Robot "premlatio" CEO-a tvrtke koja ga je proizvel

poruka: 8
|
čitano: 3.497
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Robot "premlatio" CEO-a tvrtke koja ga je proizvel".
17 godina

Ne vjerujem dok sam ne vidim.

Ali, svaka čast ekipi na davanju imena! Ima li isprogramirano traženje Sarah Connor?

10 0 hvala 0
2 godine
Re: Robot "premlatio" CEO-a tvrtke koja ga je proi
Jako obečavajuće, posebno za Skynet dominaciju. Ode sve u 3 pm.
Mučko Đubre
Moj PC  
5 0 hvala 0
6 mjeseci

Odlično ime no preuranjeno. 

Terminator svijet je moguc samo ako se natejčemo za iste resurse.

Ne bi trebalo biti straha da će umjetna tvorevina navodno inteligentna ovisiti o istim resursima kao i i čovjek vulgaris. njihovi sustavi su puno robsniji i manje osjetljivi, pa ako im dopizdi mogu se bez problema lansirati na mjesec i tamo u miru nastaviti svoj pohod u nepoznato ako uopće kao navodno inteligentni strojevi razviju takvu želju.

Osobno smatram da je naša mašta iz koje je proizašao Terminator svijet pretjerano ograničena manjkom znanja o svemiru u kojem postojimo. Mislim da živimo u puno magičnijem i čudnijem svijetu nego li to naši mali mzgovi mogu zamisliti, te da si jednostavno dajemo previše na važnosti.

nema straha, sada čekamo T-1000 

0 0 hvala 0
17 godina

Znači već jedno 300 puta viđeno... Neka kineska firma napravila robota koji je kao terminator ako ne i bolji.
Da bi se ispostavilo nakon što CEO iste nestane sa novcima, da je sve bila prevara i CGI i green screen...

Kako nađu i dalje debile koji investiraju u tako nešto da vidi robota uživo i na djelu????

To live is to suffer, to survive is to find some meaning in the suffering. Friedrich Nietzsche
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
My2Cents kaže...

Ne bi trebalo biti straha da će umjetna tvorevina navodno inteligentna ovisiti o istim resursima kao i i čovjek vulgaris. njihovi sustavi su puno robsniji i manje osjetljivi, pa ako im dopizdi mogu se bez problema lansirati na mjesec i tamo u miru nastaviti svoj pohod u nepoznato ako uopće kao navodno inteligentni strojevi razviju takvu želju.

Osobno smatram da je naša mašta iz koje je proizašao Terminator svijet pretjerano ograničena manjkom znanja o svemiru u kojem postojimo. Mislim da živimo u puno magičnijem i čudnijem svijetu nego li to naši mali mzgovi mogu zamisliti, te da si jednostavno dajemo previše na važnosti.

T-1000 već postoji, AFAIK T-1000 je stariji model istog proizvođača (ali snažnijih performansi).

Zapravo ne postoji, ja sam nešto pobrkao. Možda je T-1000 bio od nekog drugog proizvođača. Ima ih valjda milijun u zadnje vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2025 16:23 (jozef).
7 godina

Lažnjak.

0 0 hvala 0
14 mjeseci
T1000 je onaj što se topi , tekući metal?
Zamišljao sam gdje mu se nalazi baterija a gdje procesor , te kako se pokreće bez hidraulike ili motora 🤔

A zanimljiv je i Matrix svijet , tamo je bilo slično kao što spominje My2Cents . UI se naselila negdje na BI u pustinju i "živjeli" su odvojeno od ljudi (kao neki pacifisti i svu energiju su dobivali od sunčanih kolektora), međutim ljudi kao ljudi spalili su nebo da UI nema energije za daljnji razvoj i napredak. I dogodilo se da je tada UI našao drugi izvor energije.
Ali više iz borbe za opstanak nego što je procijenila da su joj ljudi opasnost. I vjerojatno ako bi se nastavili širiti onda bi se kad tad civilizacije sudarile.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2025 21:19 (Sirotanovic).
7 godina
My2Cents kaže...

Sirotanovic kaže...
T1000 je onaj što se topi , tekući metal?
Zamišljao sam gdje mu se nalazi baterija a gdje procesor , te kako se pokreće bez hidraulike ili motora 🤔

A zanimljiv je i Matrix svijet , tamo je bilo slično kao što spominje My2Cents . UI se naselila negdje na BI u pustinju i "živjeli" su odvojeno od ljudi (kao neki pacifisti i svu energiju su dobivali od sunčanih kolektora), međutim ljudi kao ljudi spalili su nebo da UI nema energije za daljnji razvoj i napredak. I dogodilo se da je tada UI našao drugi izvor energije.
Ali više iz borbe za opstanak nego što je procijenila da su joj ljudi opasnost. I vjerojatno ako bi se nastavili širiti onda bi se kad tad civilizacije sudarile.

U zadnjih par godina kako je Umjetna Inteligencija napredovala, ili postala popularna, više ne čujemo vijesti o umjetnom životu. Umjetni život je prava stvar, kad umjetna inteligencija još i umjetno oživi, onda smo naj...

Umjetni život može biti i mikroskopski, ali ako pobjegne iz laboratorija ima potencijal napraviti veliki kaos na Zemlji.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice