Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.775.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Vecer! Evo samo da se i ja javim u nespavalicam prije nego odem u krevet,bas sam umoran,boli me glava pravoIzlanuo se...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan

Eto mene sa nove konfiguracije.Dobro večer pospanci!Makić čisto sumnjam da nemaš nekoi proc u rukavu za preprodat,čim si napomenuo da ga je polomio bio sam siguran da češ jednog izvaditi..heh..Idem ispuniti obaveze u promjeni PC treba ispisati nove komponente...Cool

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
15 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
General Zed kaže...

Eto mene sa nove konfiguracije.Dobro večer pospanci!Makić čisto sumnjam da nemaš nekoi proc u rukavu za preprodat,čim si napomenuo da ga je polomio bio sam siguran da češ jednog izvaditi..heh..Idem ispuniti obaveze u promjeni PC treba ispisati nove komponente...Cool

e dobro si me sjetio moram i ja promjenit s 2 gb rama na 3 gb Cool

Učlanite se na Erepublik: http://www.erepublik.com/en/referrer/gamer71
16 godina
General Zed kaže...

Dobar odabir ploče.Cool

Na ovome forumu ih sada imamo ja,ti,rambox i Bellatrix Smijeh

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Ovaj Seinfeld je genijalan..Smijeh

alrighty then
16 godina
dncrmt kaže...

Znam da je.I ja ga obožavamSmijeh

Inače,kaj ga sad na TV-u gledaš?Iznenađen

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Sad je završio.

alrighty then
17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
Za 1domagoj1a: Vidim da su modovi izbrisali postove prije nego što sam uspio poslati. Tako da ti evo odgovor ovdje.
1domagoj1 kaže...

Se smije znat kak radiš te screenshotove? Ili je to čisto uređivanje u photoshopu/gimpu/whatever?

Ovo je kombinacija FastStone Capturea i Painta. U FS-u imaš opciju slikati bilo što što treba scrollati, npr. web-stranicu. Samo klikneš i on automatski scrolla i slikaje. Onda u FS-ovom editoru izrežem višak (header, footer i sidebar), zalijepim sliku u Paint i tako ponavljam za svaku stranicu. Budući da sam perfekcionist, kod lijepljenja u Paint pazim na svaki pixel tako da se na slici uopće ne kuži gdje počinje a gdje završava stranica. Naslov teme i URL sam isto napravio u Paintu.

Nažalost, verzija 5.3 FS Capturea je zadnja freeware verzija. Od tada program se izdaje kao shareware. Verziju 5.3 (freeware) možeš skinuti ovdje.

Thx, FSC imam i koristim i ja, al za ovu funkciju nisam znao. Šteta šta tu nema hvala guma. Hvala! Cool

EDIT: Paolo2612, odlična stvar! Apsolutni thumbs up!

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 0:09 (1domagoj1).
15 godina
neaktivan

odo ja gledat vidovitog milana Smijeh

lik je fakat lud, ak ga neko nije pogledo- jednostavno mora

Učlanite se na Erepublik: http://www.erepublik.com/en/referrer/gamer71
16 godina
protjeran
Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
17 godina
Dobra vecer evo kod mene poprilicno zasnijezilo tak da bi ga do jutra moglo biti dosta ako nastavi ovako padati ;)
Prvi Hrvatski tracker invite forum: http://www.hr-invites.com/
16 godina
BORG kaže...
Dobra vecer evo kod mene poprilicno zasnijezilo tak da bi ga do jutra moglo biti dosta ako nastavi ovako padati ;)

Kod mene ga isto puno napadalo.

I još pada ko blesav...

Nemreš vjerovat.Smijeh

Luckyluke!
17 godina
ali vjerovatno ce se preko dana poceti topiti jer ce biti pretoplo bar predpostavljam jer zbog vec poznatih razloga danas nije bilo prognoze - i naravno nikome nista.
17 godina
moderator
luckyluke kaže...

Opet se provaljuje u birc.

Trebali bi neka protuprovalna vrata nabaviti.Nevinašce

Došla teta čistačica i pomela krčmu...

Prison Breaker kaže...

Ispricavam se, ali eto ostao sam duzan stavit taj video, jer smo o tome pricali u toj temi a bas sad naisao na njega i eto tako je ispalo.

A jaka ti je isprika! :)

dncrmt kaže...

Shit! A ja intelektualac zaglavio u Drugom formatu, slušam o popularnoj pluranoj gesti biografske književnosti...

17 godina
BORG kaže...
ali vjerovatno ce se preko dana poceti topiti jer ce biti pretoplo bar predpostavljam jer zbog vec poznatih razloga danas nije bilo prognoze - i naravno nikome nista.

ma neće, ostat će ovo bar 1 dan...

Iako je i sad relativno toplo pa nije onaj pravi snijeg nego je skroz mokar onaj... :/

I see offline people!
16 godina
neaktivan

ajd da i ja malo navratim...slabo me ima ovih dana

inaće,šta se radi pametnog?

samoooo da mi jeeee,da sam sebe sreo ranijeeee...
16 godina

Jutro,doso ja s tropicaCool

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
neaktivan

Oho,i Miro nam je malo svratio.Ne znam više što da radim..Sutra ću početi skidati Paranormal activity,a u slijedećih nekoliko dana početi malo vježbati računalstvo.

alrighty then
16 godina
dncrmt kaže...

Oho,i Miro nam je malo svratio.Ne znam više što da radim..Sutra ću početi skidati Paranormal activity,a u slijedećih nekoliko dana početi malo vježbati računalstvo.

Šta radite iz računalstva?Belji se

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Polja+funkcije + pokazivače u C-u.Najteže gradivo.Neodlučan

alrighty then
16 godina

Evo,jučer pogledah The Dark Knight.

Film je za diviti se kako je dobar.Smijeh

Joker je pravi kralj u filmu,ne mogu vjerovati kako dobre face može složiti.

Sad mi tek žao Heatha Ledgera Sramim sePlačR.I.P

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...

ajd da i ja malo navratim...slabo me ima ovih dana

inaće,šta se radi pametnog?

Ništa pametno - krademo bogu dane.

A još kada se sjetim da sam još u ponedjeljak rekao sebi: "Od danas obavezno učim za ispit"Neodlučan

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Pozdrav Drakon ak bude bilo kakvo kolinje slucajno, zovni me da potjeram muhe. Trenutno se neradi nista pametno osim sto se gleda kako ova '' bijela govna '' padaju :)
16 godina

Evo pogledajte ovaj isječak iz filma.

Zaista fascinantna gluma.

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Meni je film dobar,ali je precijenjen.Heath je odlično utjelovio Jokera,svaka čast.Ali moram priznati,draži su mi oni stari Batmani sa Georgeom Clooneyem/Valom Kilmerom/Michaelom Keatonom i Jackom Nicholsonom/Dannyjem DeVitom/Arnijem kao Jockerom/Penguinom/Mr.Freezom.Nekako nisu toliko mračni i ozbiljni kao Batman begins i Dark Knight,nego onako zabavni i stripovski.Ne smijem zaboraviti i legende Jima Carreya kao Engime.

alrighty then
16 godina
neaktivan

Paolo2612 haha to si i ja govorim....pa evo već je prošlo godinu dana pa nema ni jednog ispitaŠutim

Brog prošlo kolinje davnih dana....nema potrebe za teranjum "muva" i one su zbrisale na jug za toplim vremenom

a baš sam ti priredio jednu muhalicu da ih ganjašSmijeh

samoooo da mi jeeee,da sam sebe sreo ranijeeee...
17 godina
ok jedva cekam da isprobam tu novu muhalicu kad bude muva na vidiku, naravno u pozadini ce svirati ''ja volim vatat muve'' :D
17 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Meni je film dobar,ali je precijenjen.Heath je odlično utjelovio Jokera,svaka čast.Ali moram priznati,draži su mi oni stari Batmani sa Georgeom Clooneyem/Valom Kilmerom/Michaelom Keatonom i Jackom Nicholsonom/Dannyjem DeVitom/Arnijem kao Jockerom/Penguinom/Mr.Freezom.Nekako nisu toliko mračni i ozbiljni kao Batman begins i Dark Knight,nego onako zabavni i stripovski.Ne smijem zaboraviti i legende Jima Carreya kao Engime.

Najgora stvar što je Nolan učinio od ovog Batmana je to što ga je učinio realnim.

Filmovi su dobri, ali zbog njegove gluposti nećemo nikada vidjeti većinu odličnih batmanovih negativaca.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
molio bih da mod obrise prosli post posto ga preko opere mini nemogu editirati niti prijaviti da se obrise, zahvaljujem. Btw u trenutku postanja tog posta forum je izbacivao nekakve greske. Laku noc svima idem lagano ka krevetu :D
16 godina

Idem i ja spavat pošto vidim da se ništa ne piše na forumu a i tak sam već sve zanimljivo pročitao.

Luckyluke!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice