Laku noć ljudi. Ja u 7 imam radnu akciju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naspavat češ se sigurno
Ajde laku noć.
Ajmo nespavalice...buđenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
...evo budan sam, al' neću dugo...
Večer
Vecer svima.
Cherina ma vidio sam ja vec taj link al me zanimalo dal je netko uspjesno pokrenuo na slicnoj konfi.
samo da pozdravim,moram ić zalijat patliđane na facebook..
Vecer svima.
Cherina ma vidio sam ja vec taj link al me zanimalo dal je netko uspjesno pokrenuo na slicnoj konfi.
Jesi vidia screenshot znači ako ti grafa ima pixel shader 3 pokrenit će ti nema tu valjda. Imaš procesor i ram i piratski windows ko ja(valjda) xDD
večer... moram predstavit jedan novi forum već su dečki stavili... nije bad da se regate... al ipak
je bug no.1, al eto ako hoćete link
Offcourse da je bug no.1 ali ovdje ima za svakoga ponešto,pa bi bilo lijepo da nas ima što više tamo....
Dobra Večer svima!! IVO tko mi je Ribara suspendira ??
Podatak dostupan redakciji.
jao :S, citav dan cekam da mi se bez oduzimanja limita skine drugi dio iso image igre, i vidim, pukla veza, ja se skinuo sa servera, krenuo o5, kad nema :S
et uglavnom, ima da vam se rugam xD, "jedite kod joa KDX", to vam je download manager na kojem ima SVEGA I SVAČEGA, uključujući o filmove, serije, programe, IGRE, ma sveee, ima sve
takodjer, necete vjerovati, - ne trosi limit ;)
mislim da je samo za BiH, ali probajte i vi ;)
i, da, modovi, legalno je, pa smijem stavit download link?
restarta ruter i sad sve noramalno radi...
Podatak dostupan redakciji.
Največeg kralja foruma ste mi makli :(
Nemoze bit legalno ako sadrzi filmove i ostali zakonom zasticeni materijal!
Ma stavi ti link nema veze ako nije legalno
Sutra iden radit u 4 sata ujutro bit ce dosadno mislin se uzet Bug pa pročitat
Največeg kralja foruma ste mi makli :(
Ma covjek je fulo forum. Ko stvoren je za forum.hr. Ispocetka je bilo fora al je postao naporan.
Ma stavi ti link nema veze ako nije legalno
Mislis?
večer... moram predstavit jedan novi forum već su dečki stavili... nije bad da se regate... al ipak
Uff - već sam dobio pun vrag poruka o ovome forumu. Svatko želi imati forum i najćešće ga napravi. A onda svaki prijatelj i poznanik te zove da budeš regan i aktivan. U jedno vrijeme kada sam svima udovoljavao sam bio na 30 foruma. Skoro poludio
Ma zezan se ja. Meni su sve originali na kompu. Od avire preko google chroma pa sve do gom playera i nero, power DVD, everest-sve. hehe
Paolo ja vise ni neznam di sam registriran.
Stigli su Catalysti 9.7 i za XP.
di ste bećari? šta se radi?
Da je meni imat HD4890
O Jurluce junace stari. Nisam ja zaboravio na tebe ali imam nekih obiteljskih problema pa ces morat pocekat koji dan.
O Jurluce junace stari. Nisam ja zaboravio na tebe ali imam nekih obiteljskih problema pa ces morat pocekat koji dan.
ma sve ok. mogu se malo i strpit
Pozelite mi srecu. Idem instalirat Catalyste 9.7 pa se vratim kroz 5 min.
Uff - već sam dobio pun vrag poruka o ovome forumu. Svatko želi imati forum i najćešće ga napravi. A onda svaki prijatelj i poznanik te zove da budeš regan i aktivan. U jedno vrijeme kada sam svima udovoljavao sam bio na 30 foruma. Skoro poludio
Ajde,paolo,ti si legenda a taj forum je odličan,pa se i ti regaj
ja isto skinia, al ne da mi se sad brisat pa stavljat nove..
nek čekaju do sutra
Šta nema nikoga večeras na temi?