.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš si gledam taj mobiteli,ali me zanimaju osobna iskustva,pa ako ga netko ima neka nešto kaže.....ne razumijem se baš u mobitele pa me zanima i kakva je motorola uopće!Dvoumim se između te motorole i galaxy minija,a govore mi da je Samsung galaxy mini S5570 bolji od te motorole .....koja su vaša mišljenja?
Taj Samsung nije ni blizu bolji, čak je dosta lošiji od ove Motorole. (Usporedba)
Motorola ima:
- malo veći ekran,
- bolju rezoluciju,
- Gorilla glass,
- 256 Mb više RAM-a (ukupno 512),
- bljeskalicu,
- prednju kameru,
- otporan je na vodu, prašinu, grebanje,
- ima jako dobru bateriju od čak 1650 mAh.
Ja ga mislim isto uzet , al sam skeptičan oko procesora (600 MHz).
Radi li uređaj glatko i bez trzanja?
Da li bi mogao pokrenuti Navigon Europe navigaciju (npr. X10 mini s istim procesorom ne moze)?
Taj Samsung nije ni blizu bolji, čak je dosta lošiji od ove Motorole. (Usporedba)
Motorola ima:
- malo veći ekran,
- bolju rezoluciju,
- Gorilla glass,
- 256 Mb više RAM-a (ukupno 512),
- bljeskalicu,
- prednju kameru,
- otporan je na vodu, prašinu, grebanje,
- ima jako dobru bateriju od čak 1650 mAh.
Ja ga mislim isto uzet , al sam skeptičan oko procesora (600 MHz).
Radi li uređaj glatko i bez trzanja?
Da li bi mogao pokrenuti Navigon Europe navigaciju (npr. X10 mini s istim procesorom ne moze)?
Hmm a zašto je onda u ponudi na t mobile puno skuplji od te motorle??samsung:http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10-00.asp?sifra=SAGALAXYMINI
a što se tiče trzanja gledao sam na you tubeu i ide glatko bez trzanja.
Hmm a zašto je onda u ponudi na t mobile puno skuplji od te motorle??samsung:http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10-00.asp?sifra=SAGALAXYMINI
zato što je to samsung :)
inace imam motorolu defy normalnu odlican mobitel vjerujem da ova mini nije puno lošija
zato što je to samsung :)
inace imam motorolu defy normalnu odlican mobitel vjerujem da ova mini nije puno lošija
toxic kako je na toj motoroli defy što imaš,ide li glatko i bez puno trzanja?
Ta veća, obična motorola ima 200MHz jaci procesor i kolko san ja vidija skroz je fluidna, sve klizi. Valjda je tako i na ovoj...
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
Kolika je cijena te "normalne" motorole defy?
U vipu Defy+ 1999kn
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/3952
Na njuškalu Defy 1200kn
http://www.njuskalo.hr/motorola-mobiteli/motorola-defy-kao-kutija-sva-oprema-oglas-5193282
Defy mini, nabavio sam ga prije 2 dana i mobitel realno nije losh pogotovo za cijenu za koju je uzet.
Ima par nedostataka:
1.) motorolin interface koji je stavljen je jednostavno žasu(razlika win3.11 i win7)
Čovjk bi očekivao ako izgled bash i nije naj da ce brzo raditi i na zalost cesme trza.
Solucije bas i ne nudim sebi sam instalirao Go Launcher Ex i radi bez trzanja sa tonom aplikacija i plugina
2.) 512 MB rom nije malo pogotovo kad se usporedi s konkurencijom (u cjenovnom rangu), ali se jako brzo potrosi
Što se rada tiche kazem imam ga 2 dana promjenio sam interface na L Ex radi super bez trzanja nisam morao restartati mob,
chest problem s stock romovima(vjerovatno budem u doglednom vremenu), za detaljne informacije nakon dužeg vremena bum stavio post.
Kamera je zasu 3Mp ne zbog rezolucije koja nije istina velika nego zbog blica. Bez istog slike cak i ispadnu ok s blicom izgledaju kao da slikate sunce.
Kamera je mozda losa s 2 strane blic ocigledno radi :)
Kuciste je cvrsto, oprema nije bogata, sluske nisu in ear ali su cvrsto izradjene. i garancija je 2 godine.
Defy mini, nabavio sam ga prije 2 dana i mobitel realno nije losh pogotovo za cijenu za koju je uzet.
Ima par nedostataka:
1.) motorolin interface koji je stavljen je jednostavno žasu(razlika win3.11 i win7)
Čovjk bi očekivao ako izgled bash i nije naj da ce brzo raditi i na zalost cesme trza.
Solucije bas i ne nudim sebi sam instalirao Go Launcher Ex i radi bez trzanja sa tonom aplikacija i plugina
2.) 512 MB rom nije malo pogotovo kad se usporedi s konkurencijom (u cjenovnom rangu), ali se jako brzo potrosi
Što se rada tiche kazem imam ga 2 dana promjenio sam interface na L Ex radi super bez trzanja nisam morao restartati mob,
chest problem s stock romovima(vjerovatno budem u doglednom vremenu), za detaljne informacije nakon dužeg vremena bum stavio post.
Kamera je zasu 3Mp ne zbog rezolucije koja nije istina velika nego zbog blica. Bez istog slike cak i ispadnu ok s blicom izgledaju kao da slikate sunce.
Kuciste je cvrsto, oprema nije bogata, sluske nisu in ear ali su cvrsto izradjene. i garancija je 2 godine.
Sve u svemu koliko para toliko muzike 
Ima par nedostataka:
Jesi li se možda uspio spojiti preko wifi-a na neku mrežu?
Frend mi ima ovu motorolu,malo sam tražio al nisam našao kako se root-a,jel rootao tko od vas i kako?
.
Mislim da se ne može još rootati..
definitvno je bolja motorola..ja sam također bio u nedoumici između ta dva mobitela al mogu reć da sam uzeo motorolu i nisam požalio...čitao sam dosta po forumima o samsungu i nije baš nešto a imao sam ga priliku držati u rukama i nije baš nešto posebno dok je motorola puno čvršća,brža i bez štekanja..uz to je vodootporan,ima gorilla glass i bolji android tako da preporučujem defy mini a uz to je i jeftini :)
Mislim da se ne može još rootati..
Tako je, probat cu ja nesto srediti oko toga jer je izasao tek 2.3.6 root za obican defy
definitvno je bolja motorola..ja sam također bio u nedoumici između ta dva mobitela al mogu reć da sam uzeo motorolu i nisam požalio...čitao sam dosta po forumima o samsungu i nije baš nešto a imao sam ga priliku držati u rukama i nije baš nešto posebno dok je motorola puno čvršća,brža i bez štekanja..uz to je vodootporan,ima gorilla glass i bolji android tako da preporučujem defy mini a uz to je i jeftini :)
Eto i ja sam nabavio defy mini..pošto je to moj prvi smartphone prilično sam zadovoljan...
Znaš li možda kako se isključi onaj zvuk kad slikaš??
Bog daj,
Motorolu Mini defy nemam jos ni mjesec dana a vec je nešto vrisnilo, danas sam ga ugasio i nije se vise htio upalitI, pojavi se Motorolin logo kod paljenja i to vrti cijelo vrijeme, ne mogu ga vise ni ugasit a da ne izvadim bateriju, na racunalo sam ga spojio ali slabije, ništa se ne događa, da ga malo ....... u pod? Vjerojatno ću ga nosit na reklamaciju ali ipak bit bez mobitela...Ako je netko imao sličan problem...
Defy Mini XT320 je uspjesno rootan, pogledajte na XDA developers. Ali root rsdi samo na modelu s jednom sim karticom, dual-sim ne.
.. da, ali cini se da radi i samo na odredjenim FW, treba to prouciti da ne bude brick ..
A valjda će se s vremenom sve napraviti.... 
Kakvi su vam dojmovi?