Phillips 236V4 mutan

poruka: 4
|
čitano: 866
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Phillips 236V4 mutan

Pozdrav kolege forumasi!

Prije 10tak dana primjetio sam da su odredjeni dijelovi ekrana (vertikalno po ekranu jedno po dvije siroke linije reci cemo) malo zamućeni. To sam primjetio time sto odredjeni tekstovi , tj odredjene ikone u odredjenim stupicima odnosno dijelovima monitora nisu bili tako ostri nego kao masno zamuceni. E sad, prvo sam mislio da je do drivera, kad sam eliminirao tu mogucnost, probao sam mjenjat output na grafickoj ni to nije donjelo napredak. Izmjenio sam kablove, koristim i VGA/DVI adapter, probao sam i to promjeniti i nije pomoglo. Primjetio sam takodjer da kada pritisnem na monitoru Auto-adjust ne uspijeva te neke dijelove izostriti do kraja, ili nekad i uspije ali onda drugi dijelovi dodju zamuceni. Dali imate mozda kakvu ideju u cemu je problem? Da li je moguce da monitor krepava ili sam nesto previdio?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2016 21:21 (Rav3n).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Phillips 236V4 mutan

Najlakše da izbaciš mogučnost da ti je nešto do kompa, točnije grafičke i kablova, da spojiš monitor na drugi kompjuter. Ako pokaže isto znači da nevalja monitor.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Phillips 236V4 mutan

Na kojoj rezoluciji radiš? Ako rezolucija nije postavljena na nazivnu frezoluciju monitora (1920x1080), moguće su neke manje neoštrine u slici.

Također, pokušaj ispuniti ekran tekstom (otvori neku web stranicu ili dokument pun teksta preko cijelog ekrana), pa onda probaj automatsko podešavanje - obično taj trik pomogne.

Naravno, ako imaš mogućnosti, spoji monitor na PC putem DVI kabela (ne preko DVI-VGA adaptera), na taj način takvo podešavanje prestaje biti potrebno.

KaeR
16 godina
neaktivan
Re: Phillips 236V4 mutan

Nemogu vjerovat ovaj trik s teksom preko ekrana je zapravo uspio :O.. Pa kako to da nigdje na googe-u nisam nasao takvo sto? Svaka cast, hvala!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice