Kada uđem u bilo koju igricu nakon 5 sec me izbaci na desktop i ništa nebude. Niti error, greška ili slično. Pomoć!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uf previse informacija
...................
Koji je windows, jesu driveri ok, koja je grafa, de malo se raspisi..............
EDIT: je igrica piratska ..................
Kada uđem u bilo koju igricu nakon 5 sec me izbaci na desktop i ništa nebude. Niti error, greška ili slično. Pomoć!
hmm da je crkla grafa vjerovatno ili bi ti ekran bio crn ili bi ti treeperio desktop probaj update drivere od grafe
Uf previse informacija
...................
Koji je windows, jesu driveri ok, koja je grafa, de malo se raspisi..............
EDIT: je igrica piratska ..................
nisu sve su original. Windows je xp, grafa stara zato što je sestrin kommp: radeonka 9600 pro.
hmm da je crkla grafa vjerovatno ili bi ti ekran bio crn ili bi ti treeperio desktop probaj update drivere od grafe
najnoviji su driveri.
Mozda je igrica jednostavno prezahtjevna za tu grafu.................
Mozda je igrica jednostavno prezahtjevna za tu grafu.................
ali kako sam onda prije mogo? To je došlo otkad mi se javio BSOD. Pisalo je nešt FILE_LIST_CORRUPT
za početak provjeri verziju drivera koje si ugurao...
10.2 su zadnji za nju izdani za win xp 32bita
zatim kako je riječ o 9600 radeon seriji ima par sitnica koje su gadno zezale.
kao prvo koja ti je matična ploča tj. chipset na njoj?
ako je VIA chipset onda nastupaju problemi.
brzinu rada moraš sa AGP8X spustiti na AGP4X ( u biosu), razlika u performansama je nekih 10ak%.
fastwrite postaviti na OFF, a za XT 9600 i neke sa modanim clockovima ide obavezno na fastwrite na ON.
AGP aperture size pogledaj i postavi ga na min 128Mb ili 256Mb (u biosu)
za početak provjeri verziju drivera koje si ugurao...
10.2 su zadnji za nju izdani za win xp 32bita
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English
zatim kako je riječ o 9600 radeon seriji ima par sitnica koje su gadno zezale.
kao prvo koja ti je matična ploča tj. chipset na njoj?
ako je VIA chipset onda nastupaju problemi.
brzinu rada moraš sa AGP8X spustiti na AGP4X ( u biosu), razlika u performansama je nekih 10ak%.
fastwrite postaviti na OFF, a za XT 9600 i neke sa modanim clockovima ide obavezno na fastwrite na ON.
AGP aperture size pogledaj i postavi ga na min 128Mb ili 256Mb (u biosu)
matična je neka saphireeova. za čipset nezznam.
da je mbo sapphire mislim da je nemoguće jer ih nisu radili 
lijepo napiši točno koja ti je mbo i koju grešku ti javlja pa ti možda neko i ponudi riješenje, ovako sorry al ne ide
da je mbo sapphire mislim da je nemoguće jer ih nisu radili 
lijepo napiši točno koja ti je mbo i koju grešku ti javlja pa ti možda neko i ponudi riješenje, ovako sorry al ne ide
matična je KT600-8237 (Socket 7)
to što si napisao je chipset, a kako vidim Via je njegov autor 
stoga imaš sigurno probleme oko memorijskih lokacija koje mbo koristi pa u trenutku njihova korištenja letiš van iz igrica.
jedan od mogućih problema je kontrakcija memorije grafičke i routera, pa kad se grafička pokrene u punom pogonu tup, izletiš van.
to se meni događalo na staromu kompu sa via chipsetom i tom grafičkom, a spajanje na net preko routera je bilo hoću neću kako kada.
za početak u biosu ono napravi odprije napisano, zatim isključi komp sa neta tj router od kompa pa isprobaj igrati.
ako ne upali za kraj isprobaj neki program za testiranje RAMa tipa memtest ili nešto takvo, mada ono okljašteno što si napisao prije daje naznake konflikta hardwera oko memorijskih lokacija.
nisu sve su original. Windows je xp, grafa stara zato što je sestrin kommp: radeonka 9600 pro.
Nisu ti potrebni drivera za ATI Radeon 9600 jer ih windowsi Xp automatski prepozna jer ih ja imam u kompu i odlično rade.. Vjerovatno kada si vadio prijašnji grafu i nisi obrisao stari driver pa je moguć problemi.
Nisu ti potrebni drivera za ATI Radeon 9600 jer ih windowsi Xp automatski prepozna jer ih ja imam u kompu i odlično rade.. Vjerovatno kada si vadio prijašnji grafu i nisi obrisao stari driver pa je moguć problemi.
nije baš tako
. Zato što ja nisam imo prijašnju grafu. Ova je otkad je kupljen komp
nije baš tako
Koliko sam skužio da je vaša ATI Radeon 9600 se a tvoj je a nakaraju pro, bitna razlika. A jesi probao sa driver sweperom da obrišeš stari driver i ponovno instalira driver pa bi mogla riješit problem.
nije baš tako
Koliko sam skužio da je vaša ATI Radeon 9600 se a tvoj je a nakaraju pro, bitna razlika. A jesi probao sa driver sweperom da obrišeš stari driver i ponovno instalira driver pa bi mogla riješit problem.
najnoviji suinstalirani zato što se sve pobrisalo zbog nowih winsa
Ja bi se više klonio svoje sestre, qako sam joj shebo komp.