Stigao Raspberry Pi 2

poruka: 340
|
čitano: 112.875
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao Raspberry Pi 2".
12 godina
neaktivan
Stigao Raspberry Pi 2

koliko te kutije odgovaraju novoj verziji?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Stigao Raspberry Pi 2
cRazY dWarF kaže...
NevjerovatnoPametan kaže...

galagomarket (SLO) ga prodaje za 31.6 €  + DDV(22%) 6.95 € + dostava u HR 5.00 € = ukupno 43.55 €  (337 kn)

Hvala na info, da li je taj galagomarket siguran? da li je netko već naručivao od njih i kakva su iskustva?

Skroz sigurni, ozbiljna firma.

13 godina
neaktivan
Comfort kaže...

Cekaj javili su ti da je U Zg ili !!? 

Hvala 

Da u ZG. i pokupljen

15 godina
neaktivan
Stigao Raspberry Pi 2

Ljudi ajte se malo strpite s Rpi 2, ja sam svoj rPi narucio s aliexpressa za 34 dolara, free shipping.

Nemojte preplacivati, cekajte da ih proizvedu dovoljno pa da postanu dostupniji, bit ce ih jeftino,

neki od vas ih kupuju duplo skuplje trenutno...

mojpismonosa
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Stigao Raspberry Pi 2

A da das malo informacija od kojeg sellera si ga kupio? i kako si platio? Ja ne nalazim taj model tamo po toj cijeni

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Ljudi ajte se malo strpite s Rpi 2, ja sam svoj rPi narucio s aliexpressa za 34 dolara, free shipping.

Nemojte preplacivati, cekajte da ih proizvedu dovoljno pa da postanu dostupniji, bit ce ih jeftino,

neki od vas ih kupuju duplo skuplje trenutno...

A koliko kasnije si nakon izlaska kupovao RPi, pa necu cekati ljeto da ga kupim .. A uostalom cijena od 350 kuna I nije tako veliki ( tj skuplje za 15$ naspram 35$) je cist OK jer cijena kak sto Sam rekao nece tako brzo splasnuti na 35..

Hvala

nema gaaa...
15 godina
neaktivan
Comfort kaže...

A koliko kasnije si nakon izlaska kupovao RPi, pa necu cekati ljeto da ga kupim .. A uostalom cijena od 350 kuna I nije tako veliki ( tj skuplje za 15$ naspram 35$) je cist OK jer cijena kak sto Sam rekao nece tako brzo splasnuti na 35..

Hvala

Jamcim ti da cu ga za manje od 2 mjeseca nabavit po cijeni manjoj od 40 dolara. No vrijeme je novac, tako da se donekle slazem,

ako zelis brzo, ima da platis vise. win win

mojpismonosa
13 godina
odjavljen
Stigao Raspberry Pi 2

Poštovani,

Određenu količinu Raspbbery Pi modela 2  imamo na skladištu u Zagrebu. Da bi Vam mogli poslati službenu ponudu molim Vas da ispunite jedan od obrazaca koji Vam šaljem u privitku ovisno da li želite ponudu kao privatna osoba ili kao tvrtka.

Cijena Vam je 310 kn + PDV po komadu.

Srdačan pozdrav,

Matija Škrlec, inž. inf.

Primotronic d.o.o.

Savska cesta 118, 10000 Zagreb

Tel        +385 (0)1 61 91 671

Fax       +385 (0)1 61 91 677 

E-mail  prodaja@primotronic.hr

Web    www.primotronic.hr

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigao Raspberry Pi 2

Znači 310kn + 23% PDV ili je drugačiji PDV na ovakve proizvode?

X

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

PDV je 25% već 2 godine...

My name is Legion... For we are many!
16 godina
neaktivan
Stigao Raspberry Pi 2

A u k... moram si skinut raza naočale :)

X

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stigao Raspberry Pi 2

Stigla mi narudzba!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
Loroc kaže...

Uspoređivao sam slike od B+ modela i ovog novog i konektor izgledaju jednako raspoređeni pa bi kutije za B+ trebale odgovarati. No vidjet ćemo. Naručio sam rPi 2, po trackingu mi je danas stigao i naručio sam sa ebay-a kućište za B+, to će sigurno biti još tjedan dana pa se treba malo strpiti.

15 godina
Stigao Raspberry Pi 2

Dali je možda netko od Vas sa starijim modelima se igrao da služi kao torrentbox(seedbox)? Ako je jel ima kakvi tutorijal? 

Ja sam si za sad jedan naručio koji mislim koristiti za xbmc u dnevnom boravku, e sad je pitanje dali taj jedan bi mogao gurati torrent i xbmc jako teško, ali ako bude potrebe lako uzmem još jedan.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ERROR1911 kaže...

Dali je možda netko od Vas sa starijim modelima se igrao da služi kao torrentbox(seedbox)? Ako je jel ima kakvi tutorijal? 

Ja sam si za sad jedan naručio koji mislim koristiti za xbmc u dnevnom boravku, e sad je pitanje dali taj jedan bi mogao gurati torrent i xbmc jako teško, ali ako bude potrebe lako uzmem još jedan.

Pa torrenti ti ne troše skoro ništa resursa, nema razloga da ne može služiti za oboje odjednom

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...
ERROR1911 kaže...

Pa torrenti ti ne troše skoro ništa resursa, nema razloga da ne može služiti za oboje odjednom

Zaboravljas da pi ima 100Mbit mrezu. Nisam siguran kako bi radilo streamanje filma od 10-ak Gb s kucen mreze u isto vrijeme dok se skida recimo 10-ak torrenata istovremeno.

16 godina
Stigao Raspberry Pi 2

Evo upravo mi stigao jedan primjerak.

Uzeo ga preko Primotronica. Tek danas popodne cu se imat prilike poigrat sa njim. Jel trebam reinstalirat Raspbmc (onaj novi, sa Kodijem) ili mogu samo ustekat SD karticu i picit?

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Probaj pa javi :)

16 godina
neaktivan
Stigao Raspberry Pi 2

Malo sam se pogubio po forumu, bude se moglo naručiti preko nekoga od vas dječaci ili da si sam tražim dilera?

X

0 0 hvala 0
17 godina
Solo761 kaže...
Loroc kaže...

Uspoređivao sam slike od B+ modela i ovog novog i konektor izgledaju jednako raspoređeni pa bi kutije za B+ trebale odgovarati. No vidjet ćemo. Naručio sam rPi 2, po trackingu mi je danas stigao i naručio sam sa ebay-a kućište za B+, to će sigurno biti još tjedan dana pa se treba malo strpiti.

Pi 2 ide u B+ kuciste jer su konektori identicno postavljeni. Imal sam jedno kuciste viska pa sam stavil u njega i pase isto ko B+

10 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Uzeo ga preko Primotronica. Tek danas popodne cu se imat prilike poigrat sa njim. Jel trebam reinstalirat Raspbmc (onaj novi, sa Kodijem) ili mogu samo ustekat SD karticu i picit?

Nemoj Raspbmc, Openelec je puno brži i stabilniji sustav.

16 godina
NevjerovatnoPametan kaže...
tnakir kaže...

Nemoj Raspbmc, Openelec je puno brži i stabilniji sustav.

Meni se novi build raspbmc-a sa Kodijem ponasao jako stabilno, a i bio je dosta brzi od Openeleca. Imam par SD kartica pa prebacujem sa jednog na drugi, ali RAPSBMC mi se pokazao zbilja ok.

Rvat katolik!
13 godina
Stigao Raspberry Pi 2

Jedno pitanje, kako kontrolirate Raspberry Pi u jednom sustavu poput openelec?

Razmisljam da uzmem jedan doma svojima da gledaju filmove online (treba im i hr prijevod) i koliko vidim to je ok ali mi nije jasno kako se kontrolira. Treba kupiti poseban daljinski? Preko smartphone-a im i nije bas zgodno jer nisu bas tehnicki 'obrazovani', da tako kazem :)

WordPress ❤

0 0 hvala 0
16 godina
Stigao Raspberry Pi 2

Ne, preko daljinskog od TV-a. TV sa Pi-em komunicira putem CEC-a, odnosno preko HDMI.a...

Rvat katolik!

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Meni se novi build raspbmc-a sa Kodijem ponasao jako stabilno, a i bio je dosta brzi od Openeleca. Imam par SD kartica pa prebacujem sa jednog na drugi, ali RAPSBMC mi se pokazao zbilja ok.

Ne znam za novi build ali ono što sam ja testirao Openelec je bio primjetno brži i trošio manje resursa.

OriginalEXE kaže...

Jedno pitanje, kako kontrolirate Raspberry Pi u jednom sustavu poput openelec?

Razmisljam da uzmem jedan doma svojima da gledaju filmove online (treba im i hr prijevod) i koliko vidim to je ok ali mi nije jasno kako se kontrolira. Treba kupiti poseban daljinski? Preko smartphone-a im i nije bas zgodno jer nisu bas tehnicki 'obrazovani', da tako kazem :)

Ja koristim Sony Playstation bluetooth daljinski upravljač. Openelec ga podržava bez dodatnih prtljanja.

13 godina
tnakir kaže...

Ne, preko daljinskog od TV-a. TV sa Pi-em komunicira putem CEC-a, odnosno preko HDMI.a...

Znaci radi obican daljinski od TV-a, ne treba univerzalni?

Super, hvala za info.

WordPress ❤
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
tnakir kaže...

Super, hvala za info.

To bas I nije "obicni" jel Neki TV nemaju CEC ali danasnji svi bi trebali imati...

nema gaaa...
13 godina
Comfort kaže...
OriginalEXE kaže...
tnakir kaže...

Super, hvala za info.

To bas I nije "obicni" jel Neki TV nemaju CEC ali danasnji svi bi trebali imati...

TV je noviji LCD tako da valjda ima, ja osobno prvi put cujem za to, nisam bas strucnjak u tom polju.

Uglavnom hvala za info, narucit cu pa cemo vidjeti.

WordPress ❤
16 godina
Pase li kuciste od pi + na pi 2? Ste probali?
15 godina

Pase. Samo treba procitati.

www.damagehigh.com // Don`t fix what ain`t broken!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice