Švicarska komisija za tržišno natjecanje istražuje

poruka: 3
|
čitano: 3.014
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Švicarska komisija za tržišno natjecanje istražuje".
16 godina
Švicarska komisija za tržišno natjecanje istražuje

A nista, najbolje da naprave mobitel podile ga svima besplatno i omoguce da ljudi instaliraju android na njgea je ru protivnome ce ovi uvik nac neku zamjerku. Meni je smijesno da neko ne moze odredivat sta se na njihovom uredaju moze ili ne moze, nego to vrse politicari

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 6 hvala 0
11 godina
Re: Švicarska komisija za tržišno natjecanje istra
stirko55 kaže...

A nista, najbolje da naprave mobitel podile ga svima besplatno i omoguce da ljudi instaliraju android na njgea je ru protivnome ce ovi uvik nac neku zamjerku. Meni je smijesno da neko ne moze odredivat sta se na njihovom uredaju moze ili ne moze, nego to vrse politicari

meni je skroz čudan način na koji si sklopio ovu misao.
počinješ sa mišlju "najbolje da naprave mobitel podile ga svima besplatno" - iako apple ne dijeli svoje uređaje besplatno.
i onda nastavljaš sa "da neko ne moze odredivat sta se na njihovom uredaju moze ili ne moze" - čiji je to zapravo uređaj?
tvoj ili njihov? i zašto si ga platio ako nije tvoj?

za mene je to MOJ uređaj.
ako je njihov, onda je sve "njihovo". u tom slučaju, ti nisi kupac uređaja. ti platio za njegovo korištenje, ali po punoj cijeni. i sve što je na njemu dostupno je podložno naplati.
tako dolazimo do ideje frižidera koji si platio da bi za sve što u njega staviš platio dodatno prema količini namirnica koje on drži. jer on nije tvoj.
nisam siguran jesam li te krivo shvatio, ali tako si formirao rečenicu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2025 21:50 (raychica).
16 godina
Re: Švicarska komisija za tržišno natjecanje istra
raychica kaže...
stirko55 kaže...

meni je skroz čudan način na koji si sklopio ovu misao.
počinješ sa mišlju "najbolje da naprave mobitel podile ga svima besplatno" - iako apple ne dijeli svoje uređaje besplatno.
i onda nastavljaš sa "da neko ne moze odredivat sta se na njihovom uredaju moze ili ne moze" - čiji je to zapravo uređaj?
tvoj ili njihov? i zašto si ga platio ako nije tvoj?

za mene je to MOJ uređaj.
ako je njihov, onda je sve "njihovo". u tom slučaju, ti nisi kupac uređaja. ti platio za njegovo korištenje, ali po punoj cijeni. i sve što je na njemu dostupno je podložno naplati.
tako dolazimo do ideje frižidera koji si platio da bi za sve što u njega staviš platio dodatno prema količini namirnica koje on drži. jer on nije tvoj.
nisam siguran jesam li te krivo shvatio, ali tako si formirao rečenicu.

Pa oni su sastavili mobitel po svojoj zelji i reklamirali ga onakvog kakav je, ako se tebi to svida uzmes ga, ako ne ne uzmes ga, a ovi debili oce da firme idalje rade mobitele jer su se ljudi na njih navikli ali da ih prilagodavaju prema tome kako komisija zeli. Neka komisija onda izraduje mobitele kako zeli i otvara ih za kkav god zeli software. Neki ljudi ne razume da uvijek postoji granica do koje mozes pushat a onda neko pukne i ti skuzis da si ipak ovisija od njima. Lako tudim kurcem koprive mlatit

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice