Termalne paste - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.420
|
čitano: 480.540
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Termalne paste - pitanja i odgovori

Ma OK je pasta , u svakom slucaju bolja od Spire-a !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Za kolko korištenja je ima? Nemogu baš odredit po tome 1.5g. Dosad sam koristio neku coolermasterovu za 15kn i bilo je za dosta korištenja ali nemogu naći kolko je bilo grama

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da imas dosta za kojih 4 puta ! Ja imam Arctic Silver 5 od 3.5g i koristio sam ju negdje 6 puta i jos imam za negdje 2 - 3 puta !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
moze preopruka za pastu koju staviti na amd fx x6 6300 3.5 ghz procesor da je kvalitetna iz adm ducana?do 60-tak kuna
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Termalne paste - pitanja i odgovori
tiho2606 kaže...
moze preopruka za pastu koju staviti na amd fx x6 6300 3.5 ghz procesor da je kvalitetna iz adm ducana?do 60-tak kuna

Bilo koja iz njihove ponude osim Spire Bluefrost.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
14 godina

1 0 hvala 1
15 godina

I sam koristim stalno Arctic Silver 5 i pasta je provjerena i vrlodobra !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Zanima me kolika je razlika u temperaturama između ceramique, MX-2 i MX-4. Imam ceramique al je stara možda i više od 4 godine tako da neznam dal da ju koristim pa koju od ovih odabrat.

0 0 hvala 0
15 godina

Ako je dobro zatvorena , nista joj nebi smjelo biti ! Od ovih uzmi MX-4 !

Music As A Weapon !!
17 godina
neaktivan

Kolika je razlika između ceramique i mx-4 da li vrijedi za tu razliku u cijeni ili je možda bolje ići na mx-2.

0 0 hvala 0
15 godina

Razlika je mozda par stupnjeva , prakticki zanemariva !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

Na proc-u je mala razlika i prakticki je svejedno koju ces staviti, pogotovo na novim SB/IB proc, naravno o zraku govorimo sve.

Prije je to bilo znacajnije puno, kad sam ja i7 970 imao koji ima TDP od 130W, tako je dobra pasta znacila i po 10C.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pozdrav svima,za 2-3 dana bih trebao dobiti maticnu am2 socket na koju bih trebao staviti amd athlon x2 6400 koji ima tdp 125 wata i grije se ko lud pa me sada zanima koju pastu za njega da kupim ali da je do 20 kuna jel nemam vise novca ,nalazim se u zgu HVALA UNAPRIJED =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Do 20kn bas i nemas neki bolji izbor ! Uzmi ovu Coolermaster-ovu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

a hoce li biti dovoljna? =)  za koju kunu vise jer se bolja kupi ili?

15 godina

Bit ce dovoljna !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Dobra ti je pasta i bit ce dovoljna naravno,ja je koristim vise od 2 godine i nikad problema...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 19:50 (Tomo53nja).
14 godina

bio sam danas u Linksu u Glamockoj i vise nikad ,NEMAJU NI JEDNU JEDINU PASTU DO 80 KUNA!!!!SRAMOTA na stranici im pise dostupno odmah a imaju JEDNU JEDINU OD 89 KUNA!!!!!! pitam se sto im sluze stranice..jer očito ničemu i ja mu kažem da ne ažuriraju stranice a ovaj sam izbjegava odgovor

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ja sam bas sebi mislio jucer ili dns otici po novu jer mi se ova potrosila ali eto izgleda dobro da nisam...{#}

Taman iduci tjedan po nju kad im stignu,ako stignu...{#}{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 18:44 (Tomo53nja).
14 godina

ma dobro je sto sam ja otiso pol sata s biciklom do tam i pol natrag al sta da je neko izdaleka doso i to s autom bezveze gorivo potrosio i na kraju nista..BRIGA ZA KUPCE NULA BODOVA..neg radije ugase stranicu..

12 godina
neaktivan

Pardon ak nije prigodna tema za ovo pitanje, ali da bezveze ne otvaram novu temu. Ugl koji je najbrzi nacin da ocistim staru termalnu pastu, naravno gledao sam puno tutoriala na youtubu ( znam ja razmontirat cijeli komp) nije problem u tome nego me zanima koje sredstvo najbolje cisti povrsinu stare paste na samom procu i na samom hladnjaku, moze najobicniji alkohol koji se kupi u ljekarni? Moram gledat neki postotak odnosno koliko ima alkohola % ili jednostavno alhol u bočici i to je to? Zahvaljujem, pozdrav..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CrniVrag55 kaže...

Pardon ak nije prigodna tema za ovo pitanje, ali da bezveze ne otvaram novu temu. Ugl koji je najbrzi nacin da ocistim staru termalnu pastu, naravno gledao sam puno tutoriala na youtubu ( znam ja razmontirat cijeli komp) nije problem u tome nego me zanima koje sredstvo najbolje cisti povrsinu stare paste na samom procu i na samom hladnjaku, moze najobicniji alkohol koji se kupi u ljekarni? Moram gledat neki postotak odnosno koliko ima alkohola % ili jednostavno alhol u bočici i to je to? Zahvaljujem, pozdrav..

Ja sam koristio odstranjivac laka sa noktiju od zene, radi super {#}

Što hladnije to bolje :)
15 godina
neaktivan
CrniVrag55 kaže...

Najbolje je ocistiti gumicom, ona obicna sto se koristi u skoli.

12 godina
neaktivan

Ameri govore za rubbing alcohol sta u prijevodu neznam kaj tocno znaci.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zna li neko kakva je ovo pasta i moze li se porediti sa Arctic Silver 5 i ostalim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CrniVrag55 kaže...

Može najobičniji alkohol. A možeš i bez ikakve tekućine...razlike su uglavnom nikakve.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

pozdrav, gdje mogu u Rijeci kupit arctic cooling mx2 ili mx4, ili neku u istom rangu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 19:52 (RyuKai).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Coolermaster HTK-002 - dobra pasta !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Zanima me koja je pasta bolja, Arctic Silver Ceramique 2 ili Arctic Cooling MX-4. Arctic Silver Ceramique je dosta skuplja pa bi po tome i trebala biti bolja, ali me baš i zanima.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ceramique bolje u svim aspektima

Moj PC  
0 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice