30c se jos moze rootati, talijanski jel, dalje nisam probavao.
LG G3 - Rasprava
- poruka: 7.244
- |
- čitano: 1.169.513
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da imam t-mobile verziju. Hvala na info, mislim da cu i ja ici na varijantu 30b i root, pa onda upgrade na 30n, jel trenutno radi jako lose po pitanju brzine i trajanja baterije , a i sa rootom se otvaraju dodatne mogucnosti
Itko imao problema sa errorom 6 kod instalacije nekog roma? vec sam 2 danas probao i uvijek dobijem taj error,skinuto je za dobru verziju mobitela tako da mislim da to nije!
mozda ima neka fora da mi se mobitel sam ne pali u džepu a da ne ugasim knockON
Ans. The Proximity Sensor not working properly in lock mode.
Q2. What's the solution ?
Ans.
Step 1: Access the G3's hidden Menu.
Step 2: Click device test.
Step 3: Click MT ( phone will acknowledge ' enter AAT mode' and will reboot to mini os).
NOTE:
1. WHEN IN MINI OS, YOU NEED TO click ANYTHING while holding the power button.
2. Keep your phone charged more than 30%.
3. Carry on with forthcoming steps in bright daylight.
Step 4: Scroll down and find 'optional menu'
Step 5: Find 'Set Proximity Limit', and select 600 then 'OK'.
Step 6: Return to the Previous Menu.
Step 7: Find and click ' Normal Boot'.
Phone will reboot normally and you are good to go.....
Q3. How to check if the process worked ?
Ans. Put your hand/finger in front of proximity sensor ( close enough) and see if the phone wakes up or not. If not then the process worked.... Enjoy.....
Evo ako se nekome sam pali u džepu ovo je rijesenje
Mob kupljen 12/15, oko 3/16, 4/16 zamjena matične pod garancijom, i sad jučer primjetim u gornjem lijevom kutu žutu mrlju, nije velika, možda kao trećina nokta i vidi se samo na bijeloj pozadini (tipa kad upalim Instagram). Što raditi? Znam da ćete svi reći da nosim u servis, ali to je nekako opcija koju ne želim raditi jer ću onda mjesec dana morati nositi neku kantu kao zamjenu na kojoj nemam ništa podataka, a na mobitelu nisam nikad radio vraćanje na tvorničke postavke jer mi se ne da namještati sve haha S obzirom na te faktore, da duram dok se ne krene širiti, ili možda i ostane ovako? Trenutno mi ne smeta ni najmanje, već eto čisto da prokomentiramo
nakon sta sam proslih noci isprobao manualne postavke na P9 lite, odlucio sam: G3 mi vjecno ide u lovista...oce li ga netko kupit? ima 3g uskoro, jos ima 1,5g garancije...3/32, stanje ocuvanosti: 9/10, funkcionira sve...jednostavno mi TREBA kamera sa manualnim postavkama i veca baterija...
Imam LG G3 koji se svako malo resetira, a kad se ponovo upali baterija svaki put pokazuje drugačiji postotak napunjenosti, a zna se i da postotak napunjenosti baterije raste umjeto da pada, kao da se puni iako nije spojen na punjač, je l' to do baterije ili bi nešto "ozbiljnije" moglo biti u pitanju?
Imam LG G3 koji se svako malo resetira, a kad se ponovo upali baterija svaki put pokazuje drugačiji postotak napunjenosti, a zna se i da postotak napunjenosti baterije raste umjeto da pada, kao da se puni iako nije spojen na punjač, je l' to do baterije ili bi nešto "ozbiljnije" moglo biti u pitanju?
Najvjerojatnije je baterija pri kraju.
da podijelim s vama:
dobio danas kamericu XY marke (tipa sjcam, ali jeftinija)...isao isprobati sd karticu s moba (G3) u kamericu, ubacio, pise kao da format nije dobar, isao na cancel, izvadio, vratio u mob i onda lijepa poruka me cekala kao sd card is corrupted, fix i kao vodi me na formatiranje...upravo stavio karticu na komp na card recovery program, da vratim stvari i sve, ali nenzam sta ce ispast...
da napomenem da sam tako vec skurio 1 karticu, srecom koja je bila prazna, kamerica (u tadasnjem slucaju sjcam 4000) nije ju prepoznala, isao isformatirati karticu sa programom u kamerici i nista, mrtva, nece sejvati slike i to...isto to bi se dogadalo u mojoj kamerici (andoer an4000 ako treba podatak), samo sta sam izgubio tu staru karticu...
kupio novu, philipsovu 16gb za 100kn i radi bez problema, isformatirao ju u kamerici i sejva i sve...
ne kuzim u cemu je problem i dal imate kakvu preporuku za vracanje SVIH fajlova u kartici koja je bila u mobu (64gb)
uglavnom, pitanje je tu radi povrata kartice sa mobitela...da ne bi bilo zabune :)
Ima li neka dobra dusa da je narucivala bateriju i da mi da link?
Hvala
Jel imao tko iskustva sa smočenim G3 ?? Moj se malo smočio. Izvadio bateriju u obrisao lagano i nije bilo baš neka poplava, ali mob ne radi uopće. Bateriju provjerio u drugom G3 i sve ok. Prošlo je jedno 6 sati pa možda nije 100% suh. Imate li kakav savjet ??
neznam sta rec, moj je ocito imao srece, bio u vodi, padao barem 200x u 3god, osim maticne 2x, mob radi savrseno, bez puknuca ekrana, kucista i cega vec...
Ludi lg inzinjeri su na 2k rezoluciju ekrana nabili dodatnu ostrinu koja bode oci. Cudi me da to se slabo ovdje spominje .
To je kao da monitor ima 10k rezoluciju i njima jos nije dovoljno ostra slika.
Morao sam rootat samo zbog te gluposti.
Ništa od mog G3. Sušio se i bio na servisu ali ništa. Kad smo kod toga, može li se on prodati ? Zaslon mi je nov jer je reklamiran prije 4 mjeseca a valja i baterija.
Ništa od mog G3. Sušio se i bio na servisu ali ništa. Kad smo kod toga, može li se on prodati ? Zaslon mi je nov jer je reklamiran prije 4 mjeseca a valja i baterija.
Zaslon mozes prodati, tu 300-400kn i baterija 50kn.
Jel se nekom desavalo da se ugasi g3 i ako ga ponovo zelim upaliti moram prvo izvadit bateriju ?
Da, samo kad je na punjaču, normalno korištenje bez igranja. Desi se ponekad, ne često
Da, samo kad je na punjaču, normalno korištenje bez igranja. Desi se ponekad, ne često
E tako i memi samo kad je na punjacu. U zadnja 3 mj. Se dogodilo mozda 7,8 puta
Ide moj svejedno još malo na servis jel ima žutu fleku i crtu kod sata, napuklo kod mikrofona pa ćemo i to stavit kao grešku
dosta slicno je bilo i kod mene,odneso na servis,zamjenili maticnu i bateriju i od tada dela pono ko novi
Kad bi došao ispod 15-ak % baterije, jednostavno bez original punjača slabo sam mogao napunit. Nekad je radilo da prvo ubodem u usb pa onda u struju i onda bi punilo. Sad sam stavio lineageOS, jučerašnji build pa ćemo vidjeti. Sama mogućnost automatske nadogradnje je plus
Je li tko koristio bateriju BS 3200 mHa? Valja li ista ta baterija?
Molim pomoć,lg g3 32gb/3 vip.
Ne mogu ga upaliti zastane na onom logu lg ili mi piše android se pokreće i kad izvrti one aplikacije ništa se ne događa,na androidu 6.0 je.
Nema garancije,da li ima nade za njega ili je krepao skroz?
Uvijek ga možeš vratit na tvorničke postavke, npr. prva tri koraka ovdje. Ako nisi vičan rootanju, možda zamoli nekog drugog
https://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-how-to-install-lineag-os-t3558777
Molim pomoć,lg g3 32gb/3 vip.
Ne mogu ga upaliti zastane na onom logu lg ili mi piše android se pokreće i kad izvrti one aplikacije ništa se ne događa,na androidu 6.0 je.
Nema garancije,da li ima nade za njega ili je krepao skroz?
maticna...servis i bok...meni su tako 2x zamjenili i nakupljam 2 po 2g garancije, jos eto imam 1g4mj garancije, a mob 3g3mj vec ima :D
Koliko su ti uzeli za matičnu sve skupa?Gledam na njuški frajer traži 700 kn