobito za one koji vole teorije urote.. :)
https://m.youtube.com/watch?v=Dcin6xuNxU4
Smrt u penziji
bum ti ja pomogo ako se nije nitko do sada javio . dodaj me za frenda i kad naletiš na taj event zovi me u igru
hrwoje#2333
ej, ma uspio sam riješit to sve, riješio sam cursed chest s nekim likom i njegovim frendom 350 monstera sam kilao umjesto hardcore lika kojeg su mi ubili. i bila je solucija da riješim 75 gr ali to nikako nisam mogao solo, tako da no dobro riješimo sam penant, ne znam dal ću igrati novu sezonu budem vidio, mislim da ću sada neko vrijeme igrat normal. nisam baš od sezonca, nego da vas pitam jel mogu ja te set dungeone riješavat u normal ili samo u sezoni ?
nisam još nikada igrao te set dungeone, budem probao uskoro.
Set dungeon-e možeš rješavati u sezoni, van sezone, u HC - svi riješeni se zbrajaju prema krilima.
Ekipa zanima me sta se desi sa opremom koju trenutno nosim na starom liku ako ga konvertam u "sezonca"?
Jel ju dobijem na kraju mjeseca ili je moram spremati u stash? (Sto je malo problem jer nemam bas mjesta...)
Kad to napraviš sve stvari se prebace u "non-season" i imaš 30 dana da ih uzmeš..
Odeš na "non-season" lika, uđeš u igru i u doljem desnom kutu ćeš imati ikonicu na koju klikneš i tu će ti biti sve stvari sa tog lika..
Kad to napraviš sve stvari se prebace u "non-season" i imaš 30 dana da ih uzmeš..
Odeš na "non-season" lika, uđeš u igru i u doljem desnom kutu ćeš imati ikonicu na koju klikneš i tu će ti biti sve stvari sa tog lika..
S time da imaš 30 dana da uzmeš stvari iz tog internog "maila". Ako ih ne uzmeš u tom roku, stvari "nestanu".
Blizzard bagra koja ne zeli staviti poseban socket ili dva za sezonske likove. Vec te teraju kupiti. Ili unisti jednoga/dva, ako imas i musko i zensko od svakoga.
Vec danima na twitchu vise ljudi prati d2, nego d3, a i ovaj novi patch/sezona koji dolazi je piiiiiiiii (cenzura). Svaki losiji od drugoga, a jedino sto vrijedi dobiti je tab u stashu. No buduci da se oprema nesto i ne mijenja, nije bas toliko bitan.
Izivljavaju se dobrano dok preko wow-a zaradjuju pare. Ali i to ce puknuti. Zato sada forsiraju overwatch.... Da oslobodim dusu 
offtopic odgovor.. a da jednostavno otkantas diablo?
i ako imas igras overwatch...
a za sweet sweet itch koji zahtjeva aRPG i grindfest igras kao ja Path of Exile.... iliti igru koja je sve ono sto je diablo 3 trebao biti... te je svakim patchom ove godine sve bolja i bolja? :D
...detalji na pravom topicu ;)
offtopic odgovor.. a da jednostavno otkantas diablo?
i ako imas igras overwatch...
a za sweet sweet itch koji zahtjeva aRPG i grindfest igras kao ja Path of Exile.... iliti igru koja je sve ono sto je diablo 3 trebao biti... te je svakim patchom ove godine sve bolja i bolja? :D
...detalji na pravom topicu ;)
Nakon sto sam se ispuhao malo, a svakome dobro dodje
. Znam da mi nije odgovarao PoE. Istina prvo sam imao ogromnih problema da ga pokrenem sa zvukom, ali mi jednostavno nije sjeo. Tako da... Hvala na savjetu, ali ne hvala...
diablo je dobar, ali je očito sporedan, WOW im je očito primaran radi enorme zarade.
iako jasno je da blizard s ovakvom politikom, po meni neće još dugo biti vodeća gaming firma.
jer lova nije sve, puno bolje igrice već sad rade neke druge manje razvikane kompanije od njih.
nego da vas pitam, što mi je bitnije vitality ili strenght što da si dižem s paragonima ? što vi više preferirate podizat snagu ili zdravlje, ja igram s barbom pa pitam ono na paragon leveliranju mislim.
ja sam stavio više snage u ovog lika koji mi služi za GR solo, a suport barbaricu i wd stavljam više u vitaliy jel tako ?
diablo je dobar, ali je očito sporedan, WOW im je očito primaran radi enorme zarade.
iako jasno je da blizard s ovakvom politikom, po meni neće još dugo biti vodeća gaming firma.
jer lova nije sve, puno bolje igrice već sad rade neke druge manje razvikane kompanije od njih.
nego da vas pitam, što mi je bitnije vitality ili strenght što da si dižem s paragonima ? što vi više preferirate podizat snagu ili zdravlje, ja igram s barbom pa pitam ono na paragon leveliranju mislim.
ja sam stavio više snage u ovog lika koji mi služi za GR solo, a suport barbaricu i wd stavljam više u vitaliy jel tako ?
Ako igras ancient spear na barbu onda prvo max fury ms i str (naravno ako nemas dovoljno za mov speed tuci po str dok ne sakupis jos 50 paragona jer je ajmo rec nepotrebno)
+
+
Kako neće, imaju sad prvi FPS koji je u prvih par miseci vec skinija COD sa trona, imaju Starcraft 2 koji je i dalje glavni eSports ''sport'' i nadaleko najbolji MMO u industriji.
DOgodine izlazi zadnja ekspanzija za D3 i opet će svi shittalkeri kupit i igrat naveliko.
Ako in se iko približi na tronu uvik mogu izbacit Warcraft 4 i pokorit industriju.
DOgodine izlazi zadnja ekspanzija za D3 i opet će svi shittalkeri kupit i igrat naveliko.
Odakle ti ova informacija ? Gdje god sam ja citao nista se ne zna. Stovise vise se pise da nema exp-a za d3 (kao sto je bio samo jedan i za d2), da ce prije izadji d4, ako ga ne napuste i preorjetniraju se na drugi projekt.
Pričalo se da će bit ili ekspanzija ili D4, men totalno svejedno glavno da je Diablo.
Pričalo se da će bit ili ekspanzija ili D4, men totalno svejedno glavno da je Diablo.
Ne znam gdje se pricalo, pricaju ljudi svasta. Koliko znam Blizzard nije nista najavio novo, osim sto rade trenutno na Over... FPSu i expu za WoW, ako se ne varam. Ne znam jel' izasao ovaj novi exp ili je jos u beti.
Jos su i povukli ljude sa diablo projekta. Tako da iduce godine tesko da ce ista novoga izaci, ako cemo vise i vidjeti diablo vise ubuduce (ako cemo biti realni, vec smo ga 3x ubijali). Imali su oni super projekte koje su napustili. Stariji ce se sjetiti The Lost Vikings koji nisu dobili nastavak, ali su ih ubacili u HOTS.
Patch 2.4.2 je live u USA. Sutra, tj. danas valjda i kod nas:
http://us.battle.net/d3/en-us/blog/20210379/patch-242-now-live-8-2-2016
Tu je patch, tu je!
Testirao sam na T11 (na HC - cruz mi ima "samo" 850 paragona).
Vjerovatno će ići bez opasnosti i na T13.
NA T11, 2 ključa stalno padaju.
Infernal mašine - 2 puta jedna, i 2 puta 2 - sve u jednoj igri.
12 bounty materijala na T11.
Soloo 88 iz šale sa HT WDm - na normalu - ne na HC, naravno.
Morao sam se potruditi kad me je Tomo prestigao 
Ali, sada idu loše vijesti.
1 Wizz i 3 suporta su i dalje tu. WQW su riješili 130 nakonšto je patch stigao...
Morao sam se potruditi kad me je Tomo prestigao 

Nisi, imaš puno bolju osnovu od mene... Ali, svejedno, čestitam.
BTW, to mi je bio drugi pokušaj na GR86, evo video ako koga zanima:
EDIT:
Prvi pokušaj na GR87, ne igram baš najbolje, znam:
Ma znam da imam prednost, šalim se.
Ne može se uspoređivati npr. moj Enforcer na 113 kojeg sam napravio u grupi sa tvojim kojeg si morao sam zaraditi.
Ja sam već natrpao nekoliko gemova level 100 na svog WDa.
Tako da, čestitam ja tebi 
1 Wizz i 3 suporta su i dalje tu. WQW su riješili 130 nakonšto je patch stigao...
Zanima me koliko ce im patcheva trebati da konacno smisle barem nekoliko konkurentnih kombinacija. Sa time da s ovom pretjeruju. Ako se ne varam ova kombinacija sa wizzom jasi vec 3 sezone uz malu modifikaciju oruzja.
Zanima me koliko ce im patcheva trebati da konacno smisle barem nekoliko konkurentnih kombinacija. Sa time da s ovom pretjeruju. Ako se ne varam ova kombinacija sa wizzom jasi vec 3 sezone uz malu modifikaciju oruzja.
Ma teško je reći išta jer malo bolji klanovi/igrači koji su testirali kombinacije na PTRu nisu otkrili javnosti alternative nego ekipa namjerno spusti vrijeme i čeka da ubije bossa. Zasad po forumima govore o setupu s 2 dpsa, od kojih je jedan WD s grgom, a drugi ili isto wd ili raiment monk iako nema baš nešto extra informacija.
A ovo vrijeme gore što je striko naveo, e sad, to je bilo oko 5h ujutro, da li je patch bio gore ili nije, nisam baš siguran no vidjet ćemo kakvi će biti rezultati kad završi era u petak, tj.- kad krene nova sezona. Ne bih se čudio da su opet pokušali nerfat pa nešto smrdali :)
I istina je da pretjeruju s neoriginalnošću i tromošću zadnje dvije-tri sezone no koliko vidim, diablo-team im se samo smanjuje i smanjuje, niti imaju ideja niti ih ima tko i donijeti a kamoli realizirati tako da će i dalje biti status quo, barem do tog Games-coma ili kad već namjeravaju nešto najaviti (takve su naznake ). Tako da će vjerojatno opet biti trk do stash taba, eventualno season journey i pauza :)
A ovo vrijeme gore što je striko naveo, e sad, to je bilo oko 5h ujutro, da li je patch bio gore ili nije, nisam baš siguran no vidjet ćemo kakvi će biti rezultati kad završi era u petak, tj.- kad krene nova sezona. Ne bih se čudio da su opet pokušali nerfat pa nešto smrdali :)
I istina je da pretjeruju s neoriginalnošću i tromošću zadnje dvije-tri sezone no koliko vidim, diablo-team im se samo smanjuje i smanjuje, niti imaju ideja niti ih ima tko i donijeti a kamoli realizirati tako da će i dalje biti status quo, barem do tog Games-coma ili kad već namjeravaju nešto najaviti (takve su naznake ). Tako da će vjerojatno opet biti trk do stash taba, eventualno season journey i pauza :)
Uff, u tome i je problem, po meni!
Evo, i Tomo je čak stavio svoj video, tu je završio kao 935 u novom patchu - Ring of emptiness je tu već sa 300% DMG!
Onda sam ja odigrao svoju 88-icu, još par ljudi je igralo i to ga je maklo na 942 poziciju (u tom momentu) - imam taj screenshot. Baš smo tada u klanu raspravljali o ovoj 130 grupi sa Wizom DPS i 3 zDPS, a sam dao primjer Tome koji je završio 86 u novom patchu, a ovi su završili nakon njega.
Sad ću stavit te 2 slike, i, osim ako nije nastala neka zabuna priilikom sinhronizacije odataka na serveru, ili nečeg, nema ništa od nerfa 3 zDPS 
Kasnije su neki govorili da su prošli 107 u 4 sa 2 WD DPSa, pa bi i to moglo biti upotrebljivo.
A ovo drugo, ja se osobno nadam da rade na nečem većem za Diablo, a da su u međuvremenu sveli održavanje na minimum, i samo navlače ekipu na igranje sa seznama i stashom - tako su mirni do kraja godine!
Evo, opet stavljam uvećane slike, da se vidi vremenska linija ovog jutra 
EDIT:
Ima rasprava o ovom na redditu, i možda, samo možda, su oni to naravili po starom setupu jer nisu restartali diablo dok nisu naravili rekord.