Firefox tekst je boldan?!

poruka: 5
|
čitano: 1.329
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Firefox tekst je boldan?!

Dakle ovako, danas sam nadogradio novi Firefox (3.5) i sada odjednom mi je sav tekst (iskljucivo u Firefoxu) boldan. Probao sam ici u opcijama namjestiti tools>options>font colours>advanced>i tamo je kvacica na: ''Allow pages to choose their own fonts, instead of my selections above''

Dakle nije da su neke moje postavke, sada dali je to neki bug u Firefoxu ili do cega je? Nisam probao reinstalirati FF pa dali netko zna kako rijesiti ovo? Recimo na forumu moj tekst je boldan a kada citiram nekoga onda njegov nije nego samo moj, ako treba uploadati cu SS.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox tekst je boldan?!

ovdje riješen isti problem

Bubamara na steroidima.
16 godina

Instalirao sam taj fix, sada ne da je samo tekst jos uvijek boldan nego mi je i sasvim drugi font!! Koristim Windows 7, ipak nije samo u FF nego i u nekim drugim programima...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan

ako si vidio, ja sam imao isti problem i to baš na sedmici. pokušavao sam ga riješiti na razne načine, ali ništa nije pomoglo, pa sam napravio ono što će sto posto riješiti problem, a to je reinstal windowsa

Bubamara na steroidima.
16 godina

Jesam vidio sam... Problem je u tome sto nemam volje reinstalirati Windowse... Previse sam lijen ove dane... Neznam pogledati cu jos koji dan po netu ako nadem nesto ili ako netko kojim slucajem zna nesto o tome ako ne onda idem reinstall...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice