Biste li kupili Vivax smartphone?

poruka: 62
|
čitano: 64.824
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Biste li kupili Vivax smartphone?
godo kaže...

...i onda umjesto adekvatne slike, slika predsjednika uprave...

valjda da znamo upirati prstom u nekog ako smartphone rikne :D :D 

11 godina
neaktivan
siny-zgb kaže...

Kupio bih vivax mobitel jer samsung je isto made in china ali je rzlika u cijeni jer samsung je ipak samsung, prodaje ga visoka cijena jer ima ime  "Samsung" i to je sve, to je trik samo za naivne ljude, istina ima kineza katastrofa mobitela ali se recenzije mogu lako naci na internetu, recimo gledao sam u oglasniku ZTE mislim da je taj model kao vrhunski prodaje se u oglasniku za 1.800 kuna a našao sam u kineskom web shopu isti takav za 700 kuna + besplatna dostava za HR jer šalju kao poklon u iznosu 22 dolara.... Hocu reci da ima kineza koji ima po jacini sve kao i samsung galaxy mozda i neke karakteritike bolje po 4 puta manjoj cijeni...Ja sam kupio samsihg lcd televizot made in mađarska... Provjerite svoje ako kupie nike tenesice šta piše od kuda su uglavnom kina odnosno sve zemlje azije a cijena je ogromna....

I sama MSAN grupa napisala da je taj vivax mobitel djelove uvezeni iz kine a nešto je samo rađeno u Hrvatskoj... Nebi dao 5.000 kuna sa samsung ni da sam normalan ;)  Sada izlazi galaxy svaka 2 mjeseca novi model pa ko voli neka izvoli svaka dva mjeseca trošiti toliko love da bi se hvalio da ima novi galaxy... Ja  rađe kupim kineza

I ja isto kupujem kineza, ali mislim da je taj Vivax daleko tj predaleko da bude u rangu sa poznatim kinezima koji su se više potrudili oko kvalitete.

Obrati pozornost na 

Xiaomi redmi note 3

Letv le 1s

Spomenut cu i Lenovo koji je cijenom blize gore navedenim i kvaliteta mu je isto jednaka :)  Lenovo vibe p1. 

14 godina
neaktivan
Fly 2 kaže...
A kakav je uređaj vivax fly 2.
Ipslati li se to kupiti ?

Ako se ne očekuje puno, isplati. Zapravo, dobro djeluje, ali ima veliku manu (za nekoga i ne). Nema OTG i neznam kako ga aktivirati. Inače je solidan. Da, i kamera 8Mp je loša, ako to nekom nešto znači.

17 godina
neaktivan

Imao mob Smartpoint X5010, nakon 16 mjeseci crkao, a jamstvo samo 1 godinu. Nekoliko mjeseci od kupnje otišla bljeskalica(svjetiljka), kod punjenja nisam mogao tipkati jer nebi reagirao (morao bih iskopčati s punjenja da bi normalno tipkao). Zato sad zaobilazim vivax, posebno jer koliko sam vidio jedini (možda griješim) imaju jamstvo samo 1 godinu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 20:59 (stiropor).

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mobitel je odličan za cijenu od nepunih 1000 kn, preporuka svakako. Imam ga cca 3 tjedna, radi bezprijekorno. Nedavno su mu i sustav ažurirali što je pohvalno za Vivax. Što se kamera tiče solidne su, dapače. Stražnja mu je 8 MP, dok mu je prednja 5 + bljeskalica što i nije baš uobičajeno u ovom cjenovnom rangu. Tu su i 2 gige rama, te 16 GB unutarnjeg prostora uz nadogradnju karticom do 32 gige. Ima Led obavijest za propuštene pozive, poruke, itd. Ima i opciju za uštedu baterije. Lijepog je dizajna, dolazi u zlatnoj i srebrnoj boji. Moj je srebrni. Kućište mu je čvrsto, polopac ne škrpi. Izuzetno dobrog ekrana. Sam rad mobitela je fluidan.

Ma ne isplati se naručivati mobitele iz Kine kao nekad, osim ako niste od onih koji svako malo mijenjaju mobitele i nije vas briga za stvari koje mene jest. U suprotnom nemate važeću garanciju na mobitele iz Kine, kao ni nadogradnju sustava. Čekate cca mjesec dana, a tu su i carinski troškovi, i kad sve to zbrojite trošak je mnogo veći. Još ako naručite preko DHL-a recimo, jest brže, ali i skuplje. Ajde da je još garancija važeća ovdje pa nekako. Upravo je Vivax Fly 2 krivac što više ne mislim kupovati mobitele iz Kine. Iako kinezi raspolažu dobrim mobitelima, ali što vrijedi kada ovdje nemam nikakvu podršku za iste. Smatram da treba dati šansu i drugima, što je u mom slučaju pun pogodak. Imam važeću garanciju, ažuriranje sustava... sve u svemu imam nekakvu podršku. Na kraju krajeva sve mi je tu. Ali opet, ako to nekome nije bitno...
17 godina
Vidjet cemo kako ces biti zadovoljan nakon duzeg koristenja, za malo vecu cifru imas vec i xiaomi mi3 u europi za kupit sa garancijom 143eur koji je miljama ispred u kvaliteti i perfomansama i provjeren mob. Kakvi vivaxi i jos to za 1000kn a hardwer nikakav, a bljeskalicu imas na kinezima vec od 50-60$ nije to nikakav feature.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan
Tko voli nek izvoli... Meni je dobar i ovaj, dapače. Inače nisam od zahtjevnih korisnika, a opet imam sve što mi je potrebno.
17 godina
Ako si zadovoljan super, ali govoriti da se ne moze naci bolji mob i da je puno skuplje izvana i da nema nikakve garancije je nebuloza. Taj mobitel ni po cemu ne vrijedi 1000kn, a izvana i za 1000kn mozes naci bolji mob, a ako dodas malo vise miran si duze vrijeme. Za nezahtjevne i za ljude kojima se neda narucivati izvana ok izbor, za sve ostale koji zele vise za svoje novce ostaje jedino izbor narucivanja izvana jer nasi trgovci imaju prevelike cijene.
15 godina
neaktivan

Iako je mali offtopic moram pohvalit Vivax :) Ja sam uzeo hibridni tablet (android, windows) za 800 kuna i oduševio se. Ekran odličan, performanse izvanredne, na antutu veći score od mog sony z3. Instalirao Max Payne i rtcw, sve fluidno rade. Kao što rekoh, oduševljen sam ali sad čekam da vidim koliko će durati.    

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Može se naći boljih specifijkacija u iznosu do 1000 kn, ali ne na našem tržištu. O tome pričam naravno. Dobiti 2 gige rama, 4G mrežu, i 16 GB unutarnjeg prostora nije lako naći na domaćem tržištu za iznos do 1000 kn, a ovaj mob mi se čini ok za uloženo i dobiveno.
17 godina
Ok, a sto smatras pod "nasim" trzistem? jer odavno smo u eu i nismo vise ograniceni na kupnju samo u hrv. Imas meizu m2 mini za tu cijenu u eu, kod nas nekih 1200kn, tak da se svakako isplati kupiti u eu nego kod nas i opet si pokriven sa garancijom
11 godina
neaktivan
Btw, tu je Android Lollipop 5.1
11 godina
neaktivan
Pod "našim" tržištem smatram u okvirima HR. Pa iskreno nije mi se davalo više od 1000 kn za mob. U zadnjih 5 god mob mijenjam svake 2 . Prije Vivaxa mi je bio na raspolaganju Lenovo S820, iz Kine
17 godina
Evo imas na tinydeal zenfone max 136$ pa lenovo k3 note 150$ sa eu skladista, ispod 1000kn a puno bolji mobiteli.
11 godina
neaktivan
Uostoalom ne bi me zadovoljio nikakav "mini" mob, trebao mi je od 5 incha
17 godina
Meizu mini ti je 5", zenfone 5.5" k3 note 5.5" pogledaj malo specifikacije
11 godina
neaktivan
Nema razloga da otvaram jer mi je nebitno, a i ova priča ide u nedogled. :D Na kraju krjeva svako bira ono što je za njega najbolje jel. :D
17 godina
Ma ok ako ti je nebitno, ti si zadovoljan sa uredajem i to jedino vazno, samo ne vidim smisao opravdavanja uredaja kad po meni nema nikakvog smisla kupiti taj uredaj jer za iste novce dobis bolji uredaj. To je isti vrag dok sam ja kupio zopo 780 i onda da ga opravdavam samo zato sta ga iman, a uredaj katastrofa kao sta sam i napisao sve sta ne valja na njemu da bi drugi vlasnici rekli da nije tako jer ga onda nebi mogli prodati dalje. Shebo sam se i gotovo, nema smisla da sam drugima lagao i da druge ljude shebem samo zato sta sam se ja opeko, treba biti realan i reci da za iste novce ima boljih i kvalitetnijih uredaja. Toliko od mene
11 godina
neaktivan
Ja ništa ne opravdavam, samo kažem da mob zadovoljava moje potrebe, dakle ni više ni manje, i svakako će zadovoljiti potrebe prosječnog korisnika. Iz pouzdanih izvora znam da se odlično pridaje.
17 godina
Kako ne opravdavas kad scaki drugi post, mob ima ovo mob ima ono a isti klinac imaju i drugi mobiteli za tu istu lovu. Prodaje se i samsung i iphone odlicno ali to ne znaci da vrijede tih novaca, uvijek ima ljudi koje ne zanima cijena i koji su mogu priustiti sta zele bez obzira sta to ni priblizno ne vrijedi te cijene.
10 godina
odjavljen

Ne!

Battlelog: Glavas_ZG

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Da me mobitel ne zadovoljava to bi bilo i rečeno. Jedan je lik pitao kakav je mob i moji dojmovi su takvi kakvi jesu. Uostalom postoji i službena recenzija ako nekoga zanima više
11 godina
protjeran
power_user kaže...

Samo Apple je designed in California, assembled in China, a ovo je 100% kinesko, na dizajn su potrošili samo koliko su morali da bi radio

dao sam izradit pcb za nešto u kinu, pa je isto made in china 100% i mislim da nema šta tu pisat hrv ,nikakvi dizajn nikakve pi.darije,šta koga briga iz koje pri.izdine je neko smisli pcb kad tvornica je u kini i napravljeno je u kini, ko i sva elektronika danas, jer je jeftino, i nije ništa lošije napravljeno od ostatka svjeta ,jer ima u kini i boljih i lošijih proizvođaća isto ko i svugdje u ostalom svjetu. 

vivaks radi isto, zašto bi laga korisnike s made in croatia kad nije,a ne ko apple ,designed by kosooki u amerika, made by kosooki preko mora, i šta onda je to razlićito od vivaksa ?kako,objasni?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 15:44 (dabar_solta).
16 godina
dabar_solta kaže...
power_user kaže...

Samo Apple je designed in California, assembled in China, a ovo je 100% kinesko, na dizajn su potrošili samo koliko su morali da bi radio

dao sam izradit pcb za nešto u kinu, pa je isto made in china 100% i mislim da nema šta tu pisat hrv ,nikakvi dizajn nikakve pi.darije,šta koga briga iz koje pri.izdine je neko smisli pcb kad tvornica je u kini i napravljeno je u kini, ko i sva elektronika danas, jer je jeftino, i nije ništa lošije napravljeno od ostatka svjeta ,jer ima u kini i boljih i lošijih proizvođaća isto ko i svugdje u ostalom svjetu. 

vivaks radi isto, zašto bi laga korisnike s made in croatia kad nije,a ne ko apple ,designed by kosooki u amerika, made by kosooki preko mora, i šta onda je to razlićito od vivaksa ?kako,objasni?

Baš si našao buditi temu staru 3 godine... Ali ajde, kad me već novi forumski sustav notifikacija obavijestio da si odgovorio, moj komentar je bio na to da je Vivax hrvatska firma i da je to hrvatski mobitel, a s Hr nema nikakve veze, u najboljem slučaju su u Hrvatskoj zaljepili Vivax naljepnice(vjerojatnije da su i to u Kini). iPhone se proizvodi u Kini, nema nikakve dvojbe oko toga da je kineski proizvod, ali bar su ga dizajnirali u Americi. Realno, ne mora značiti ništa, ali kada je Apple u pitanju ipak znači neku garanciju da je uređaj bar pametno dizajniran. Vivax i slični su najjeftinije što Kinezi sklepaju, nitko ne stoji iza njih.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
11 godina
protjeran
power_user kaže...

Baš si našao buditi temu staru 3 godine... Ali ajde, kad me već novi forumski sustav notifikacija obavijestio da si odgovorio, moj komentar je bio na to da je Vivax hrvatska firma i da je to hrvatski mobitel, a s Hr nema nikakve veze, u najboljem slučaju su u Hrvatskoj zaljepili Vivax naljepnice(vjerojatnije da su i to u Kini). iPhone se proizvodi u Kini, nema nikakve dvojbe oko toga da je kineski proizvod, ali bar su ga dizajnirali u Americi. Realno, ne mora značiti ništa, ali kada je Apple u pitanju ipak znači neku garanciju da je uređaj bar pametno dizajniran. Vivax i slični su najjeftinije što Kinezi sklepaju, nitko ne stoji iza njih.

pod aktivne teme sam naša ovu temu, i ko pravi forumaš poćea ćitat od prve stranice ali ne i datume :D isprika...

kad kažeš dizajnirali, dizajnira vjerovatno i vivaks svoje proizvode u hr ali to nije bitno, sve se zapravo radi- u kini .i treba imat natpis made in china isto i apple i vivaks . a u to koliko su dobri apple inžinjeri se neću dirat,dosta mi je vidit kako im je izvedeno hlađenje na makbookima.

14 godina
neaktivan
Stara mi radi u konzumu i vec dosta njih je doslo vratit televizore natrag nakon par dana koristenja.Ili su imali neku jbenu seriju televizora
sa losom kvalitetom ili je sve od Vivaxa takvo sranje.Prije bi reko ovo drugo
Moj PC  
0 2 hvala 0
9 godina
neaktivan

Nigdje ne nalazim komentare na uređaj "VIVAX SMART Fly 3", budući da je "hrvatski proizvod"ne mogu potražiti strana iskustva.

Ima li itko ovaj uređaj, komentari, preporuke? Unaprijed hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
LittleStorm kaže...

Nigdje ne nalazim komentare na uređaj "VIVAX SMART Fly 3", budući da je "hrvatski proizvod"ne mogu potražiti strana iskustva.

Ima li itko ovaj uređaj, komentari, preporuke? Unaprijed hvala :)

http://www.racunalo.com/vivax-smart-fly-3-recenzija-staklenog-izgleda-3-gb-ram/

9 godina
neaktivan

Nisam bas mislila na recenziju koja služi da ljudi uvide savršenost mobitela, nego na iskustvo s mobitelom ako ga netko koristi. :)

9 godina
neaktivan

mene isto interesuje.. ne mogu naci nista od commenta korisnika na fly 3

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice