Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.667
|
čitano: 27.646.918
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
picajzla0707 kaže...

ovaj gore kojeg je preporučio nema pet, nego dvije godine garancije, zato sam i rekao neka uzme neki s pet godina

Nek si dokupi produljeno jamstvo +3 godine na ukupno 5 godina za sitne novce...

9 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Poštovani, molim vas za pomoć oko odabira TV-a :

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
18 godina

ja sam bio na 42 incha dok sam imao plazme onda sam ubo 55incha bilo je wtf necu se moc naviknut i tak proslo 2 godine 

i sl sad sljedeci ide 65-75 ! imam mjesta i sve ;-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Šta je i dalje Philips kao marka TV najbolja na ovom forumu??

4 0 hvala 0
9 godina
protjeran
R36 kaže...

Koja je najbolja marka?

16 godina
Pa koliko ih je kupljeno sta su ljudi rekli i nisu ze zajbali kako su rekli mjslim da i je...tako da ovaj komentar ispada ne bas smjesan....
VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
R36 kaže...

Nije Philips najbolja marka ovdje, nego su to Iskra,Gorenje i Ei Niš..

18 godina

telefunken 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Stalno neka nadmetanja oko marki, što je nebitno.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pa jedva smo se riješili Doktora...opet nekakvi glupi posti, sa strane drugih pojedinaca..Pa naravno ima svaki pravo na svoje mišljenje, ali jedni več pretiravaju sa antireklamama  u ovom primjeru za Philips..Ima i drugih brendova, koji nisu ništa bolji nego Philips neki još lošiji, pa se ne pravi takva antireklama..Treba napravit posebnu temu ako več nije, pa nek pojedinci tamo prave diplomu oko poznavanja televizora

0 0 hvala 0
18 godina

Ezio uskoro dobivamo HDR na Netflixu tj. firm. 1481!  

c/p

The SEK-3500 shares firmware with the JS9500, JS9100 and JS9000 however the firmware for the JS8500 and the JS7000 are not the same as the SEK-3500.

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1484128565

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2017 21:18 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Jel valja ovo čudo šta? :)

If you try and don't succeed, cheat. Repeat until caught. Then lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Uz dužno poštovanje, Doktor je barem zanimljiviji od ovog dosadnog Garfilda koji se trudi iz petnih žila da dokaže da Philips nije loš.

A iz rasprave sa 4malom, barem koliko se moglo primjetiti, je da ni Garfild1 ne raspolaže nekim znanjem da može ljudima davati preporuke.

IMHO naravno.

2 3 hvala 1
18 godina

a materinu da mu barem jos malo padne cijena 

DX900 

ili pricekat 2k17 line-up hmmm 

http://www.panasonic.com/hr/consumer/viera-televizori-ravnog-zaslona/viera-led-lcd-televizori/tx-65ez1000e.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 0:25 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

Ezio uskoro dobivamo HDR na Netflixu tj. firm. 1481!  

c/p

The SEK-3500 shares firmware with the JS9500, JS9100 and JS9000 however the firmware for the JS8500 and the JS7000 are not the same as the SEK-3500.

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1484128565

Od zadnjeg firmwarea (ne znam sad napamet koji je broj) mi se događa da mi se brightness na hdmi na kojem je ps4 pro sam od sebe smanji sa max na otprilike 10. U settings i dalje pise 20 ali je zatamnjenje ocito. I to se dogodi par sekundi nakon izlaska iz izbornika. Nisam probao drugi hdmi.

Nadam se da ce novi firm rijesiti. Samsung JU7000.

PSN - darklydexter
14 godina
protjeran
grabber0207 kaže...
Uz dužno poštovanje, Doktor je barem zanimljiviji od ovog dosadnog Garfilda koji se trudi iz petnih žila da dokaže da Philips nije loš.

A iz rasprave sa 4malom, barem koliko se moglo primjetiti, je da ni Garfild1 ne raspolaže nekim znanjem da može ljudima davati preporuke.

IMHO naravno.

Pa ako ti fali Doktor,potraži ga pa idi sa njim na kafu.. Pa tamo lepo popričajta o svim problemima..A ovdje ako se ti šta ne sviđa ne trebaš , da sodjeluješ.. A što se tiče televizora, te mogu više naučit nego ti mene..U to budi siguran:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 10:13 (garfield1).
18 godina

e ajde se prestanite prepucavat a ti garfield1 ne trzaj na svaku ko dete neko ...mir i vratimo se topicu u materinu!

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.1.2017 10:30 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

to je do pro-a jer pojedine igre lose interpretiraju metapodatke 

kod HDR-a sto ce se naravo popravit sa buducim patchevima.

..

16 godina
4mal kaže...

to je do pro-a jer pojedine igre lose interpretiraju metapodatke 

kod HDR-a sto ce se naravo popravit sa buducim patchevima.

..

radilo se o youtubeu sa ps4 pro ovaj put. skužim da se zatamnilo, odem u settings i vidim da je backlight na 20. smanjim ga na 19 a ekran se odjednom osvijetli pa vratim na 20. par sekundi nakon izlaska iz menia opet se zatamni.

PSN - darklydexter
18 godina

onda je do yt-a tj app-a od ps-a

kakva je situacija na telki?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

onda je do yt-a tj app-a od ps-a

kakva je situacija na telki?

misliš na drugim hdmi ulazima i tuneru? sve ostalo drži fiksni backlight, jedino ovaj sa ps-a zeza. nije mi se dalo uštekavati u drugi hdmi port ali možda bih trebao probati

PSN - darklydexter
12 godina
neaktivan

i eto kao što sam bila jendom napisala večinom prepucavanja,a samo garfield1 odogovori na postavbljeno pitanje....dvaput sam pitala savijet i samo ga je on dao.

ali bitno da vi tu pisete tko tu koga promovira i neznam što...

4 0 hvala 0
16 godina
angel53 kaže...

i eto kao što sam bila jendom napisala večinom prepucavanja,a samo garfield1 odogovori na postavbljeno pitanje....dvaput sam pitala savijet i samo ga je on dao.

ali bitno da vi tu pisete tko tu koga promovira i neznam što...

nije istina. ja sam ti isto dao savjet, barem što se veličine tiče!

PSN - darklydexter
18 godina

probaj neki drugi pa javni :-)

12 godina
neaktivan

Ezio svaka čast na tome.....stavila sam u globalu jer večina drugih je samo nastavila s "prepucavanjima"

1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
grabber0207 kaže...
@jocommb iskreno hebe mi se za jednog i drugog, sve je to ista žgadija. IMHO Doktor mi je zanimljiviji jer Garfild samo lijepi linkove, a kad ga je 4mal pitao konkretne stvari nesta je sa obzora

A to, kad se predstavljas kao neki razum, onda malo peipazi na vokabular jer se moze zakljucit da si upravo sjeo za tipkovnicu iz traktora kojim ai bjezao iz tog sela koje ti je u potpisu.

To je to, nema potrebe sa djecom razglabati.

EOD

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo prilike da se iskazete i meni pomognete oko saznanja i nedoumica.
Krenuo sam trazit TV za oko 2k 32" ali to se uvijek sa elektronikom rastegne i pravo je pitanje sto je ili nije best buy.
Naime TV mi treba za sobu 2,5m te bi bio priključen na PC za gledanje HD filmova/serija, NBA utakmica zasad.

Prikaz slike slike mi je u svemu najbitniji.
Maximum do kojeg sam došao je u izboru otprilike što Nabava za sada nudi je par modela Ultra HD za oko 3500kn.

Philips-43pus6401 Ultra HD 3.596,49 kn

Samsung ue40ku6072 Ultra HD 3.347

Samsung ue43ku6072 Ultra HD 3.779kn

LG-televizor-40uh630v 3.500kn

LG 43uh603V 3.256kn

Glavno je pitanje dali mi treba na dijagonalu 40"/43" Ultra HD  ili je bolje uzeti nekakav Full HD koji bi zadovoljio potrebe.
Nešto kao ovaj Sony(koji mi je favorit):

Sony-kdl-40wd655 FullHD 3.000kn

Samsung ue40k5502 FullHD 3.000kn

LG-3d-43lh541v FullHD 2.500

Svako mišljenje i preporuka je dobrodošla ;)

1 Philips-43pus6401 Ultra HD
1 Samsung ue40ku6072 Ultra HD
0 Samsung ue43ku6072 Ultra HD
0 LG-40uh630v Ultra HD
4 LG-43uh603V Ultra HD
0 Sony-kdl-40wd655 FullHD
0 Samsung ue40k5502 FullHD
0 LG-3d-43lh541v FullHD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
grabber0207 kaže...
@jocommb iskreno hebe mi se za jednog i drugog, sve je to ista žgadija. IMHO Doktor mi je zanimljiviji jer Garfild samo lijepi linkove, a kad ga je 4mal pitao konkretne stvari nesta je sa obzora

A to, kad se predstavljas kao neki razum, onda malo peipazi na vokabular jer se moze zakljucit da si upravo sjeo za tipkovnicu iz traktora kojim ai bjezao iz tog sela koje ti je u potpisu.

To je to, nema potrebe sa djecom razglabati.

sa sela jesam iz slavonije i nije me sramota....a takvima kao ti koji ste iz gradova i neznam cega sve ne pa ste puni sebe i svog nacina pisanja i narijecja i neznam cega.... ja pisem kako pisem da skratim a i naviko sam jer je takvo narijecje mozd au mom kraju.... kao sto dalmatinci pisu svojim i zagorci kajkaju, i takvi ko ti su vece seljacine jer se prave nekakvim pravopiscima a nemaju pojma.... i kao sto sam vec reko na ovom forumu tebi i takvim slicnima koji nemaju sta drugo za odgovorit osim pocet brabonjat jer nepisem kako se vama svida je da vas treba bit sramota jer ucite druge jeziku a pravilnije pricaju vas sluzbeni i pravopisni hrvatski u drugoj drzavi nego vi sami u svojoj....

jer covijek nemora bit profesor hrvatskog jezika da bi bio normalan i razgovarao o temi o kojoj se prica, to sam dokazao ja koji nisam "pismen" po tvom a i ti koji si pismen i eto samo pismen...a i to mozda....

VenAtoR#2231
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
garfield1 kaže...

Pa jedva smo se riješili Doktora...opet nekakvi glupi posti, sa strane drugih pojedinaca..Pa naravno ima svaki pravo na svoje mišljenje, ali jedni več pretiravaju sa antireklamama  u ovom primjeru za Philips..Ima i drugih brendova, koji nisu ništa bolji nego Philips neki još lošiji, pa se ne pravi takva antireklama..Treba napravit posebnu temu ako več nije, pa nek pojedinci tamo prave diplomu oko poznavanja televizora

Problem leži u tome što ti Philips preporučaš u 9,9/10 slučajeva a sad pričaš o nekim antireklamama. Bez ljutnje ali potrebno je malo tih realnih antireklama u ovakvoj situaciji gdje ljudima Philips predstavljaš kao prvi izbor.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice