ovaj gore kojeg je preporučio nema pet, nego dvije godine garancije, zato sam i rekao neka uzme neki s pet godina
Nek si dokupi produljeno jamstvo +3 godine na ukupno 5 godina za sitne novce...
ovaj gore kojeg je preporučio nema pet, nego dvije godine garancije, zato sam i rekao neka uzme neki s pet godina
Nek si dokupi produljeno jamstvo +3 godine na ukupno 5 godina za sitne novce...
http://www.ekupi.ba/PHILIPS-43-4K-Android-Smart-TV-43PUS6401--5-godina-garancije-342940.aspx
ili
http://www.ekupi.ba/LG-43-4K-Smart-TV--5-godina-garancije-342449.aspx
ili sa ove stranice nešto u ovom cjenovnom okviru.
Hvala
ili
https://www.shop.imel.ba/artikal/tv-samsung-43-smart-43ku6072-ue43ku6072uxxh?limit=125
ili
https://www.shop.imel.ba/artikal/tv-sony-43-quot-w805-andorid-800hz-3d-kdl43w805cbaep
ja sam bio na 42 incha dok sam imao plazme onda sam ubo 55incha bilo je wtf necu se moc naviknut i tak proslo 2 godine
i sl sad sljedeci ide 65-75 ! imam mjesta i sve ;-)
Šta je i dalje Philips kao marka TV najbolja na ovom forumu??
Koja je najbolja marka?
VenAtoR#2231
Nije Philips najbolja marka ovdje, nego su to Iskra,Gorenje i Ei Niš..
telefunken 
Pa jedva smo se riješili Doktora...opet nekakvi glupi posti, sa strane drugih pojedinaca..Pa naravno ima svaki pravo na svoje mišljenje, ali jedni več pretiravaju sa antireklamama u ovom primjeru za Philips..Ima i drugih brendova, koji nisu ništa bolji nego Philips neki još lošiji, pa se ne pravi takva antireklama..Treba napravit posebnu temu ako več nije, pa nek pojedinci tamo prave diplomu oko poznavanja televizora
Ezio uskoro dobivamo HDR na Netflixu tj. firm. 1481! 
c/p
The SEK-3500 shares firmware with the JS9500, JS9100 and JS9000 however the firmware for the JS8500 and the JS7000 are not the same as the SEK-3500.
http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1484128565
a materinu da mu barem jos malo padne cijena 
DX900
ili pricekat 2k17 line-up hmmm 
http://www.panasonic.com/hr/consumer/viera-televizori-ravnog-zaslona/viera-led-lcd-televizori/tx-65ez1000e.html
Ezio uskoro dobivamo HDR na Netflixu tj. firm. 1481! 
c/p
The SEK-3500 shares firmware with the JS9500, JS9100 and JS9000 however the firmware for the JS8500 and the JS7000 are not the same as the SEK-3500.
http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1484128565
Od zadnjeg firmwarea (ne znam sad napamet koji je broj) mi se događa da mi se brightness na hdmi na kojem je ps4 pro sam od sebe smanji sa max na otprilike 10. U settings i dalje pise 20 ali je zatamnjenje ocito. I to se dogodi par sekundi nakon izlaska iz izbornika. Nisam probao drugi hdmi.
Nadam se da ce novi firm rijesiti. Samsung JU7000.
PSN - darklydexter
Pa ako ti fali Doktor,potraži ga pa idi sa njim na kafu..
Pa tamo lepo popričajta o svim problemima..A ovdje ako se ti šta ne sviđa ne trebaš , da sodjeluješ..
A što se tiče televizora, te mogu više naučit nego ti mene..U to budi siguran:)
e ajde se prestanite prepucavat a ti garfield1 ne trzaj na svaku ko dete neko ...mir i vratimo se topicu u materinu!
to je do pro-a jer pojedine igre lose interpretiraju metapodatke
kod HDR-a sto ce se naravo popravit sa buducim patchevima.
..
to je do pro-a jer pojedine igre lose interpretiraju metapodatke
kod HDR-a sto ce se naravo popravit sa buducim patchevima.
..
radilo se o youtubeu sa ps4 pro ovaj put. skužim da se zatamnilo, odem u settings i vidim da je backlight na 20. smanjim ga na 19 a ekran se odjednom osvijetli pa vratim na 20. par sekundi nakon izlaska iz menia opet se zatamni.
onda je do yt-a tj app-a od ps-a
kakva je situacija na telki?
onda je do yt-a tj app-a od ps-a
kakva je situacija na telki?
misliš na drugim hdmi ulazima i tuneru? sve ostalo drži fiksni backlight, jedino ovaj sa ps-a zeza. nije mi se dalo uštekavati u drugi hdmi port ali možda bih trebao probati
i eto kao što sam bila jendom napisala večinom prepucavanja,a samo garfield1 odogovori na postavbljeno pitanje....dvaput sam pitala savijet i samo ga je on dao.
ali bitno da vi tu pisete tko tu koga promovira i neznam što...
i eto kao što sam bila jendom napisala večinom prepucavanja,a samo garfield1 odogovori na postavbljeno pitanje....dvaput sam pitala savijet i samo ga je on dao.
ali bitno da vi tu pisete tko tu koga promovira i neznam što...
nije istina. ja sam ti isto dao savjet, barem što se veličine tiče!
probaj neki drugi pa javni :-)
EOD
Evo prilike da se iskazete i meni pomognete oko saznanja i nedoumica.
Krenuo sam trazit TV za oko 2k 32" ali to se uvijek sa elektronikom rastegne i pravo je pitanje sto je ili nije best buy.
Naime TV mi treba za sobu 2,5m te bi bio priključen na PC za gledanje HD filmova/serija, NBA utakmica zasad.
Prikaz slike slike mi je u svemu najbitniji.
Maximum do kojeg sam došao je u izboru otprilike što Nabava za sada nudi je par modela Ultra HD za oko 3500kn.
Philips-43pus6401 Ultra HD 3.596,49 kn
Samsung ue40ku6072 Ultra HD 3.347
Samsung ue43ku6072 Ultra HD 3.779kn
LG-televizor-40uh630v 3.500kn
Glavno je pitanje dali mi treba na dijagonalu 40"/43" Ultra HD ili je bolje uzeti nekakav Full HD koji bi zadovoljio potrebe.
Nešto kao ovaj Sony(koji mi je favorit):
Sony-kdl-40wd655 FullHD 3.000kn
Samsung ue40k5502 FullHD 3.000kn
Svako mišljenje i preporuka je dobrodošla ;)
| 1 | Philips-43pus6401 Ultra HD |
|---|---|
| 1 | Samsung ue40ku6072 Ultra HD |
| 0 | Samsung ue43ku6072 Ultra HD |
| 0 | LG-40uh630v Ultra HD |
| 4 | LG-43uh603V Ultra HD |
| 0 | Sony-kdl-40wd655 FullHD |
| 0 | Samsung ue40k5502 FullHD |
| 0 | LG-3d-43lh541v FullHD |
sa sela jesam iz slavonije i nije me sramota....a takvima kao ti koji ste iz gradova i neznam cega sve ne pa ste puni sebe i svog nacina pisanja i narijecja i neznam cega.... ja pisem kako pisem da skratim a i naviko sam jer je takvo narijecje mozd au mom kraju.... kao sto dalmatinci pisu svojim i zagorci kajkaju, i takvi ko ti su vece seljacine jer se prave nekakvim pravopiscima a nemaju pojma.... i kao sto sam vec reko na ovom forumu tebi i takvim slicnima koji nemaju sta drugo za odgovorit osim pocet brabonjat jer nepisem kako se vama svida je da vas treba bit sramota jer ucite druge jeziku a pravilnije pricaju vas sluzbeni i pravopisni hrvatski u drugoj drzavi nego vi sami u svojoj....
jer covijek nemora bit profesor hrvatskog jezika da bi bio normalan i razgovarao o temi o kojoj se prica, to sam dokazao ja koji nisam "pismen" po tvom a i ti koji si pismen i eto samo pismen...a i to mozda....
Pa jedva smo se riješili Doktora...opet nekakvi glupi posti, sa strane drugih pojedinaca..Pa naravno ima svaki pravo na svoje mišljenje, ali jedni več pretiravaju sa antireklamama u ovom primjeru za Philips..Ima i drugih brendova, koji nisu ništa bolji nego Philips neki još lošiji, pa se ne pravi takva antireklama..Treba napravit posebnu temu ako več nije, pa nek pojedinci tamo prave diplomu oko poznavanja televizora
Problem leži u tome što ti Philips preporučaš u 9,9/10 slučajeva a sad pričaš o nekim antireklamama. Bez ljutnje ali potrebno je malo tih realnih antireklama u ovakvoj situaciji gdje ljudima Philips predstavljaš kao prvi izbor.
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.