Grafa Nvidia 8600 GTS zadnjih 6 mj šteka u igrama u kojima ne bi trebala npr.igre kojima treba 64mb ili slično,a nekad se zna zaledit ekran u supreme commanderu ili sličnim igrama.igram na 1680x1050.u čemu je problem?dali možda trebam smanjit rezoluciju ?do prije 6 mj sve je normalno radilo na istoj rezoluciji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Grafa Nvidia 8600 GTS zadnjih 6 mj šteka u igrama u kojima ne bi trebala npr.igre kojima treba 64mb ili slično,a nekad se zna zaledit ekran u supreme commanderu ili sličnim igrama.igram na 1680x1050.u čemu je problem?dali možda trebam smanjit rezoluciju ?do prije 6 mj sve je normalno radilo na istoj rezoluciji.
Do prije 30 godina moja je baka bila mlada...
Bome i moja :D
ot: sunce ti vidim, pa sto si radio 6mj? cekao da ti se bog smilosti nad tvojom konfom?
Predpstavljam da se nakupilo pasine na hladnjaku. Ako ima onaj oklop oko njega, morat ces ga skinut i usisat prasinu.
U vise navrata sam vidio tako racunala koja su se zbog prasine vukla ko prebijene macke.
A moguce je da ti je sistem zagusen svim i svacim, pa da ga trebas pocistiti i srediti.