Dosta nas ceka?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dosta nas ceka?
Dosta nas ceka?
Haha, samo ovdje.
A koliko ih je tek u cijelom svijetu rofl
sretno svima haha
EDIT. kao što rekoh, svi su oni isti, žali bože vremena čekajuci
WTF?!
Meni je cijena ista?!
ma ništa, iste sekunde kad je sale počeo više ih nije bilo
navlakuša da se neko zajebe i plati neke od ovih opcija po višim cijenama.
*ebeni kinezi
Koja navlakuša
Odkud ćete uzeti?
WTF?!
Meni je cijena ista?!
Oni koji su bili 60$, sada su na -50%, a oni koji su bili 28$ su nedostupni -.-
nije dostupan
Idem na opciju za nove usere, taman sam otvorila 2 nova računa lol, moram naručit za sebe i frendicu.
Valjda neće skužit ništa.
Mislim da je i dalje najisplativije na MI global store.
Sad sam probala, prošao mi samo kupon od 2$ na jednom accountu, a bio od i za tu narudžbu mi stoje rezervirana sredstva, 23,59$ i piše mi closed. Stavila sam i kupon od 4$, na netbankingu mi stoji da 125 i neka sića da je rezervirano, po tome to isada nekih 19 dolara.
Na drugom mi prošao od 4$, ali uopće ne mogu platit. Uglavnom u order history mi stoji 20.88$ i order closed :misli:
Nisam uzela u istoj trgovini.
Ne znam?!
edit: ovo mi došlo
We can't process your order at this time due to potential security reasons. All payments made (except fees and charges made to third parties) will be returned to your account. Please double check if any suspicious activity has occurred and try to place the order again.
Evo da bude neka akcija na gearbestu tamo bi uzela arghhhh
Nemam iskustva u rastavljanju i slaganju mobitela. Što bi bila vaša preporuka? Naručiti pa sam promijeniti ili platiti nekome? Nije hitno, mobitel normalno radi i ovako.
Sam naruči i zamijeni... Samo pripazi na zvučnik. Ostalo lako ide...
u n..t.. servisu promjena košta 435kn, i čeka se 10-15 dana, za samostalnu promjenu imaju tutorijali na yt
Puno previše, sam lako zamjeniš, a panel dođe sitniš, ja platio 120kn

Jedino taj zamjenski od 120kn ima puno lošije staklo i pukne na prvi udarac tj. dosta je slabije od originala, ali čisto ok za te novce.

Za Redmi Note 4 preporuka za kvalitetnu tanju maskicu na našim web shopovima.
Hitno.
Kolegi se original razbilo nakon mjesec, dok ovo što sam mu zamjenio drži već skoro godinu dana. Nije da mu nije ispadao, jednostavno kako potrefi. Naravno, panel nije kvalitetan kao original, ali takav dobiješ u neutrinu pod "original" novi ekran kada ti zamijene za 400kn. Dao panel pod garanciju zbog par mrtvih piksela i white spota, dobio mob sa servisa sa tim ekranom od 100kn.

Hitno.
Ako oces kvalitetu, gledaj Spigen, samo ne znam jel ima kod nas
da,udjes sa bocne strane,od parkinga,odma lijevo ti je pult sa curama koje ti mogu reci cijene,kazes da si dosao vidjeti malo mobove,mobovi su izlozeni u tom holu,imaju i njihove elektricne skutere i jos stvari,ja sam prcko po a2,mi8,a2 lite i jos neki
i ako hoces kupiti samo se javis curama i to je to
Se sjećaš okvirno cijena tih modela?
da,udjes sa bocne strane,od parkinga,odma lijevo ti je pult sa curama koje ti mogu reci cijene,kazes da si dosao vidjeti malo mobove,mobovi su izlozeni u tom holu,imaju i njihove elektricne skutere i jos stvari,ja sam prcko po a2,mi8,a2 lite i jos neki
i ako hoces kupiti samo se javis curama i to je to
Se sjećaš okvirno cijena tih modela?
redmi 6 1040kn
mi8 3779 ako imas koga da radi tamo onda oko 3300
ostalo nazoves i pitas
Hitno.
Ako oces kvalitetu, gledaj Spigen, samo ne znam jel ima kod nas
Spigen radi maske za Xiaomi, ne sjecam se da sam to ikada vidio?
Cura ima na Mi8 Spigenovu.
A to da ekran puca kak imas srece sam se uvjerio na redmi note 3.. Pao mi hrpu puta, promijenio 3 kaljena (najjeftinija s aliexpressa), ekran jos cijeli, ali se mob savinul, nije ni cudo nalon 2.5g. koristenja i milijun padova, baterija nije napuhana i mob i dalje radi :D