- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Instalirao sam već prije par dana Lite'ning 2.1 i radi mi sasvim OK,nemam nekih problema,baterija je solidna,iako slabija nego moja prethodna kombinacija CheckROM v6 + SpeedMod 18. Naravno,za bolju bateriju,osim dobrog podešenog ROMa bitniji je dobro sređeni kernel,pa se to čeka. Izašla je i novija verzija Lite'ninga,al bez Touchwiza,i nju preskačem. Napravili su više sranja nego poboljšanja,vidim da se ekipa na forumu buni na kameru,kalendar,mail i hrpu toga što im je dobro radilo sa touchwiz verzijom. Tako je to kad jurcaju sa nedovršenim ROMom,a neda mi se bit ovog puta beta tester.
Ja nemam nikakvih problema sa istim.....znaci skinuo sam ga odma cim je bio dustupan....instalirao vidio da nema kamere al u LRToolbox imas da skines i skines on se sam resetuje i eto kamere i radi sve super nemam nikakvih problema sa calendarom niti mailovima .......a ako zelis touchwiz i to su postavili pa ako oce neko da koristi samo skine i install i to je to,....iskreno meni se nikad svidjao nije a Litening 2.2 za skoro 26 sati koristenjna meni radi odlicno ......
Evo ja danas stavio Resurrection Remix ICS v1.0 PRO, XXLPQ kernel. Rom je jednostavno savršenstvo, nikakvih bugova, sve radi vrhunski fluidno. Do sad stvarno nemam niti jedne zamjerke. A i koliko vidim po xda ovo je trenutno nešto najbolje što možete staviti na SGSII
znaci neisplati se cekat off nexus rom :) ?
Evo ja danas stavio Resurrection Remix ICS v1.0 PRO, XXLPQ kernel. Rom je jednostavno savršenstvo, nikakvih bugova, sve radi vrhunski fluidno. Do sad stvarno nemam niti jedne zamjerke. A i koliko vidim po xda ovo je trenutno nešto najbolje što možete staviti na SGSII
upravo sam isprobao i vracam se na CM9 beta verziju :DD
kaje tak lose ?
upravo sam isprobao i vracam se na CM9 beta verziju :DD
Zašto? Meni sve savršeno funkcionira
nije tolko lose, al meni bolje odgovara cm9.. ima ovaj apex launcher, koji meni osobno ne odgovara.. cm9 puno bolje izgleda (bar meni!).. jedina mu je prednost sto s ovim romom se moze dodati samsung account (u slucaju krađe). A rom izgleda isto kao da si instalirao apex launcher na stock ics (+ neke male novosti)
nije tolko lose, al meni bolje odgovara cm9.. ima ovaj apex launcher, koji meni osobno ne odgovara.. od cm9 puno bolje izgleda.. jedina mu je prednost sto s ovim romom se moze dodati samsung account. A rom izgleda isto kao da si instalirao apex launcher na stock ics (+ neke male novosti)
ali apex je vjerna preslika nexusovog izgleda.. ne vidim nista lose u njemu. cm9 jos nije potpuno stabilan pa mi nije jasno zašto ti ovaj ne valja?

Pozdrav svima. Novi sam ovdije. Čitao sam teme kao ne registrirani.
Imam Galaxy S II bijeli. Mene trenutno zanima gubim li garanciju ako stavim CM 9 ili ga rootam.
Čitam gore da dački imaju problem s kučištem mobitela, nažalost imam ga i ja na poklopcu baterije se vide srte kao da se staklo raspuknulo.
nije tolko lose, al meni bolje odgovara cm9.. ima ovaj apex launcher, koji meni osobno ne odgovara.. cm9 puno bolje izgleda (bar meni!).. jedina mu je prednost sto s ovim romom se moze dodati samsung account (u slucaju krađe). A rom izgleda isto kao da si instalirao apex launcher na stock ics (+ neke male novosti)
cm9 još nisam isprobao, vidio sam da ne radi kamera (snimanje). Jesu to riješili, radi li sve ostalo normalno?
Ako ti se ne sviđa apex prošla verzija 9.7 je s nova launcherom
Pozdrav svima. Novi sam ovdije. Čitao sam teme kao ne registrirani.
Imam Galaxy S II bijeli. Mene trenutno zanima gubim li garanciju ako stavim CM 9 ili ga rootam.
Čitam gore da dački imaju problem s kučištem mobitela, nažalost imam ga i ja na poklopcu baterije se vide srte kao da se staklo raspuknulo.
Gubiš, ali to se da riješiti, odnosno sve vratiti na stock kako je i bilo kad si kupio mob. Što se tiče kućišta ja imam crni i nemam nikakvih problema
ali apex je vjerna preslika nexusovog izgleda.. ne vidim nista lose u njemu. cm9 jos nije potpuno stabilan pa mi nije jasno zašto ti ovaj ne valja?
stvar ukusa :)
cm9 još nisam isprobao, vidio sam da ne radi kamera (snimanje). Jesu to riješili, radi li sve ostalo normalno?
Ako ti se ne sviđa apex prošla verzija 9.7 je s nova launcherom
ne radi jos par sitnica, brzo ce oni to srediti (radio, tv-out i jos nesto malo) :D
jel je to root kernel za off samsung rom tj I9100xxlpq
jel je to root kernel za off samsung rom tj I9100xxlpq
Yep
Usput, s resurrection-om kojeg sam preporučio nema žutog trokuta
Ma zahebi jig, evo besplatno rješenje:
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS50cmlhbmdsZWF3YXkiXQ..
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS50cmlhbmdsZWF3YXkiXQ..
To je poprilično opasno. Jig možeš napraviti i sam vrlo jednostavno, a bez ikakvog straha da ćeš nešto sje.bati
sad bas stavljam ICS LPQ i vec 10 minuta se pali, da li je to normalno ili da i dalje cekam? xD
sad bas stavljam ICS LPQ i vec 10 minuta se pali, da li je to normalno ili da i dalje cekam? xD
Meni se čini da je to malo previše, ali probaj pričekaj još koji minut...
Ta aplikacija košta 2$ i još u descriptionu piše da ne radi na GB-u već samo na ICS-u... ovdje je besplatna aplikacija direktno od developera: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114
Također napominje se da je dosta rizično..
EDIT: Volume je brži
kako me zivcira ovaj mobitel.. sta da radim sad? ne pali se.. prije je radilo bas s istim (htio se upaliti) -.-''
kako me zivcira ovaj mobitel.. sta da radim sad? ne pali se.. prije je radilo bas s istim (htio se upaliti) -.-''
Nije mob kriv...takve stvari se događaju kad koristite taj hebeni Odin... pomoć: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1108499
Novi CM9 changelog: use google mtp, interactive cpu gov, j4fs cleanup (android_device_samsung_galaxys2)
- Ako vam nije jasno, to bi trebalo značiti da se sada može spojiti storage sa kompom
EDIT: preostalo je još ovo
- Camera video recording doesn't store recorded videos
- Camera crashes when using face effects
- FM Radio not implemented
- TV Out not working
Ima na mom linku ^^
Evo i 20.03. CM9 :)
EDIT: missing link (direct)
Stabilno - uskoro.
Hebeni Kernel Source koliko smo čekali.
upravo instalirano i mogu u 1minuti rec samo wow !
Nije mob kriv...takve stvari se događaju kad koristite taj hebeni Odin... pomoć: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1108499
hvala care.. skoro sam ga bacio od zid :D
Najbolje da se trokuta riješiš kad vratiš na stock pomoću jiga.
Vezano za instalaciju!!
Napravim full wipe, instaliram rom, instaliram gapps i gappsfixer, napravim wipe dalvik cache i napravim reboot ??
Dal je to postupak ili nešto treba izmjenit?? Jer vidim da se full wipe nigdje ne spominje.
Nakon dugo vremena, proat ću i ja neki novi rom. A mislim da je vrijeme da po prvi put to bude ICS.
A kako vidim, ovaj se čini zasad one of the best.