World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.314
|
čitano: 8.637.282
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
Stric_Jura kaže...

Pozdrav, nakupio sam 20 tokena, a nemam od tenkova:

da uzmem štogod i što točno ili da čebram do 28 tokena?

nakon ovog betl pesa kaj traje do pocetka devetog mj, bude jos jedan do kraja 12, taman prije holidej opsa-sa

svi TOKENI traju do tada, nece se pokvarit (i tak svake godine, tokeni se mogu skupljat od pocetka do kraja godine)....

racunaj da mozes uzet jedan komad opreme (BOUNTY) od svako betl pesa (3 tokena)

dodaj tome kolko ces cca. skupit do kraja godine i sukladno tome ih cuvas ili potrosis

da ti ne ostaje bezveze, makar nakraju se pretvaraju u bonde

P.S. moje misljenje je da se prvo poberu najjeftiniji tenkovi i / ili najstariji, jer vrlo lako WG neke od njih makne da ih posle moze "vratit"

P.S.S. svi tenkovi iz betl pesa su "EVENAT" tenkovi, nisu premiumi i ne zaradjuju kredite i bonde extra, samo crew training, za one koji to jos neznaju

Spiridon kaže...

Ali stavlja me sa botovima, "Zagrijavanje" mod. Piše da mogu izaći iz toga zagrijavanja ali ne znam kako...

Paaa, kako?     ...I ti se hvalis kako nisi "nista prcko" TM...zato i nemres izac, PRČKAJ ! ! !

https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/back-in-action/

Want to brush up on firing lines, suggested routes, and enemy behavior? Jump into the Warm-Up mode where you can fight against AI-driven opponents. Your battles in this mode will not be included in your statistics, so you can relax and play to recall the core gameplay mechanics. Warm-Up will be available for seven battles and can be disabled in the mode selector.

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
3 godine
World of Tanks

Ovakvo momentalno stanje igre se samo može objasnit na način da nema igrača, pa wg trpa botove u timove ljudskih igrača. A lovašima daje da takve timove gaze. Nije moguće da ovakvi majmuni igraju po cili dan, jer nisu u stanju disat i igrat u isto vrime. Žalosno šta su od igre napravili. Imaju zlatan proizvod, ali sudbina je odredila da su nevjerovatni kreteni, pa ga samo mogu satrat i uništit - na dobrom su putu.

Ima li kakav AKTIVNI striktno HRVATSKI klan, koji ne žali bustere i ne forsira gluposti i pravila?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2024 20:17 (Bevanda).

1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

BSD2024

Par sitnica se dobije, ali neka ih.

Moj PC  
3 0 hvala 3
7 godina
World of Tanks

Kako su darežljivi na test serveru :-) 

Dobar vozač stiže daleko...a ne brzo !

0 0 hvala 0
7 godina
World of Tanks

I Advent je počeo !

1 0 hvala 0
14 godina

A gdje se sakrio taj advent? Ne mogu ga pronaći u igri.

16 godina
Jesu čemu ove godine tenkovi za Božić

0 0 hvala 0
7 godina
To je test server. Isprobavaju nekakve dodatke ....uglavnom kojekakve kerefeke kao 3D modificiranja. Odigrao sam tek desetak borbi i jedino je fora što si možeš isprobati neke tenkove koje nemaš. Samo tier X.
7 tjedana
Pozz svima,
Eto i ja sam novajlija u igri WOT-a ( igram možda mjesec dana ).
Nego instalirao sam Aslan mod u konfiguraciju Wot-a i primijetio da mi se protivnički tenkovi koje primjetim nekad izgube te mi ostane zapisano samo ime tenka i počne neko odbrojavanje, ikonu tenka vise ne vidim, da bi se odjednom stvorili ispred mene. Pitanje ( vidim da većina tenkistu to ima) Može li objašnjenje o čemu se radi?

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

nek se zna!!!

u advent kalendaru se DANAS moze dobit jedan WELL DESERVED REWARD token !!!

u biti se  jos i sutra moze klejmat nagrada od danas da se dobije taj extra token (koji traje iducih godinu dana klko bude shop aktivan) tako da ko nije nek se ulogira i uzme taj token, jer se za njega dobit moze 400 experimental partsa ili 500 BONDSA

i ako se neko ulogira prvi put sutra (a da nije danas da aktivira well deserved reward i dane premiuma koji se nemogu zaustaviti), sa time bi trebao u teoriji (bar sam tak ja prosle godine) staviti premium dane iz well dezerveda on hold, i to se aktivira u shopu u tabu za WDR

jer, sukladno teoriji "stronk programinka" ™©® WG sa novom skriptom koja okida Holidej OPS PRIJE WDR-a, sa animacijom bora, sela i tira 2 kao nagrade, gura pokretanje WDR-a u tab u shopu

barem je tak bilo meni prosle godine, i onda se ti premium dani mogu "PAUZIRATI" do kraja holidej opsa kada pri prvom iducem log-inu ce se ta skripta aktivirat i pokrenut premium dane

enivej, sretno vam bilo kolege tankeri, koji cete se bacit na kutije i skupljanje novih tonkova k'o Pokemona

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

pojasni?

kakva skripta za pauziranje premiuma?

Ju je je? Je ju je!
14 godina
World of Tanks

evo upravo se to dogodilo... uzrok je:

"STRONK PROGRAMINK" ™

kad se ulogira za vrijeme well deserved rewarda, proces se automatski aktivira... dakle skripta koj aktivira animaciju, poklone, i starta premium dane

dan kasnije krece Holidej ops, koji isto ima skriptu, animacije i starta sa poklonima, natpisima i besplatnim malim tenkom

ta druga skripta ima prioritet nad prvom, i ne aktivira pocetak WDR-a

evo primjer:

neki dan se dijelio jos jedan ekstra token za WDR iz Advent kalendara, i sa mojih 14 bi ih trebao imat 15 ukupno

ali sam cekao 6.12. da se ulogiram, i WDR se nije aktivirao, a HOps je

kad idem u shop za WDR pise mi da imam 1 token samo, znaci onih 14 nije se jos "OKINULO" jer se ne okida automatski

na jednom akakuntu sam probal uci u shop i dalje su samo nagrade i 1 token

kada sam kliknul na gumb dole desno di uvijek javlja kod svakog ulogiravanja za neregrutirane clanove posade u barakama, isto tako daje i jedan gumb na slikici za well deserved reward i tek kad  se to klikne, krene skripta za WDR, dobiju se nagrade, 14 tokena i krecu dani premiuma

ali ako se ne pokrene WDR ne dobije se nista od nagrada dok se ne aktiviraju (ni tokeni, ni bondi ni premium cajt)

da se razumijemo, nagrada nije "Nestala" samo je stavljena "NA POLICU" i dobiva se nakon rucne aktivacije, ko i prosle godine, tj. sama ce se okinuti kad zavrse HOPs na prvom iducem ulogiravanju u garazu

probacu to poslikat pa bu jasnije, il kak vele svi doktori na forumu, morate na rengen il na magnecku skrin$hot or it didnt hepen ™

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 tjedana
A nisi u pravu dobro kaze pogode ga kroz zid koji nema rupa ili jednostavno iz planine koji nema rupa.
Kako znam, prije neki dan kaze mi kolega jer sam i sam bio isfrustiran sto ne probas mod Stelthz tu su ti razni chitovi imas rengen imas ako te neko posmatra itd. da ne nabrajam. Medjuti posto sam i sam protiv cheat-ova reko ma neću čovječe kvarim igru. Medjutim situacija me natjera da ga ipak instaliram jer sam primjetio da neprijateljski tenkovi jednostavno nestaju i pojave se ispred mene mada je prije par sec bilo čisto nigdje nikoga, druga stvar ako osjeti da je pogodjen i nalazi se u gabuli jednostavno stvori spheru oko sebe i nestane, ukoliko ga odma ne poderes mozes pucat po njemu do sutra , jednostavno ....ispari, prema tome ja ne znam sto je to ali u pravu je kad kaze da deru po njemu a nezna odakle , čak se i upozorenje ne pali....aj sad budi pametan.
7 tjedana
A nisi u pravu dobro kaze pogode ga kroz zid koji nema rupa ili jednostavno iz planine koji nema rupa.
Kako znam, prije neki dan kaze mi kolega jer sam i sam bio isfrustiran sto ne probas mod Stelthz tu su ti razni chitovi imas rengen imas ako te neko posmatra itd. da ne nabrajam. Medjuti posto sam i sam protiv cheat-ova reko ma neću čovječe kvarim igru. Medjutim situacija me natjera da ga ipak instaliram jer sam primjetio da neprijateljski tenkovi jednostavno nestaju i pojave se ispred mene mada je prije par sec bilo čisto nigdje nikoga, druga stvar ako osjeti da je pogodjen i nalazi se u gabuli jednostavno stvori spheru oko sebe i nestane, ukoliko ga odma ne poderes mozes pucat po njemu do sutra , jednostavno ....ispari, prema tome ja ne znam sto je to ali u pravu je kad kaze da deru po njemu a nezna odakle , čak se i upozorenje ne pali....aj sad budi pametan.
14 godina
World of Tanks

Provjerite u igri ili na Wargaming acc da li ste dobili ponudu da kupite 4 premium velike kutije za 1 euro, inače je 8-9 eura pa ako kome paše izvolite.

Ja sam uzeo i dobio 1500 gold, 3 dana premium i SU100I tier 5 td.  Ovaj Su100 ništa posebno ali neka ga.

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Dragone kaže...

Provjerite u igri ili na Wargaming acc da li ste dobili ponudu da kupite 4 premium velike kutije za 1 euro, inače je 8-9 eura pa ako kome paše izvolite.

Ja sam uzeo i dobio 1500 gold, 3 dana premium i SU100I tier 5 td.  Ovaj Su100 ništa posebno ali neka ga.

Treba li neku misiju ispuniti jer ja nigdje nikakvu obavijest nisam dobio niti imam tu opciju 

15 godina

gdje si ti to dobil?

ništa, štogod odradio ne nudi ?!?!

Ju je je? Je ju je!
14 godina

Odigrajte par dobrih partija pa bi trebalo se pojaviti, malo sam provjerio, izgleda oni koji nisu ništa kupili u igri ovaj mjesec ili tako nešto dobiju ovu ponudu.

Do kraja godine ovo traje pa ćete vidjeti hoće li se što pojaviti. Lagana navlakuša od WG što je klasika za njih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2024 8:49 (Dragone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

par dobrih ?

ili sam u ekipi koja razvali 15:1-3 ili popušimo s istim rezultatom 

Ju je je? Je ju je!
14 godina
World of Tanks

Istina, ima puno toga nažalost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

eve ga, friško pečeni, iz rola !

veli Jason da se sam logirate od 20 do 31. i eto GSOR tenka kl. IX

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Dragone kaže...

Tnx, nakon prve pobjede mi odmah skočilo. 

15 godina

hmmm jučer imao par pobjeda i ništa..

jel to na Borbenom obavještavanju iskoči ili dolje desno u kutu?

Ju je je? Je ju je!
16 godina

Skočilo mi je slijeve strane gdje su dnevne misije, 87% popusta kao 

Još bi čak i potroši koji euro više da nema opet 10 poraza za redom 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2024 11:27 (Gajotres).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice