Obrisem datoteku i nema je u smecu

poruka: 6
|
čitano: 1.362
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

adobe premiere pro cs4, radim konverciju videa, skuzim da sam postavio jedan pogresan parametar i prekinem, pita me dali zelim obrisati nedovrsenu datoteku, odaberem da i on mi obrise i source file i nedovrseni file, a to je problem programa i tu nemogu nista, medutim obrisanim datotekama ni traga u smecu..

e sada kako sprijeciti da bilo koji program trajno brise datoteke? tj da ih uvijek stavlja u smece, ukljucujuci i aviru.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moćda ti je namišteno da ih automatski briše ako je tako onda recycle bin pa properties itd...

A meni se čini da se ne pojavi u košu rad iz photoshopa nego se odma briše

jedno ako ga sejvaš prije

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Obrisem datoteku i nema je u smecu
Nisam suguran da postoji nesto takvo. Ako ti je Source file bio sacuvan na lokalnom disku, njega je moguce vratiti ali nemam pojma s kojim programom, probaj googlat, sirurno ima neki jednostavan program koji ce ti vratiti taj file.
Zlo i Naopako
16 godina
neaktivan
autorov komentar
thuglife kaže...

Moćda ti je namišteno da ih automatski briše ako je tako onda recycle bin pa properties itd...

A meni se čini da se ne pojavi u košu rad iz photoshopa nego se odma briše

jedno ako ga sejvaš prije

upravo to treba sprijeciti, trebam neki butal force anti delete koji sve datoteke koje razni programi pokusavaju brisati porebaci u smece tako da mogu lako restore napraviti.
jer puko sam vise.. danas sam zauvijek obrisao aviru nakon sto mi je po ko zna koji put brisala wow addone..
[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
neaktivan

meni automacki brise iz recicle bina velike dadoteke ali ostaju manje

e sad ako imas tune up pogledaj postavke u njemu jer on cesti izvor problema bar na mom compu iako svoj posao radi perfektno

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

ne nema to veze sa prevelikim datotekama, to je nesto drugo.

ja govorim o datotekama koje programi poput premiere, photoshop, audition, avira itd brisu kada pritisnem discard (umjesto da ih maknu u smece)

.

i postoji li nacin da povecam kapacitet smeca? (xp)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice