Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
Netko?
Nisam koristio običan, ali za Pro imam samo riječi hvale. Zbilja moćan i dobar stroj.
Ako si možeš priuštiti uzmi ga i budi siguran da će potrajati.
Zna li tko kako se najjeftinije moze nabaviti macbook?
Cuo sam za neke studentske popuste.
da kupis normalni "kompatibilni" laptop i ubacis osx ,jako jeftino i lagano
e sad jedino ako nezelis biti "faca" s hmm jabucicom :))
Zna li tko kako se najjeftinije moze nabaviti macbook?
Cuo sam za neke studentske popuste.
Da za studente imaš 10% popusta na kupnju računala na bilo koji model. Ali cijene u našim dućanima su ti više manje sve iste...najeftiniji ti je običan macbook sa 7800 kuna a onda ide macbook pro od 9600 pa na dalje, ovisno o dijagonali ekrana i konfiguraciji...
1. da kupis normalni "kompatibilni" laptop i ubacis osx ,jako jeftino i lagano
2. e sad jedino ako nezelis biti "faca" s hmm jabucicom :))
1. nije to to, stavio sam osx i na desktop i na laptop(burazov) i nije to to. a i vidim da nisi probao staviti osx na pc, jer UOPCE nije lagano, da sve radi perfektno trebas PUNO truda, krvi i znoja u to ulozit
2. to mi nije ni nakraj pameti, jednostavno sam shvatio da se ne isplati zivcirati sa windowsima sa svakim hebenim errorom i stekanjem a i da kupis laptop sa 8-jezgrenim procom i 20 GB rama opet ce nakon nekog vremena postati spor
1. da kupis normalni "kompatibilni" laptop i ubacis osx ,jako jeftino i lagano
2. e sad jedino ako nezelis biti "faca" s hmm jabucicom :))
1. nije to to, stavio sam osx i na desktop i na laptop(burazov) i nije to to. a i vidim da nisi probao staviti osx na pc, jer UOPCE nije lagano, da sve radi perfektno trebas PUNO truda, krvi i znoja u to ulozit
2. to mi nije ni nakraj pameti, jednostavno sam shvatio da se ne isplati zivcirati sa windowsima sa svakim hebenim errorom i stekanjem a i da kupis laptop sa 8-jezgrenim procom i 20 GB rama opet ce nakon nekog vremena postati spor
koliko para toliko i muzike... evo ti link za macove u hrvatskoj pa gledaj http://store.apcom.hr/macmacbookpro-c-69_80.html
Ako možeš uzmi si MBP 15'' ...
10% popusta kao student dobiješ, plus, ako ti netko ima tvrtku uzmeš bez pdva....
Nakon što sam 2 mjeseca korisio mac, zaboravio sam da sam ikada koristio ono sranje zvano Windows...
Pusti priče kako je Mac precijenjen... kod nas je toliko skup jer dolazi iz UK i mađarske i porez tamo, porez tu, dostava, marža i zato plaćamo 30-40% previše.
Ali isplati se... evo iMac je ovdje, prodao sam MBP i dodao nešto novaca... nadam se da nikada više neću morati raditi na Windowsima...
Apple <3
10% popusta kao student dobiješ, plus, ako ti netko ima tvrtku uzmeš bez pdva....
Nakon što sam 2 mjeseca korisio mac, zaboravio sam da sam ikada koristio ono sranje zvano Windows...
Pusti priče kako je Mac precijenjen... kod nas je toliko skup jer dolazi iz UK i mađarske i porez tamo, porez tu, dostava, marža i zato plaćamo 30-40% previše.
Ali isplati se... evo iMac je ovdje, prodao sam MBP i dodao nešto novaca... nadam se da nikada više neću morati raditi na Windowsima...
Apple <3
zbog windowsa najvise namjeravam uzeti macbook, stvarno me je dosad nebrojeno puta nazivcirao..
zanima me to uzimanje preko tvrtke, jel trebam imati nekog tko ima tvrtku ili sta?
Apple <3
zbog windowsa najvise namjeravam uzeti macbook, stvarno me je dosad nebrojeno puta nazivcirao..
zanima me to uzimanje preko tvrtke, jel trebam imati nekog tko ima tvrtku ili sta?
A gle, netko treba ili imati tvrtku ili raditi u tvrtki pa da ti kupi preko nje.... mnogi ljudi jednostavno mogu uzeti na ime tvrtke hardver ili softver i odbije im se porez...
Raspitaj se malo kod ljudi koji rade u kompanijama ili ako imaš nekog poznanika pitaj da li ti to može sredit...
Osobno, sam uvijek u kešu ljudima dao novce (znači koliko nešto košta bez pdva), oni bi to uplatili na račun tvrtke i kupili što mi treba...
Ako mozes kupi ga s Amazona,mozes kupiti novog jeftine nego standarni bolji laptop ovdje.Iako postoji opasnost da ces dobiti dodatne troskove.Iapk najbolja opcija ti je da ako imas nekog vani da ti ga on dopelja