World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.273.818
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

overlord:

Making Your Tanks Premium. Discussion

Possible new feature: make your tank work like premium.

Having paid a certain amount of gold (depending on the vehicle tier), you are changing the status of your tier 1-8 tank to premium for a fixed period of time (let's say a few hours). This will enable 1.5x credit income for this vehicle during the specified period. The bonus will stack with premium account of course.

- Premium tanks can't be given temporary premium status (they are already premium)
- SPGs can't be give temporary premium status (balance purposes)

Would you like such feature?
btw molim vas može li neko od vas koji ste dobili više promo kodova ili ih imate više, poslati mi jedan neiskorišteni na PM... hvala
EDIT: velko hvala jos jednom Anti-fa na promo kodu
★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 16:55 (nani_cropes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
nani_cropes kaže...

overlord:

Making Your Tanks Premium. Discussion

Possible new feature: make your tank work like premium.

Having paid a certain amount of gold (depending on the vehicle tier), you are changing the status of your tier 1-8 tank to premium for a fixed period of time (let's say a few hours). This will enable 1.5x credit income for this vehicle during the specified period. The bonus will stack with premium account of course.

- Premium tanks can't be given temporary premium status (they are already premium)
- SPGs can't be give temporary premium status (balance purposes)

Would you like such feature?
btw molim vas može li neko od vas koji ste dobili više promo kodova ili ih imate više, poslati mi jedan neiskorišteni na PM... hvala
EDIT: velko hvala jos jednom Anti-fa na promo kodu 

Jel ima koji promo kod za mene, naravno neiskorišteni......saljite na PM.hvala unaprijed :)

EDIT: Zahvaljujem GeneralPag1997 na kodu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.12.2011 15:01 (Intel Skultrail).
17 godina
Intel Skultrail kaže...
  Jel ima koji promo kod za mene, naravno neiskorišteni......saljite na PM.hvala unaprijed :)

Javi mi se u PM

14 godina
Ziga kaže...
Intel Skultrail kaže...

Javi mi se u PM

vec sam mu ja poslo

AMD u <3 Intel u 8===3
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Napokon Object 704 u garazi.
Ova cijev BL-10 je prebrutalna. Dosta bolja od T30 koju on ima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Je li moguće prebacivat golde s jednog accounta na drugi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bruno11 kaže...

Je li moguće prebacivat golde s jednog accounta na drugi?

nope

14 godina
neaktivan
World of Tanks

poklanjam jedan promo kod, ko želi nek mi se javi

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

Jel to neka predizborna kampanja?{#}

16 godina
World of Tanks

Evo jedna dobra partija sa VK 3001 (P) i moram priznati da mi je taj tenk postao odličan, skoro jednako dobar kao VK 3601 (H) sada kada sam ga skroz unaprijedio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 20:22 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
krayz1e kaže...
gamer_101 kaže...

Jel to neka predizborna kampanja?{#}

e moj krayz1e, kandidirao sam se za predsjednika WOT-a

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Narode imam problem.

Naime jučer sam htio uzeti 2500 golda za premium.

Fino odem na svoj account, odem na "Buy gold" odaberem 2.5k golda i plaćanje preko PayPala. Kad ono error br. XYZ i piše da je došlo do greške i da transakcija se nemože obavit. Ja probam ponovo jer nije nikakav mail došo, niti je na PP-u išta novo pa probam ponovo opet ništa.

Nakon 2 sata vidim imam mail i piše da je račun za PayPal ali da je "Payment status: Pending". Imao sam love, ali su ovi nešta zayebali i sad su mi oduzeli 150 kn sa kartice a ja nisam ništa dobio. Odma sam kontaktirao WoT support i rekli su da su oni poništili transakciju, ali opet ništa ja nemam love na računu.

Da možda otvorim dispute na PayPal-u? Jer ne vidim druge alternative osim toga....

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
uvijek problemi kad kupujes preko paypala otvori dispute pa vidi
AMD u <3 Intel u 8===3
13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Narode imam problem.

Fino odem na svoj account, odem na "Buy gold" odaberem 2.5k golda i plaćanje preko PayPala. Kad ono error br. XYZ i piše da je došlo do greške i da transakcija se nemože obavit. Ja probam ponovo jer nije nikakav mail došo, niti je na PP-u išta novo pa probam ponovo opet ništa.

Nakon 2 sata vidim imam mail i piše da je račun za PayPal ali da je "Payment status: Pending". Imao sam love, ali su ovi nešta zayebali i sad su mi oduzeli 150 kn sa kartice a ja nisam ništa dobio. Odma sam kontaktirao WoT support i rekli su da su oni poništili transakciju, ali opet ništa ja nemam love na računu.

Da možda otvorim dispute na PayPal-u? Jer ne vidim druge alternative osim toga....

Trazi ispis transakcija na banci.

Tamo mozes sve vidjet. Ako ti kod te transakcije pise "rezervirano za placanje na POS-u" vjerojatno ce ti vratit pare.

15 godina
neaktivan
krayz1e kaže...
Krešo91 kaže...

Narode imam problem.

Trazi ispis transakcija na banci.

Tamo mozes sve vidjet. Ako ti kod te transakcije pise "rezervirano za placanje na POS-u" vjerojatno ce ti vratit pare.

OK sutra u banku.

Hvala na odgovorima :)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
protjeran
World of Tanks

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 13:40 (JozicA).

0 0 hvala 0
16 godina

I tata bi promo kod na PM ako još tko ima viška... :) javi mi onu grešku, ali ništa ne stiže na mail...

Unaprijed fala.

14 godina
svima javi gresku ali mail ipak dodje
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam sa tim proomo kodovima 3750 golda uzeo :D

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]

0 0 hvala 0
14 godina
kako si mogo kad samo 1 mozes iskoristit ili si imo od prije?
AMD u <3 Intel u 8===3
17 godina
World of Tanks

Promo code je vezan samo za 1 aktivaciju uz 1 account ne može se više puta "ubaciti"

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Promo code je vezan samo za 1 aktivaciju uz 1 account ne može se više puta "ubaciti"

sa poljskog sajta se moglo 10 uzeti.. 300x 10 = 3000 golda ii jedan od 750.. i prije nego sto sam ja ovo nasao moglo se i sa 750 ubaciti po nekoliko desetina puta ..

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
15 godina

@iNFY - Hvala ti što si nam to rekao, sa tjedan dana zaostatka. I sada kad se to više ne može dolaziš nam se ovdje hvaliti, svaka čast {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Bravo iNFY. Sad te svi moramo pogodit barem jednom sa svakim našim tenkom....ja ih imam samo 10 u garaži {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ko god sretne iNFY-a ima da mu tenk razvali ko zvečku, pa mogo si javit na forum {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 14:07 (zrimo).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
iNFY kaže...
Ziga kaže...

sa poljskog sajta se moglo 10 uzeti.. 300x 10 = 3000 golda ii jedan od 750.. i prije nego sto sam ja ovo nasao moglo se i sa 750 ubaciti po nekoliko desetina puta ..

Papcino.

17 godina
neaktivan
iNFY kaže...

ja sam sa tim proomo kodovima 3750 golda uzeo :D

Ima ekipe koja je po 30k golda uzela,pokupovali sve premiume ,garaže itd. Kad je ekipa admina iz Wot-a skužila stvar oduzeli im golde kji su ostali dok drugo nisu dirali.

17 godina
iNFY kaže...

Hvala što si to podijelio s WOT igračima na BOL forumu....

mrtav si ingame {#}{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mogu li očekivati Njem. TD Stug-e100 oko 2012-13? jeli se išta bilo najavijivalo/nagađalo kada bi ti tenkovi trebali izaći?

Neznam dali usporim sa Ferdiom i krenem na artiljeriju,ili da kupujem JT {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

a isuse kriste iNFY {#} hebate vrag ja pokusavam doci do t30 a jos nemam ni premium ni potrebne pare da golde kupujem a ti to nepodijelis mislim stvarno svaka ti cast,a onome koji je podijelio ovo sa njeamckoga sajta svaka mu cast na velikodusnosti prema nama ostalim igracima {#}{#}

Xc
Moj PC  
4 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice