Toshiba c660 bios update fail

poruka: 15
|
čitano: 1.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

isao sam updatati bios i stalo je na 7 koraku...neznam tocno sto je pisalo...

i naravno laptop upali,ali bez slike....i nasa sam neku metodu navodnu za flashanje biosa putem usb sticka i treba stisnut fn i b gumb i laptop udje u taj neki mod flashanja jer ventilator non stop vrti i ne svijetle nikakve lampice,ali nece pokrenut usb stick....probao sam s vise stickova inista...ima tko kakvu ideju ili je radio takv nesto vec?

otkup neispravne elektronike
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Bubam - guraš USB memoriju u 3.0 umjesto 2.0 porta? Ili je format memorije pogrešan - NTFS umjesto npr. FAT32, FAT16...? A možda pogrešno pratiš proceduru - možeš ostaviti poveznicu na upute koje si pratio?

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

https://forum.toshiba.eu/showthread.php?54395

ali na vise foruma sam to citao sad,ali sve pise kao i ovdje...slinuo sam i crisis disk i sve napravim kak treba,ali nece lampica na sticku uopce da mrdne :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

izvadio cd rom i poceo blinkat stick i nakon dve minute se resetirao i laptop radi :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: Toshiba c660 bios update fail
starsam kaže...

izvadio cd rom i poceo blinkat stick i nakon dve minute se resetirao i laptop radi :)

Izvadio si CD (optički medij) ili si maknuo cijeli optički uređaj?

13 godina
neaktivan

pa cd rom je uredaj,a cd je medij...da cijeli cd rom citac opticki sam izvadio van...vjerojatno prvo boota sa cd-a ...uglavnom radi sad...

10 godina
odjavljen
starsam kaže...

pa cd rom je uredaj,a cd je medij...da cijeli cd rom citac opticki sam izvadio van...vjerojatno prvo boota sa cd-a ...uglavnom radi sad...

Sigurno si problem mogao riješiti i iz BIOS-a. No dobro, bitno je da sad radi.

13 godina
neaktivan

vauuu...kad mi ovak iz vedra neba uleti netko imam samo za reci vauuuu....daj procitaj post od pocetka pa ti mozda bude kaj jasnije ;)

10 godina
odjavljen

Nije baš da moraš biti bezobrazan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dobro nisam mozda trebao biti,oprosti,znam da si mlada i neuka,ali daj citaj postove od pocetka srce...ovak ispada da samo skupljas postove  da se vidi dasi ti forumas i pol! :D NHF...

10 godina
odjavljen
starsam kaže...

dobro nisam mozda trebao biti,oprosti,znam da si mlada i neuka,ali daj citaj postove od pocetka srce...ovak ispada da samo skupljas postove  da se vidi dasi ti forumas i pol! :D NHF...

Koji si ti tip! Dobro, evo, šaljem molbu uredništvu da mi s brojača odgovora (postoji li takvo nešto tu?) skine tih nekoliko jedinica.

13 godina
neaktivan

nemoras,castim te :)

12 godina
protjeran

Imao si puno sreće i trči uplatiti loto dok ti je sreca blizu.  Kad tako pukne napol proces flasha biosa, najčešće moš ploču hitit...

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
bunkermax kaže...

Imao si puno sreće i trči uplatiti loto dok ti je sreca blizu.  Kad tako pukne napol proces flasha biosa, najčešće moš ploču hitit...

Ili zamijeniti BIOS čip. Ili reprogramirati stari... :)

13 godina
neaktivan

eeee ali tu postoji problem...probao sam jednom to na aceru....uglavnom kad ga flashash lap upali , ali nema podatke o laptopu...nema mac adrese,serijskog broja itd...nije cheksum isti kao od laptopa jer je flashan na "suho"...zato je to malo zajebano podrucje...vjerojatno ima nacin za rijesiti to,ali neda mi se  toliko znati o tome...ionako previse znam... :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice