LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.078.813
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG G2 tema
Phobius kaže...

Kako god pokusao koristiti telefon, ne dobijam vise od 5 sati screen on time-a. Ukljucen je wifi stalno, kao i mobilni internet, ali koristenje se svodi na nesto poziva, whatsapp i facebook. Iskljucio sam bluetooth i location. Screen brightness je na auto, ali sam isto tako primjetio da je 90% vremena na 20% osvjetljenja u tom auto modusu. Na 4.2.2 je baterija definitivno trajala duze nego sada na 4.4.2. Razmisljam i da uradim factory reset, ali nekako sumnjam da cu ista postici, jer sigurno nemam neke lose aplikacije instalirane, koji bi mi trosile bateriju. Potrosnja u mirovanju je zadovoljovajuca, i ne ide iznad 1% po satu. Ne razumijem kako onda mogu dobiti samo maksimalno 5 sati SOT-a i nekih 24 sata ukupno na bateriji.

Koliko vi SOT-a imate u prosjeku?

20h mi je već od zadnjeg punjenja, 2h SOTa i na 70% baterija tek {#} 4.4.2 update je stavljen. S tim da baterija nije još formirana, tek prvo punjenje...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 20:26 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan

Molim te da napises koliko si SOT-a imao prije nego pocnes ponovo puniti.

Litijumske baterije ne trebaju nikakvo formiranje. To je samo mit, i jos uvijek je prisutan, jer je formiranje bilo potrebno za neke stare baterijske tehnologije. Jedino sto se moze postici nakon dva ili vise ciklusa punjenja, jeste ispravna kalibracija, kojom se dobija tacniji softverski prikaz stanja baterije.

17 godina
Phobius kaže...

Molim te da napises koliko si SOT-a imao prije nego pocnes ponovo puniti.

Litijumske baterije ne trebaju nikakvo formiranje. To je samo mit, i jos uvijek je prisutan, jer je formiranje bilo potrebno za neke stare baterijske tehnologije. Jedino sto se moze postici nakon dva ili vise ciklusa punjenja, jeste ispravna kalibracija, kojom se dobija tacniji softverski prikaz stanja baterije.

Nema problema, budem ti napisao, s tim da čačkam po uređaju non stop {#}

Počinju me živcirati built-in aplikacije.

Ako rootam telefon, mogu li ga unrootati nakon što pobrišem aplikacije koje mi se ne sviđaju?

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

To ne znam, jer ni ja nisam rootao. Zapravo, nisam ni imao razlog za sada. 

1 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Jel mi može tko objasnit onaj Google Now?

Znači kad kažem "OK Google" da mi uključi pretragu.

Uključuje mi jedino kad uđem u Google Now aplikaciju, i onda mogu reći "Google Now", a onda mi je jednostavnije kliknut jednostavno na mikrofon a ne kliknut na search i onda još govorit "OK Google"

Kad mobitel normalno stoji, upaljen ekran ili ugašen ali ne vrti niti jednu aplikaciju i kad kažem "OK Google" ništa se ne desi, a u videu sam vidio da na Nexusu odmah pali Google Now kad to kažeš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.4.2014 23:06 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Stvar je u Google Now launcheru. Za tu aktivaciju iz mirovanja, to ti je potrebno da instaliras. Naravno, Google Now launcher mozes instalirati na G2, ali ne iz Google Playea, nego sideloadaj apk. Mislim da ti cak ne treba ni root. 

http://www.phonearena.com/news/How-to-get-the-new-Google-Now-launcher-on-any-Android-phone-or-tablet_id53279 

Kako se drzi baterija?

0 0 hvala 1
17 godina
LG G2 tema

Nakon 23h 55min je na 44% uz 3h 50min SOT

Al napominjem da mi je 90% vremena automatski backlight, jednostavno mi ne treba punih 100%, blješti previše. To koristim jedino kad sam vani. {#}

Ako stavim ovaj OK Google s Nexusa koji "stalno sluša" hoće li mi crpiti bateriju više??

edit. Zanimljiv je ovaj Googleov Launcher, na žalost ne radi Knock On na njemu... Šteta što nema aplikacija kakva koja bi na bilo kojem Launcheru mogla lansirati Google Now bez da se ulazi ručno u aplikaciju...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 0:32 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Hvala na infou. Kod mene je skroz losa situacija sa baterijom i razmisljam da uradim factory reset, mada sumnjam da ce to rijesiti stvar.

Pogledaj mal xda-developers, mozda nadjes neki mod koji bi ti to omogucio.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

pozdrav..... narucio sam ovu masku:

KLIK

i događa mi se ovo:

onda sam kontaktirao rearth  support i poslao im podatke pa su mi vratili pare na paypal!

sad sam u potrazi da nekim slicnim ili ISTIM caseom, samo da paše na mob.. hvala

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Tele 2 u King Crossu jako slicna gumirana i Ne ispada za kakvih 50 novcanica .

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

valjda ima onda i u drugim tele 2.. posto sam iz Os, pogledat cu ovih dana tu kod nas! Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Naravno - mozda i kod drugih operatera a cijena je tu negdje .

Meni osobno se neda zafrkavati preko ebaya jer cijena je tu negdje ali najvaznije ja da mogu fizicki vidjet sto kupujem .

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Evo tek danas sam primjetio zujanje na lijevoj slušalici koje ste spominjali dosta vas. Prisutno je kad se zvuk smanji. Sreća da mi BT ne cica bateriju. Ovo će se valjda rješit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Bluetooth battery drain je imaginaran. Medjutim, definitivno je potrosnja baterije beca na KitKat-u.

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

50h na bateriji 6h35min SOT i baterija na 5%. Ja zadovoljan, pogotovo što čačkam po mobitelu non stop jer je nov {#}

48h na bateriji uz umjereno korištenje mi je i više nego dovoljno za moje potrebe.

Definitivno best buy Android flagship trenutno koji stoji uz bok novom Oneu i S5 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 12:02 (lllnuclearlll).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
lllnuclearlll kaže...
{#}

Definitivno best buy Android flagship trenutno koji stoji uz bok novom Oneu i S5 {#}

Ma G2 je ispred njih, zato jer ima puno bolju bateriju, više je uz bok Sony Xperia Z2.

17 godina
LG G2 tema

Na koliko vam izvrti Antutu na KitKatu? Meni je nešto manje od 28 000. Jel to OK?

Vidim da je u testu na mob.hr bio 34 000 na 4.2.2 kad su radili recenziju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 12:18 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

meni je trenutno 35.899 na 4.2.2. na kad sam ga prvi puta odvrtio bio je 36.xxx (neznam tocno koliko.. nisam jos presao na KK tako da ti neznam za njega, ali moje misljenje je da je 28k premalo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja sam na 4.2.2 uvijek imao vise od 35000 na 4.4.2 najvise 32000 inace oko 300000.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

50h na bateriji 6h35min SOT i baterija na 5%. Ja zadovoljan, pogotovo što čačkam po mobitelu non stop jer je nov {#}

48h na bateriji uz umjereno korištenje mi je i više nego dovoljno za moje potrebe.

To je fantastican rezultat. Definitivno nemam ove cifre i zato razmisljam da napravim factory reset. To mi je jedino preostalo.

Moram te samo jos pitati, da li koristis mobilni internet, tj. da li si stalno spojen na internet i imas li sync ukljucen sa Facebookom, Google servisima itd?

17 godina
LG G2 tema

Pa šta ja znam, čitam malo po forumima i vidim da se dosta smanjio score s prelaskom na KitKat. Na žalost nisam izmjerio dok je bio na 4.2.2

S tim da mjerim s Antutu X aplikacijom na kojoj piše da nema varanja. Probat ću i s običnom sad.

edit. izmjerio s običnom i nešto manje od 29 000 je. U novom updateu je stvar očito, no mobitel je fluidan i brz tak da me za benchmark nije ni briga...

Još nešto. Primjetim u gornjem uglu sitno probijanje pozadinskog osvjetljenja, crticu do dvije bijele boje kad otvorim notification bar i kad je crna boja koje idu prek notification bara. Jel to normalno ili bi trebalo reklamirat? Mislim ne smeta mi to, a primjeti se samo kod notification bara jedva ak se zagledaš, ali me zanima jel to posljedica LCD nesavršenosti ili greška za reklamaciju? Stvar je u tome da kad ekran dulje radi to postaje sve manje primjetno...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 15:40 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Phobius kaže...

To je fantastican rezultat. Definitivno nemam ove cifre i zato razmisljam da napravim factory reset. To mi je jedino preostalo.

Moram te samo jos pitati, da li koristis mobilni internet, tj. da li si stalno spojen na internet i imas li sync ukljucen sa Facebookom, Google servisima itd?

Trenutno ne koristim mobilni nego WiFi (spojen sam 80% vremena jer sam doma bio sad 3 dana) jer sam pri prelasku na drugog operatera, a sync je upaljen za weather, google usluge i hangouts (face, wapp, viber i ostalo nisam još instalao). Znam da mobilni Internet guta nešto više nego Wifi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 14:19 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Vjerovatno onda Facebook i Facebook messenger kod mene dosta uticu na battery drain. Ja jos imam i mobilni internet ukljucen, a i jos nekoliko aplikacija koje imaju account syncing. Pocinjem misliti da je ovo to sto mogu dobiti od baterije, pa cu onda vjerovatno i odustati od hard reseta za sada. 

Sto se benchmark rezultata tice, pa koga briga za to?  

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Jel ima netko da je na OPEN ? Tj..da nije vezan za t-mobile, vip, tele2 ?

Ako da, da provjeri http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=TVOJ_IMEI

navodno je izasla 80220C  pa bi to probao.

thx

Ne treba, nasao

ja
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 16:57 (bender_007).

0 0 hvala 0
14 godina
bender_007 kaže...

Ne treba, nasao

jel ima netko link kako se to instalira zaboravio sam =) 

imaju li neki patchnotesi?

15 godina

Kad netko instalira taj C,pa neka napiše dojmove...jesu se rješili oni bugovi...

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 19:11 (galinjo24).
16 godina
LG G2 tema

Nexus 5 ili LG G2? Vise preferiram AOSP sa Nexusa ali G2 ima, koliko vidim odlicnu bateriju pa se nikako ne mogu odluciti. Sta je po vama bolji te ako moze kometar malo o LG sucelju (iskreno mi se ne svidja ali mozda me netko razuvjeri {#} )

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Napravio sam mali widget za lg g2, za reboot to recovery i poweroff, za poweroff i ne treba bas.

LINK

XDA

Treba se dodati widget. Nije naljepsi ali radi.

Za rootane uredjaje naravno, tko jos nema rootan uredjaj :)

ja
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 19:59 (bender_007).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Godra kaže...

Nexus 5 ili LG G2? Vise preferiram AOSP sa Nexusa ali G2 ima, koliko vidim odlicnu bateriju pa se nikako ne mogu odluciti. Sta je po vama bolji te ako moze kometar malo o LG sucelju (iskreno mi se ne svidja ali mozda me netko razuvjeri {#} )

Najbolje bi bilo da imas nekog frenda da ti posudi mob na jedan dan - onda bi shvatio zbog cega ga tolko hvalimo {#}

16 godina
LG G2 tema

Pozdrav.

Za tjedan-dva planiram kupiti G2, 32 gb verziju.

Zanima me, koristite li custom rom-ove i koje?

Inače sam dugogodišnji korisnik CM-a, ali mislim da ću sada ostati na stock KK-u, planiram ga samo rootati, pa me zanima postoji li root za KK ili rootani kojeg mogu flashati?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice