juka
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
juka
Ako ga proda, kupi ga od tebe i zaradi. 
prijavi ogals njuskalu, oni stalno imaju ljude koji su na stranici i probleme rjesavaju vrlo brzo(bar u mom slucaju).
juka
zakon... mislim to kako se lik lijepo snasao. steta sto to govno ne misli uvest neki sistem bodovanja. sto je tocno na njuskalu u beta verziji, samo tražilica ili cijeli site?
Mogli bi napravit nesto u stilu ebay-a. Neko bodovanje i slicno. Ovako kupujes skroz na sljepo.
juka
zakon... mislim to kako se lik lijepo snasao. steta sto to govno ne misli uvest neki sistem bodovanja. sto je tocno na njuskalu u beta verziji, samo tražilica ili cijeli site?
To što se ne vidi sa fronta ne znači da ne postoji sistem bodovanja ;-) A misli se na tražilicu da je u beti, ne cijeli site. A više nije ni tražilica, odavno to radi kako treba :D
I samo prijavljujte oglase, sve se to pregledava. Pregledavaju se svi oglasi kad se predaju (oni malih korisnika), ali ne može korisnička sve vidjeti.
Firme i plaćaju objavljivanje oglasa, mislim da je oko 350kn mjesečna pretplata za Njuškalo trgovine. A ako je neki oglas lažan uvijek ga možeš prijavit. Što se tiče tvog oglasa u toj rubrici, ukoliko ga tu i tamo obnoviš doći će na vrh liste i baš te briga za trgovine. A tu je i Vau-Vau, SuperVau i ostali načini isticanja oglasa.
a kad već imate taj sustav bodovanja, zašto to onda nije vidljivo nama luzerima nego samo adminima ili kome već? kakav je onda smisao tog "tajnog" bodovanja
a kad već imate taj sustav bodovanja, zašto to onda nije vidljivo nama luzerima nego samo adminima ili kome već? kakav je onda smisao tog "tajnog" bodovanja
Pomoću njih se rješavaju prijave oglasa i otkrivaju ko je stvarno spammer, možda i za još neke stvari. A slažem se da bi bilo dobro uvesti još neki sustav bodovanja koji bi bio koristan frontend korisnicima (kako ima ebay recimo), samo takav zahjev još nije došao do nas programera. Jedan od razloga koji mi pada na pamet je što bi tada mali korisnici puno teže prodavali stvari jer bi do ratinga teško došli sa 2,3 oglasa. Puno oglasa imaju većinom trgovine, a s ovakvim sustavom bi mali korisnici bili dosta potisnuti od strane trgovina. Ideja za bodovanjem je dobra, ali bi ju trebalo jako pametno implementirat, ipak su većina korisnika na Njuškalu mali korisnici sa 2,3 oglasa.
Super Vau mogu platiti i mali korisnici, baš kao i Vau Vau isticanje. A oglas kao oglas i nije drugačiji, jedino se razlikuje onaj dio za kontakt. Oglasi prolaze istu validaciju, poštuju ista pravila. Uz to, trgovine uglavnom prodaju automobile i nekretnine i ti oglasi dolaze uglavnom preko importa. A njih mali korisnik lako preskoči obnovom svog oglasa (friško obnovljeni oglasi dolaze na vrh liste). E bay se niti ne želi kopirati jer ima previše razlika.
Dakle nisu došli na vrh liste.
Zna li neko o čemu se radi?
Vjerojatno novi sistem uveli, posto deaktiviranjem te obnovom oglasa se vraca na prvo mjesto u rubrici. Sada su to promjenili da svejedno ako se deaktivira i obnovi, i dalje ostaje na mjestu kojem je bio. Jedino za vratit ga na prvo mjesto je ako se sjecam placanje 0.46 kn ili brisanje oglasa te ponovo otvaranje.
Da sad su počeli s tim nečim novim, zanimljivo, vidim i ja svoje oglase na nekim bjesnim mjestima, a izgleda da ćemo morati početi plaćati da se oglasi stavljaju na prva mjesta