Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.291.003
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Evo video na hrvatskom za root-at mob.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
DwightSchrute kaže...

Instalirao sam već prije par dana Lite'ning 2.1 i radi mi sasvim OK,nemam nekih problema,baterija je solidna,iako slabija nego moja prethodna kombinacija CheckROM v6 + SpeedMod 18. Naravno,za bolju bateriju,osim dobrog podešenog ROMa bitniji je dobro sređeni kernel,pa se to čeka. Izašla je i novija verzija Lite'ninga,al bez Touchwiza,i nju preskačem. Napravili su više sranja nego poboljšanja,vidim da se ekipa na forumu buni na kameru,kalendar,mail i hrpu toga što im je dobro radilo sa touchwiz verzijom. Tako je to kad jurcaju sa nedovršenim ROMom,a neda mi se bit ovog puta beta tester. {#}

Ja nemam nikakvih problema sa istim.....znaci  skinuo sam ga odma cim je bio dustupan....instalirao vidio da nema kamere al u LRToolbox imas da skines i skines on se sam resetuje i eto kamere i radi sve super nemam nikakvih problema sa calendarom niti mailovima .......a ako zelis touchwiz i to su postavili pa ako oce neko da koristi samo skine i install i to je to,....iskreno meni se nikad svidjao nije a Litening 2.2  za skoro 26 sati koristenjna meni radi odlicno ......

14 godina
protjeran

Evo ja danas stavio Resurrection Remix ICS v1.0 PRO, XXLPQ kernel. Rom je jednostavno savršenstvo, nikakvih bugova, sve radi vrhunski fluidno. Do sad stvarno nemam niti jedne zamjerke. A i koliko vidim po xda ovo je trenutno nešto najbolje što možete staviti na SGSII

4 0 hvala 5
17 godina

znaci neisplati se cekat off nexus rom :) ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Volume kaže...

Evo ja danas stavio Resurrection Remix ICS v1.0 PRO, XXLPQ kernel. Rom je jednostavno savršenstvo, nikakvih bugova, sve radi vrhunski fluidno. Do sad stvarno nemam niti jedne zamjerke. A i koliko vidim po xda ovo je trenutno nešto najbolje što možete staviti na SGSII

upravo sam isprobao i vracam se na CM9 beta verziju :DD

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
17 godina

kaje tak lose ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Rasho kaže...
Volume kaže...

upravo sam isprobao i vracam se na CM9 beta verziju :DD

Zašto? Meni sve savršeno funkcionira

15 godina

nije tolko lose, al meni bolje odgovara cm9.. ima ovaj apex launcher, koji meni osobno ne odgovara.. cm9 puno bolje izgleda (bar meni!).. jedina mu je prednost sto s ovim romom se moze dodati samsung account (u slucaju krađe). A rom izgleda isto kao da si instalirao apex launcher na stock ics (+ neke male novosti)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 20:47 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rasho kaže...

nije tolko lose, al meni bolje odgovara cm9.. ima ovaj apex launcher, koji meni osobno ne odgovara.. od cm9 puno bolje izgleda.. jedina mu je prednost sto s ovim romom se moze dodati samsung account. A rom izgleda isto kao da si instalirao apex launcher na stock ics (+ neke male novosti)

ali apex je vjerna preslika nexusovog izgleda.. ne vidim nista lose u njemu. cm9 jos nije potpuno stabilan pa mi nije jasno zašto ti ovaj ne valja?

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Novi sam ovdije. Čitao sam teme kao ne registrirani. 

Imam Galaxy S II bijeli. Mene trenutno zanima gubim li garanciju ako stavim CM 9 ili ga rootam.

Čitam gore da dački imaju problem s kučištem mobitela, nažalost imam ga i ja na poklopcu baterije se vide srte kao da se staklo raspuknulo.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Rasho kaže...

nije tolko lose, al meni bolje odgovara cm9.. ima ovaj apex launcher, koji meni osobno ne odgovara.. cm9 puno bolje izgleda (bar meni!).. jedina mu je prednost sto s ovim romom se moze dodati samsung account (u slucaju krađe). A rom izgleda isto kao da si instalirao apex launcher na stock ics (+ neke male novosti)

cm9 još nisam isprobao, vidio sam da ne radi kamera (snimanje). Jesu to riješili, radi li sve ostalo normalno?

Ako ti se ne sviđa apex prošla verzija 9.7 je s nova launcherom

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 20:53 (Volume).
14 godina
protjeran
PC - stručnjak kaže...

Pozdrav svima. Novi sam ovdije. Čitao sam teme kao ne registrirani. 

Imam Galaxy S II bijeli. Mene trenutno zanima gubim li garanciju ako stavim CM 9 ili ga rootam.

Čitam gore da dački imaju problem s kučištem mobitela, nažalost imam ga i ja na poklopcu baterije se vide srte kao da se staklo raspuknulo.

Gubiš, ali to se da riješiti, odnosno sve vratiti na stock kako je i bilo kad si kupio mob. Što se tiče kućišta ja imam crni i nemam nikakvih problema

15 godina
dreammaker kaže...

ali apex je vjerna preslika nexusovog izgleda.. ne vidim nista lose u njemu. cm9 jos nije potpuno stabilan pa mi nije jasno zašto ti ovaj ne valja?

stvar ukusa :)

15 godina
Volume kaže...

cm9 još nisam isprobao, vidio sam da ne radi kamera (snimanje). Jesu to riješili, radi li sve ostalo normalno?

Ako ti se ne sviđa apex prošla verzija 9.7 je s nova launcherom

ne radi jos par sitnica, brzo ce oni to srediti (radio, tv-out i jos nesto malo) :D

17 godina
CF-Root-SGS2 XX XEO LPQ-v5 3-CWM5 zip

jel je to root kernel za off samsung rom tj I9100xxlpq
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
4mal kaže...
CF-Root-SGS2 XX XEO LPQ-v5 3-CWM5 zip

jel je to root kernel za off samsung rom tj I9100xxlpq

Yep

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.
17 godina
super kak da se rijesim ovog iritantnog zutog trokuta
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
4mal kaže...

Ovako

Usput, s resurrection-om kojeg sam preporučio nema žutog trokuta

13 godina
protjeran
Volume kaže...
4mal kaže...

Ovako

Ma zahebi jig, evo besplatno rješenje:

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS50cmlhbmdsZWF3YXkiXQ..

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.
14 godina
protjeran
trunkxyz kaže...
Volume kaže...
4mal kaže...

Ovako

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS50cmlhbmdsZWF3YXkiXQ..

To je poprilično opasno. Jig možeš napraviti i sam vrlo jednostavno, a bez ikakvog straha da ćeš nešto sje.bati

KLIK

15 godina

sad bas stavljam ICS LPQ i vec 10 minuta se pali, da li je to normalno ili da i dalje cekam? xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Rasho kaže...

sad bas stavljam ICS LPQ i vec 10 minuta se pali, da li je to normalno ili da i dalje cekam? xD

Meni se čini da je to malo previše, ali probaj pričekaj još koji minut...

17 godina
odjavljen
trunkxyz kaže...
Volume kaže...
4mal kaže...

Ovako

Ta aplikacija košta 2$ i još u descriptionu piše da ne radi na GB-u već samo na ICS-u... ovdje je besplatna aplikacija direktno od developera: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114

Također napominje se da je dosta rizično..

EDIT: Volume je brži {#}

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 21:44 (Kordy).
15 godina

kako me zivcira ovaj mobitel.. sta da radim sad? ne pali se.. prije je radilo bas s istim (htio se upaliti) -.-''

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Rasho kaže...

kako me zivcira ovaj mobitel.. sta da radim sad? ne pali se.. prije je radilo bas s istim (htio se upaliti) -.-''

Nije mob kriv...takve stvari se događaju kad koristite taj hebeni Odin... pomoć: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1108499

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
17 godina
sudy_freak kaže...
Kordy kaže...

Novi CM9 changelog: use google mtp, interactive cpu gov, j4fs cleanup (android_device_samsung_galaxys2)

1. Ako vam nije jasno, to bi trebalo značiti da se sada može spojiti storage sa kompom {#}

EDIT: preostalo je još ovo

• Camera video recording doesn't store recorded videos
  • Camera crashes when using face effects
  • FM Radio not implemented
  • TV Out not working

Ima na mom linku ^^

Evo i 20.03. CM9 :)
EDIT: missing link (direct)

Stabilno - uskoro.
Hebeni Kernel Source koliko smo čekali. 

CM 7.2.0 RC

upravo instalirano i mogu u 1minuti rec samo wow ! 

15 godina
Kordy kaže...
Rasho kaže...

Nije mob kriv...takve stvari se događaju kad koristite taj hebeni Odin... pomoć: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1108499

hvala care.. skoro sam ga bacio od zid :D

13 godina
neaktivan

Najbolje da se trokuta riješiš kad vratiš na stock pomoću jiga.

15 godina
Volume kaže...

Vezano za instalaciju!!

Napravim full wipe, instaliram rom, instaliram gapps i gappsfixer, napravim wipe dalvik cache i napravim reboot ??

Dal je to postupak ili nešto treba izmjenit?? Jer vidim da se full wipe nigdje ne spominje.

Nakon dugo vremena, proat ću i ja neki novi rom. A mislim da je vrijeme da po prvi put to bude ICS.

A kako vidim, ovaj se čini zasad one of the best.

15 godina
4mal kaže...

upravo instalirano i mogu u 1minuti rec samo wow ! 

ovdje mozes pratiti da li ima novih updata oko cm9 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice