Nisi mogao dobit za Tele2 ako nitko nema...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onda nisi kupio mob u tele2 nego u slobodnoj prodaji, to nije isto... Moj mob je otključan i kupljen u tele2, onda bi ja po toj logici mogao ubaciti vipov sim pa update-at, ali ne ide to tako
Sim nema veze sa updateom...bitno je samo jel mob brendiran ili nije.. u ovom slučaju je li na vip ili tele2..
bio je na tele2 ali mi je tele2 dao kod kojim sam otključao i radi na sve mreže...
Ja sam kupia slim armor masku crno sivu sa njuskala jer mi se neda cekat dok to sa ebaya dodje,maska je zbilja kompaktna i cvrsta ali je dosta debela tako da mi bljeskalica kada slikam u mraku osvijetli toliko da rubovi budu tamniji manje osvjetljeni zato jer je bljeskalica dosta unutra u maski...pa izgleda kao da sam na aliku stavio neki efekt da zatmni rubove..eto da znate samo...

Ja sam kupia slim armor masku crno sivu sa njuskala jer mi se neda cekat dok to sa ebaya dodje,maska je zbilja kompaktna i cvrsta ali je dosta debela tako da mi bljeskalica kada slikam u mraku osvijetli toliko da rubovi budu tamniji manje osvjetljeni zato jer je bljeskalica dosta unutra u maski...pa izgleda kao da sam na aliku stavio neki efekt da zatmni rubove..eto da znate samo...

bio je na tele2 ali mi je tele2 dao kod kojim sam otključao i radi na sve mreže...
ti ne shvacas sta ja zelim rec ocito..
moj je kupljen u Tele2 na pretplatu, otključao ga i sad koristim Tmobile karticu, nikakav update nisam dobio.
I da sad stavim Vipovu karticu opet nebi dobio jer kažem, SIM kartica nema veze sa updateom...
Niti mi na t-mobileu nisno jos dobili...
Ozbiljno?
Jel ti moram slikat račun? Dakle svašta.
Ja sam sebi naručio Spigen Slim Armor s gizzmo.hr-a. Je malo skuplje, al je maska došla u roku 24h.
da li je original?
jer kad vidim kakve gluposti prodaju i za koje novce, tesko mi je povjerovat da nesto sto kosta 20 dolara na ebayu oni prodaju za 40-50kn vise, a S-line maskice koje idu za kikiriki na ebaju oni ih dilaju za 10 puta vecu cijenu
da ne ispadne da lupetam bzvz
https://gizzmo.hr/tpu-gel-maska-s-line-za-lg-g2-plava-artikel-1750
istu takvu sam kod nas u jednom ducanu/štandu platio 30kn samo zato jer mi se nije dalo cekati s ebaya di su takve maske max 2 dolara
Ozbiljno?
Jel ti moram slikat račun? Dakle svašta.
slobodno možeš :)
ajde mi molim te baci imei na PM... jesi ga kupio u pretplati ili kao slobodan uredjaj?
ajde mi molim te baci imei na PM... jesi ga kupio u pretplati ili kao slobodan uredjaj?
Što će tebi njegov IMEI???
da provjerim u IMEI checkeru nesto...
nemoguće je da je došao na tele2 samo njemu u cijeloj državi, a sam tele2 javlja da njihov rom dolazi za 2 tjedna
koliko ja znam, tele2 ne "isporučuje" update po svom, kao vip i t com, nećeš nikad naći nijednu aplikaciju od tele2 u update-u... tele2 pušta "čisti" lg-jev samo dok update prođe testiranje.... i ovo nije prvi glas da je netko dobio update na tele2 a da je također mob kupljen na tele 2... pročitaj zadnje komentare na mob.hr vezano za lollipop g2
Pa nije samo meni stigao, osim toga, tele2 nema brandirane urđaje već samo zaključane tako da se lupa direkt LG update
Pa nije samo meni stigao, osim toga, tele2 nema brandirane urđaje već samo zaključane tako da se lupa direkt LG update
Znam ja to, ne govorim tebi.... I tamo neki Dado na mob.hr kaže da je dobio kao i ti, no kod mene još ništa...
Neki nisu ni zaključani.
Kupio sam prek njuške ciljano otključani TELE2 uređaj. Na žalost našao sam manu na ekranu i dobio zamjenu za novi, no taj novi je bio zaključan na TELE2 i morao sam ga otključati.
Možda su ti nezaključani dobili update, ne znam. No strpite se, svi će doći na red kad tad. Nije update od sapuna da se troši
nije od sapuna, ali kud tolko već čekamo, sad još ovi telci maltretiraju, gamad lukava :D
da znam kako, flashno bi kdz od vipa, ali samo ako ne treba root i te sheme
Treba root
Ja sam namjeravao, no neću dok je uređaj pod garancijom još ništa dirati. A i nije da češ dobiti neke nove funkcionalnosti uređaja. Čak neki vele i da je kamera lošija.
Treba root
Ja sam namjeravao, no neću dok je uređaj pod garancijom još ništa dirati. A i nije da češ dobiti neke nove funkcionalnosti uređaja. Čak neki vele i da je kamera lošija.
oni koji vele da nevalja ovo da nevalja ono, su likovi koji ocekuju kule i gradove... od tolikog iscekivanja lollipopa, su se razocarali jer ne donosi neke vece znacajke
Pa iskreno više ne znam ni što atraktivno mogu potrpati u smartfon. Flagship telefoni su maltene isti već 3 generacije.
Ja bi jedino otvarač za pivo još da uguraju da ne moram otvarat baš s plastikom kučišta uređaja
Pa iskreno više ne znam ni što atraktivno mogu potrpati u smartfon. Flagship telefonu su maltene isti već 3 generacije.
Ja bi jedino otvarač za pivo još da uguraju da ne moram otvarat baš s plastikom kučišta uređaja
sve ostaje tu i tamo isto, pokoja app nova od samog proizvodaca nekog moba, pokoji novi trik, ili opcija i ubiti sve je u jednoj rijeci isto...
samo se mijenjaju gabriti mobitela te njihovi hardverski djelovi se usavrsuju
Treba root
zast treba root? ako ide od vipa na ''ne vip''
2 matrix777
evo kako
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190
jednostavno da ne moze biti jednostavnije, par koraka i 10min posla, naravno prvo treba downloadat room od 1,8gb
Trazi se osoba koja:
- ima lollipop (stock)
- rootan uredjaj
- zelju za custom recovery (twrp)
Može :)
Ja sam na VIP-u, no uređaj je kupljen u "normalnoj" trgovini. Pročitao sam negdje kako ide update na lollipop preko PC Suitea, međutim, meni se samo prikaže poruka kako već imam instaliranu najnoviju verziju, a to je 4.4.2.
Da li je netko uspio, a da je na VIP-u, instalirati peticu putem PC Suitea?
zast treba root? ako ide od vipa na ''ne vip''
Za zar za flashanje ROMa ne treba uređaj biti rootan???
Ovako nekako.
Sto se mene tice stavio bi kocku 2 sa 2 i cijela da je button "flash".
Što se mene tiče, te lizalice su malo kičaste, radije staviti ovakve gumbe, a ovo gore može ostati s lizalicom kako i je.