Grafa šteka

poruka: 4
|
čitano: 1.040
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Grafa šteka

Grafa Nvidia 8600 GTS zadnjih 6 mj šteka u igrama u kojima ne bi trebala npr.igre kojima treba 64mb ili slično,a nekad se zna zaledit ekran u supreme commanderu ili sličnim igrama.igram na 1680x1050.u čemu je problem?dali  možda trebam smanjit rezoluciju ?do  prije 6 mj sve je normalno radilo na istoj rezoluciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Grafa šteka
bla-bla111 kaže...

Grafa Nvidia 8600 GTS zadnjih 6 mj šteka u igrama u kojima ne bi trebala npr.igre kojima treba 64mb ili slično,a nekad se zna zaledit ekran u supreme commanderu ili sličnim igrama.igram na 1680x1050.u čemu je problem?dali  možda trebam smanjit rezoluciju ?do  prije 6 mj sve je normalno radilo na istoj rezoluciji.

Do prije 30 godina moja je baka bila mlada...

16 godina

Bome i moja :D

ot: sunce ti vidim, pa sto si radio 6mj? cekao da ti se bog smilosti nad tvojom konfom?

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
18 godina
bla-bla111 kaže...

Predpstavljam da se nakupilo pasine na hladnjaku. Ako ima onaj oklop oko njega, morat ces ga skinut i usisat prasinu.

U vise navrata sam vidio tako racunala koja su se zbog prasine vukla ko prebijene macke.

A moguce je da ti je sistem zagusen svim i svacim, pa da ga trebas pocistiti i srediti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice