'Štrencanje' u mišu

poruka: 4
|
čitano: 1.328
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
'Štrencanje' u mišu

Imam problem. Od prije 2 dana čuje mi se nekakvo 'štrencanje' unutar miša. Kao da se odvojio neki šerafić ili komad plastike i sada se slobodno kreće po šupljini miša. Mene zanima kako ga rastaviti? Jer na webu nisam uspio pronaći nikakav primjer, a ni na samom mišu nikakav utor za vijak.

Model: Genius X-G500 (slika)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: 'Štrencanje' u mišu
Zero Chance kaže...

Imam problem. Od prije 2 dana čuje mi se nekakvo 'štrencanje' unutar miša. Kao da se odvojio neki šerafić ili komad plastike i sada se slobodno kreće po šupljini miša. Mene zanima kako ga rastaviti? Jer na webu nisam uspio pronaći nikakav primjer, a ni na samom mišu nikakav utor za vijak.

Model: Genius X-G500 (slika)

Ispod imas kao neke gumice i njih skini i spod su sarafi, valda je i kod tog tako..

12 godina
Re: 'Štrencanje' u mišu

prije vidi na opip ako ima naljepnica da li se ispod nje  nalazi rupa sa vijkom, a ako ne tada vidi te gumice za naslon miša na podlogu ( neke se nemogu zaljepiti nazad jednostavno pa bolje prije provjeriti naljepnice).

17 godina
'Štrencanje' u mišu

Hvala kolega za gumice. To je bio problem, njih 4 meni su se činile kao čvrsta plastika, što zapravo nisu, ispod njih us bili šerafići.

A ono što se čulo je bio vijak(1.) sa komadićima plastike koji su pukli, a to sve zajedno je zapravo držač utega(2.) unutar miša(3).

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice