Neznam sta da radim,pomoc vas molim!

poruka: 3
|
čitano: 1.614
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Neznam sta da radim,pomoc vas molim!

Imam OGROMNI problem! Svaki put kad idem na internet mi padne softwer. Prvo mi se crashao Firefox svake dvije stranice koje upalim,zatim Internet Explorer pa sam ajde da probam skinuo Operu ali isto svako toliko ali cesto se samo ugasi! WTF? Koji k? u cemu je problem nemam pojma!  Dali je do Widnowsa, XP koristim, imam dobar komp tako da nije do njega a niti je do interneta jer mi na laptopu radi sve dobro! Do cega je? neki virus? kako da vidim te se rijesim tog problema? Zahvaljujem vam se svima na pomoci!

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Neznam sta da radim,pomoc vas molim!

Hm-mozda je stvarno neki virus.

Bilo bi dobro da s nekim boljim AV-om skeniras barem system i system32 foldere.

Ja sam jednom isao prijateljici popravit racunalo. To je bio totalni kaos.

Nikakav browser nije mogao ici na net. Mrežna lampica je stalno treperila (mrežna aktivnost)

a ja ne mogu ništa.

Stavio sam joj neki AV (ne sijecam se tocno koji, mozda ESET) a potom sam bio obaviješten da su gotovo

svi dll-ovi unutar WINXP instalcije inficirani.

Kako sam rijesio problem.. pffff...  probao ESET-om ali nece, uostalom vise preferiram

cistu instalaciju windowsa i onda stavit neki AV. Tocno to sam i napravio.

Moje misljenje je da ti AV-ovi stoje tu uglavnom da spriječe a ne i da liječe.

Stoga, ako pitaš mene, najbolje ti je da reinstaliraš windowse i odmah poslije instalacije staviš i neki AV (recimo Avira).

Pozz

16 godina
neaktivan
RE: Neznam sta da radim,pomoc vas molim!
vidikovac kaže...

Imam OGROMNI problem! Svaki put kad idem na internet mi padne softwer. Prvo mi se crashao Firefox svake dvije stranice koje upalim,zatim Internet Explorer pa sam ajde da probam skinuo Operu ali isto svako toliko ali cesto se samo ugasi! WTF? Koji k? u cemu je problem nemam pojma!  Dali je do Widnowsa, XP koristim, imam dobar komp tako da nije do njega a niti je do interneta jer mi na laptopu radi sve dobro! Do cega je? neki virus? kako da vidim te se rijesim tog problema? Zahvaljujem vam se svima na pomoci!

Skeniraj za početak sa mbam, prije scana napravi update!

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 12:34 (brixy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice