Hvala na odgovoru. Ja sam ja inaće već prije kupio, ali gledam po internetu i svi pišu da je MX-4 puno bolja pa sam baš htio ovdje pitati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ceramique bolje u svim aspektima
Odakle ti to? Arctic Ceramique je znatno lošija pasta u usporedbi s Arctic Cooling MX-2 a kamo li MX-4.
Skuplja je jer se (vjerojatno) radi o većoj tubi, većoj količini paste.
ceramique bolje u svim aspektima
Jao,svasta procitat ovdje...Nije bolja niti u jednom aspektu a ne u svim,zato molim te ne savjetuj krivo ljude...
Probao sam sve tri, ostao na MX-2.
Kupio 2 tube da se ima
Imas negdje link na stranicu sam postavio o ispitivanjima raznih pasti, mx2 je zauzela drugo mjesto a kosta 29kn 4g
Prvo mjesto je neka od 100kn, nemogu se sjetit imena a razlika je samo 1 C stupanj.
Tako da MX-2 za mene.
Ceramique 2 za 39kn- 2.27g
P.S. Postoje dvije vrste Ceramique 2, jedna je jeftinija (25g- 59kn), a druga skuplja (2.27g- 39kn).
Ceramique za sub zero je odlicna, ne znam za zrak.
Upravo se to i meni dogodilo u linksu u Osijeku, posluga loša, nadrkani prodavači, bljak...a sramota da je jedina trgovina u Osijeku -.-
To je samo tako u Osijeku, valjda. U Varaždinu "imamo" 2 dobra prodavača, ali jedan se drži previše pametan.
http://www.protis.hr/products/details/termostabilna-pasta-spire-stars700-srebrosilikon/9579
vaše mišljenje ili ako ima za tu lovu u ZG bolja pasta. neda mi se davati 60 kuna za to a jednom u godinu dana je mijenjam.....
http://www.protis.hr/products/details/termostabilna-pasta-spire-stars700-srebrosilikon/9579
vaše mišljenje ili ako ima za tu lovu u ZG bolja pasta. neda mi se davati 60 kuna za to a jednom u godinu dana je mijenjam.....
29kn Arctic MX-2 4grama. duplo bolja od spire.
Ali ako hoces spire dam ti ja, imam 3 tube po 2 grama.
Coolermaster HTK-002 ! Zahebi Spire-a !
29kn Arctic MX-2 4grama. duplo bolja od spire.
..a gdje u kojem shopu je mogu kupiti. TNX
MX-2 je bilo u Linksu za 29kn , no vise je nema ! Uzmi Coolermasterovu koju sam ti preporucio !
Danas sam prvi put išao mijenjati pastu te sam ju kupio prije neg sam provjerio kakav imam cooler.
Ispostavilo se da imam bakreni, a kupio sam Spire WhiteGrease pastu za 15 kn.
Da li je to opasno što je 50% silikon kao što sam pročitao u tekstu na početku teme?
Trebam li ju maknuti pod hitno i kupit drugu ? te ako da koju ?
danas kupio u vemilu jer nigdje u ZG nema paste koje su mi kolege forumaši preporučili. Stara je dotrajala i ova nova mi je sjela na proc kao šamar budali. Temp je manja za 4 stupnja u full loadu a u sobi mi je toplije nego jučer
ne trebaš. 2- posta iznad ti kolege preporučuju. Što više para daš za pastu - više glazbe. otprilike tako nekako
Makni tu što prije, stavi neku kvalitetnu.
Ta Spire je sve samo ne termalna pasta.
budem. da dođu ove kvalitetnije idući tjedan.
što ako kada ocu termalnu pastu promjeniti kad se procesor nece odvojiti od ventilatora
Probaj lagano rotirat hladnjak ili ga probaj malo zagrijat s fenom kolko ide da se lakse odlijepi !
koja je najbolja gledam primjerice u adm-u, antec formula 7 skuplja 35 kn a u reviewu je losija od artic silvera 5
To ti je razlika u količini.
ali je ista ekipa radila paralelan review nekoliko pasta
koja je najbolja gledam primjerice u adm-u, antec formula 7 skuplja 35 kn a u reviewu je losija od artic silvera 5
U omjeru ulozeno - dobiveno ti je najbolja Coolermaster HTK-002 ! Inace koristim i Arctic Silver 5 i pasta je vrlodobra !
a ako je budzet oko 80 kn, ne vise
Arctic Silver 5 ! Ove Antecove nisam koristio , pa neznam kakve su !
Dobra je formula 7, bolja od AS5 podosta iako zavisi od proca do proca, samo pazi, abrazivna je jer ima komadice dijamanta u sebi.
AS5 je stara pasta, koju je vrijeme pregazilo, to treba zaobilaziti, znam da je na mom starom i7 970 između nje i nt-h1 bilo oko 6-7C razlike sa skoro identicnom sobnom temp i naravno istim overclockom i hladnjakom (NH-D14).
Ako stvarno vrhunski performans hoces, onda je to CLLP, ili CLLU.