Njuskalo novi oblik spammanja?

poruka: 17
|
čitano: 5.855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koja je sad ovo nova fora sa njuskalo spackama. Naime stavio sam oglas za nokiu lumiu dobivenu na studentskom natjecanju ove godine u australiji sa svojim kontakt brojem i nesto nizom cijenom, da bi frajer nicka pepo13 otvorio identican oglas bez slika sa istim kopiranim tekstom i mojim kontakt brojem ali sa puno vecom cijenom. Samo je ostavljen i neki mail david.petranjek@gmail.com..??
juka
18 godina
Re: Njuskalo novi oblik spammanja?
Juka_91 kaže...
Koja je sad ovo nova fora sa njuskalo spackama. Naime stavio sam oglas za nokiu lumiu dobivenu na studentskom natjecanju ove godine u australiji sa svojim kontakt brojem i nesto nizom cijenom, da bi frajer nicka pepo13 otvorio identican oglas bez slika sa istim kopiranim tekstom i mojim kontakt brojem ali sa puno vecom cijenom. Samo je ostavljen i neki mail david.petranjek@gmail.com..??

Ako ga proda, kupi ga od tebe i zaradi. {#}

17 godina

prijavi ogals njuskalu, oni stalno imaju ljude koji su na stranici i probleme rjesavaju vrlo brzo(bar u mom slucaju).

14 godina
neaktivan
Nije ga kupio od mene, al zasto koristi moj broj mobitela. Mislim u neku ruku mi steti. Ljude ce zbunit dva oglasa mislit ce da je fake,
juka
17 godina
odjavljen

zakon... mislim to kako se lik lijepo snasao. steta sto to govno ne misli uvest neki sistem bodovanja. sto je tocno na njuskalu u beta verziji, samo tražilica ili cijeli site?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan

Mogli bi napravit nesto u stilu ebay-a. Neko bodovanje i slicno. Ovako kupujes skroz na sljepo.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
14 godina
neaktivan
Da to bi bilo dobro,..evo oglas je prijavljen i uskoro i maknut. Maknuli su mu sve oglase jer ocito je neki muljator
juka
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

zakon... mislim to kako se lik lijepo snasao. steta sto to govno ne misli uvest neki sistem bodovanja. sto je tocno na njuskalu u beta verziji, samo tražilica ili cijeli site?

To što se ne vidi sa fronta ne znači da ne postoji sistem bodovanja ;-) A misli se na tražilicu da je u beti, ne cijeli site. A više nije ni tražilica, odavno to radi kako treba :D

I samo prijavljujte oglase, sve se to pregledava. Pregledavaju se svi oglasi kad se predaju (oni malih korisnika), ali ne može korisnička sve vidjeti.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
18 godina
Meni odobno na njuškalu (u it odjelu) užasno smetaju dućani poput smiro, e-košarica, mobi game shop i slični koji neumorno spamaju privatne besplatne rubrike lažnim osobnim oglasima, koji zbog masovnosti besmisleno preskupih komponenata totalno istisnu osobne oglase. Neznam jel to za prijaviti, dali je suprotno pravilima, ili što... Ako je firma, neka plati oglas i sve pet. Ovo je koma.
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Meni odobno na njuškalu (u it odjelu) užasno smetaju dućani poput smiro, e-košarica, mobi game shop i slični koji neumorno spamaju privatne besplatne rubrike lažnim osobnim oglasima, koji zbog masovnosti besmisleno preskupih komponenata totalno istisnu osobne oglase. Neznam jel to za prijaviti, dali je suprotno pravilima, ili što... Ako je firma, neka plati oglas i sve pet. Ovo je koma.

Firme i plaćaju objavljivanje oglasa, mislim da je oko 350kn mjesečna pretplata za Njuškalo trgovine. A ako je neki oglas lažan uvijek ga možeš prijavit. Što se tiče tvog oglasa u toj rubrici, ukoliko ga tu i tamo obnoviš doći će na vrh liste i baš te briga za trgovine. A tu je i Vau-Vau, SuperVau i ostali načini isticanja oglasa.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
17 godina
odjavljen

a kad već imate taj sustav bodovanja, zašto to onda nije vidljivo nama luzerima nego samo adminima ili kome već? kakav je onda smisao tog "tajnog" bodovanja

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

a kad već imate taj sustav bodovanja, zašto to onda nije vidljivo nama luzerima nego samo adminima ili kome već? kakav je onda smisao tog "tajnog" bodovanja

Pomoću njih se rješavaju prijave oglasa i otkrivaju ko je stvarno spammer, možda i za još neke stvari. A slažem se da bi bilo dobro uvesti još neki sustav bodovanja koji bi bio koristan frontend korisnicima (kako ima ebay recimo), samo takav zahjev još nije došao do nas programera. Jedan od razloga koji mi pada na pamet je što bi tada mali korisnici puno teže prodavali stvari jer bi do ratinga teško došli sa 2,3 oglasa. Puno oglasa imaju većinom trgovine, a s ovakvim sustavom bi mali korisnici bili dosta potisnuti od strane trgovina. Ideja za bodovanjem je dobra, ali bi ju trebalo jako pametno implementirat, ipak su većina korisnika na Njuškalu mali korisnici sa 2,3 oglasa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 12:57 (Luuka).
18 godina
Trgovine bi se moralo odvojiti drugačijim okvirom u stilu tih super vau oglasa. Ako je plaćeno, onda neka ih se izdvoji. A ne da plate da glume privatni oglas. Skrivanje u obične oglase obezvrjeđuje ponudu. Glumiti ebay nije fer, jer njuškalo nema aukcije, niti registracije i zaštite kupaca, ne?
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...
Trgovine bi se moralo odvojiti drugačijim okvirom u stilu tih super vau oglasa. Ako je plaćeno, onda neka ih se izdvoji. A ne da plate da glume privatni oglas. Skrivanje u obične oglase obezvrjeđuje ponudu. Glumiti ebay nije fer, jer njuškalo nema aukcije, niti registracije i zaštite kupaca, ne?

Super Vau mogu platiti i mali korisnici, baš kao i Vau Vau isticanje. A oglas kao oglas i nije drugačiji, jedino se razlikuje onaj dio za kontakt. Oglasi prolaze istu validaciju, poštuju ista pravila. Uz to, trgovine uglavnom prodaju automobile i nekretnine i ti oglasi dolaze uglavnom preko importa. A njih mali korisnik lako preskoči obnovom svog oglasa (friško obnovljeni oglasi dolaze na vrh liste). E bay se niti ne želi kopirati jer ima previše razlika.

15 godina
neaktivan
Danas sam obnovio sve svoje oglase na Njuškalu ali su ostali starog datuma.
Dakle nisu došli na vrh liste.
Zna li neko o čemu se radi?
grinccaffe
14 godina
neaktivan
grinccaffe kaže...

Vjerojatno novi sistem uveli, posto deaktiviranjem te obnovom oglasa se vraca na prvo mjesto u rubrici. Sada su to promjenili da svejedno ako se deaktivira i obnovi, i dalje ostaje na mjestu kojem je bio. Jedino za vratit ga na prvo mjesto je ako se sjecam placanje 0.46 kn ili brisanje oglasa te ponovo otvaranje.

16 godina

Da sad su počeli s tim nečim novim, zanimljivo, vidim i ja svoje oglase na nekim bjesnim mjestima, a izgleda da ćemo morati početi plaćati da se oglasi stavljaju na prva mjesta

Đuro#2155,
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice