Clair Obscur: Expedition 33

poruka: 20
|
čitano: 3.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina

Igra li tko? Uzeo dan kad je izašla, imam 20ak sati i od BG3 nisam igrao ništa bolje :)

Moj PC  
4 0 hvala 1
2 godine

Gledam je k'o vuk janje al' već imam igara kupljeno što nisam ne prešao nego ni upalio da moram krenit smanjivat listu... A gledam recenzije po internetu i ljude kako igraju i stvarno izgleda odlično...

3 0 hvala 0
5 godina
Re: Clair Obscur: Expedition 33

isto kao i ja, taman prešao kdc2 gledam šta ću od kupljenih već i vidim izašao oblivion - kontam ga se uzet radi nostalgije a onda vidim ovo čudo i uzmem umjesto obliviona. Igra je stvarno top, od priče, grafike, fightova, glazbe.. možda bude i goty pošto je gta6 odgođen

17 godina

presao je

izvrstna igra

uz bg3 jedna od najboljih igri u zadnjih par godina

sada neznam sta dalje igrati ili ici na ng+

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina

Ja ću svakako uzeti u narednim danima. Treba podržati takve igre. 

3 0 hvala 0
4 godine

Pogledao sam nije moj đir bilo kaj na poteze, no ako je istina da je igru napravilo samo 30 ljudi, preimpresivno! Po ovome sve ostale studije koji imaju 300-3000 ljudi treba osudivati žestoko ako naprave bilo kaj losije

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

igra izgleda odlično, nisam ju još isprobao jer igram trenutno neke druge, ali planiram ju kupiti što prije

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

cekam samog nekog mutavaca da kaze kako danas nema dobrih igra...i da su sve igre bile bolje kad su oni bili mladi jer su ih tad pravili romantici za slavu

3 0 hvala 0
8 mjeseci
GSP kaže...

cekam samog nekog mutavaca da kaze kako danas nema dobrih igra...i da su sve igre bile bolje kad su oni bili mladi jer su ih tad pravili romantici za slavu

Zapravo čovjek je imao tim od 30 ljudi, ako je istina ovo sa SS-a. Sa klincima koji nisu maltene niti znali posao se posrao na sve 3 zadnje Ubishit-ove AAAA woke čitabe po metacriticu i SteamDB chartsu jer mu je bilo dosadno igrati Ubishitove "moderne" naslove.  
Treba nam više takvih developera, nisam za turn base igre, nikad ih nisam volio. Ali ovo ću kupiti samo da podržim developere koji se usude napraviti igre kakve igrači zapravo žele, bez pederluka i moderne amerike u njima. Dobit će mojih 50 eura pa makar ju i nikad ne upalio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2025 15:41 (filip_medo).
13 godina

Ne da nisam ljubitelj turn based igara nego nisam nikada odigrao ni jednu do ove i igra me uhvatila i ne pušta. U 3 dana odigrao 25 sati i tek sam usao u Act 2. U 3 dana spavao možda 15 sati sveukupno. Igra je jednostavno ispolirani masterpiece u doslovno svakom pogledu bilo da je priča, grafika, optimiziranost, borbe, likovi, atmosfera, svijet. Zasad u 25 sati nisam naišao na ni jedan bug.

Marko
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2025 15:35 (Marko008).
Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
Marko008 kaže...

Ne da nisam ljubitelj turn based igara nego nisam nikada odigrao ni jednu do ove i igra me uhvatila i ne pušta. U 3 dana odigrao 25 sati i tek sam usao u Act 2. U 3 dana spavao možda 15 sati sveukupno. Igra je jednostavno ispolirani masterpiece u doslovno svakom pogledu bilo da je priča, grafika, optimiziranost, borbe, likovi, atmosfera, svijet. Zasad u 25 sati nisam naišao na ni jedan bug.

uf kolko dobrih igara si promašio dosad....

13 godina

Ušao u ACT 3 nakon 39 sati igranja. priča je mind blowing. Da je 30 ljudi u 5 godina napravilo ovako nešto mi je ne pomljivo.

Igre se u današnje doba  prodaju za 80 eura  a ne vrijede ni 20, a ova se prodaje za 50 a vrijedi 150.

Veliki sam inače obožavatelj  Assassin's Creed-a serijala ali mi je trebalo mjesec dana da završim Shadows koliko mi je priča bila meh. Nikako me nije uvukla.

Marko
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2025 21:22 (Marko008).
Moj PC  
2 0 hvala 1
8 mjeseci

A niš treba isprobati sve što se posere na Ubi, EA i njima slične. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2025 12:21 (filip_medo).

3 0 hvala 0
5 godina

dojmovi za nekog tko ne voli turn based igre?

17 godina

ako volis igre s dodge/parry mehanikom bi ti se mogla svidjet

dosta ljudi koji inace ne vole turn based su rekli da im pase zbog toga

ja nakon ove igre presao na jednu klasicnu turn based igru, i sada mi izgledaju jako sporo i dosadno, jao sta mi uradi ova igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

najveci problem igre je što svaki fajt mozes pobijediti iskljucivo radi parry/dodge mehaike, Svaki enemy u igri se može tako riješiti neovisno o buildu i jesi fulao negdje ili nisi. Zapravo rješenje na svaki fajt je ili one shottat protivnika ili parryat. Zbog toga uopce nemam osjecaj kao da igram RPG pošto itemi ne postoje osim oruzja, sav power igrača dolazi iz weapona i iz parrya.

Mozes igrat igru na najnefikasnij nacin ,i dalje perfect parryat i pobijedit svaki fajt..
RPG mehanike u Expedition 33 osim skillova doslovce ne postoje.

Ova igra je nekim cudom turn based action game,ne turn based RPG...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.5.2025 9:23 (Rocinante2112).
5 godina
Gemmy kaže...

ako volis igre s dodge/parry mehanikom bi ti se mogla svidjet

dosta ljudi koji inace ne vole turn based su rekli da im pase zbog toga

ja nakon ove igre presao na jednu klasicnu turn based igru, i sada mi izgledaju jako sporo i dosadno, jao sta mi uradi ova igra

ma odigrao sam ja :D pitam filipa medu, sry, zaboravio citirat :)

14 godina
Počeo jučer, odigrao sat i pol. Bez dileme jedno od najboljih otvaranja igre ikad. A kako će biti dalje, vidjet ćemo.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Za soul like igrače, igra je prelagana.

Za igrače koji nikada nisu igrali takve igre jer su preteške, je igra super

Nemaju svi volje, I reflexe Za učiti svakog neprijatelja koje finte ima.

Ja sam koristio parry, samo u prvih par sati, nakon toga samo dodge.

I velika je razlika ako se igra na zvučnici ma ili slusalicama. Na slusalicama se lako cuje parry window, dok na zvučnicima je puno teže.
10 godina

ekipa koja igra, imam jedno pitanjce. jel istražujete nasumično po svijetu ili pratite glavnu priču? Ja sam evo upravo prošao Gastral Village, nisam još istraživao ništa od ostalih područja jer mi se nekako čini da zasad trebam pratiti glavnu priču. Kakva su vaša iskustva? Imam osjećaj da bi igra sugerirala da se ide u neki free rome kad za to dođe vrijeme

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice