Do przililice ili dvd

poruka: 13
|
čitano: 2.618
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Do przililice ili dvd

sad sam htio sprzit windows 7 na dvd (botabilni) preko power iso.... kad sam stavio da mi przi stavio sam na najsporije, dosla mi je sljedeca poruka:

error writing data.(439-00000000 9b059b5c

e sad do cega je to problem? przilice dvd ili pak do powerisa

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Do przililice ili dvd

možda ti je slika u banani?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Do przililice ili dvd

ovako:

1. probaj na neki drugi dvd sprzit

2. ili probaj drugi softwer za przenje

3. ili isključi pozadinske programe, tako i screensaver i 

4. ili reinstaliraj drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Do przililice ili dvd

do dvd nije jer sam jucer kupio paker od verbatima... mozda je do xp jer imam piratski i sad mi je pocelo ono da nemam desktop to jest nema slike onda da nema slike na startu itd.... mozda je do toga?

P.S. neznam na koje drivere mislis :S na windows ili bas drivere za przilicu...  ako mislis za przilicu onda nemogu jer nisam dobio nikakav cd uz nju :S

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 19:05 (Imsovcanin).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Do przililice ili dvd
Imsovcanin kaže...

do dvd nije jer sam jucer kupio paker od verbatima... mozda je do xp jer imam piratski i sad mi je pocelo ono da nemam desktop to jest nema slike onda da nema slike na startu itd.... mozda je do toga?

P.S. neznam na koje drivere mislis :S na windows ili bas drivere za przilicu...  ako mislis za przilicu onda nemogu jer nisam dobio nikakav cd uz nju :S

pa jel znaš koji je model przilice i ciji je, možda ga ima na njihovim stranicama za skinuti, a ako i ne znaš koji je model možeš saznati s ovim programom - link

a ko ne onda probaj drugi softwer za prženje iso fileova primjerice ovaj(neki su s njime uspjeli)

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 19:11 (fighterZu).
16 godina
Do przililice ili dvd

kako bi mogo vidjet koji model imam??? 

0 0 hvala 0
15 godina
Imsovcanin kaže...

kako bi mogo vidjet koji model imam??? 

eno napisao sam ti u prethodnom postu i dao link, eo kako to izgleda kod mene za provjeru pa javi koji ti je model

slika slika
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 19:17 (fighterZu).
16 godina
Do przililice ili dvd

evo i moje :S meni nesto cudno dode inace imam samo jedan ovaj uredaj :S

0 0 hvala 0
15 godina
Do przililice ili dvd

ne vidim na slici koji je model, pa ako možeš postat koji je, i to onaj prvi, vjerovatno je ad-5170a ako se ne varam, ako je taj model evo i drivera - link

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2010 21:34 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Do przililice ili dvd

evo bas sam flasho i restarto komp... sa nerom  6 pokusao sprzit dvd i dode kao error... stavio sam dvije razlicite brzine ali i dalje nece.... procito sam u onom okviru sta pise ono sta trenutno radi da je kao da je valjda problem u power calibration error znate u cemu je problem?? 

P.S. neznam sve mi se cini je je otisla kvragu ta przilica :S mozete mi reci ako budem kupovo sta moram gledat sta mi mora imat ta przilica??? mislim na utor ili kako se to vec zove za przilice :S 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 17:40 (Imsovcanin).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

evo bas sam flasho i restarto komp... sa nerom  6 pokusao sprzit dvd i dode kao error... stavio sam dvije razlicite brzine ali i dalje nece.... procito sam u onom okviru sta pise ono sta trenutno radi da je kao da je valjda problem u power calibration error znate u cemu je problem?? 

P.S. neznam sve mi se cini je je otisla kvragu ta przilica :S mozete mi reci ako budem kupovo sta moram gledat sta mi mora imat ta przilica??? mislim na utor ili kako se to vec zove za przilice :S 

Ako budeš kupio DVD pržilicu (DVDRW) samo moraš pazi koji utore kupuješ. Postoji SATA I PATA, Sata je uži, pata siri Pata je IDE/ATA. Izvadi svog Pržilicu pa pogledaš koji je utor. Nemožeš fulati.

Nenad
16 godina
Do przililice ili dvd

sad sam pogledo imam dva prikljucka u przilici :S jedan je neki tanak i dugacak a drugi je kao u kvadrat, mali.... dal bi mi mogli preporucit onda neku przilicu???

ako moze da je ili iz eurotrade  ili chipoteke

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

sad sam pogledo imam dva prikljucka u przilici :S jedan je neki tanak i dugacak a drugi je kao u kvadrat, mali.... dal bi mi mogli preporucit onda neku przilicu???

ako moze da je ili iz eurotrade  ili chipoteke

Pa možeš uzet svoju pržilicu i odneseš i pokažeš kakvu utor trebaš i kupiš na sigurno. Svaki dučan koji prodaje informatičke opreme tamo možeš i pogledat. Možeš i ovdje uslikat da vidim u kojem riječ utor DVD pržilice.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice