Danas ujutro otvaram igru, javlja mi grešku da ne može dohvatiti osvježenja. Restartao komp, pokušao par puta, ali ne radi. Deinstalirao sam igru, i krenuo instalirat ponovo, ali mi veli da ne može dohvatiti danu adresu..... do jucer je sve normalno radilo. Vidim da je bilo sličnih problema, instalirao sam ovo C++, ali i dalje ne radi..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I meni je bio problem s osvježenjem , na službenom forumu našao ovo:
Navodno su u 9.16 grmovi i stabla bugirani i nekada ne rade.
http://worldoftanks.ru/ru/news/pc-browser/2/techworks_7_10_2016/
Večeras će doći fix za to na RU serveru, pitanje je kada ide kod nas, vjerojatno kroz koji dan.
Di se to mjenja, u postavkama rutera gledam, imam samo dynamic DNS i nikakvu adresu nemam ponuđenu za promjenit?
EDIT:
Pogledaj prvi post na ovoj strani i prošlu stranu...
EDIT2: nema veze skužio sam
Promjenio, ali onda nisam mogao ni na početnu stranicu WoTa. Pokušao sam skinuti na poslu, ali i tamo ista situacija. Sad sam došao na pauzu doma, ponovo pokušao skinuti.....iiiiii skida seee
Jel netko jos ima problem slican ili sam samo ja
Ista stvar i meni.
jel tko vec kupio svedski tank?
cini mi se zabavnim za igrat
upravo sam ga uzeo... testiram ga popodne kad dođem doma :)...
pazite samo da se ne zahebete i krenete skidat sa wot.com
obavezno sve preko wot.eu
znam da svi sve znate ali opreza nikad dosta znamo s kim imamo posla
https://eu.alienwarearena.com/giveaways/world-of-tanks-bonus-code-giveaway
dijele se kodovi
al samo za članove koji su level 3 il više...
9800 ih preostalo, nije nešto al se broji
https://eu.alienwarearena.com/giveaways/world-of-tanks-bonus-code-giveaway
dijele se kodovi
al samo za članove koji su level 3 il više...
9800 ih preostalo, nije nešto al se broji
- 1 Automatic Fire Extinguisher
- 1 Large Repair Kit
- 1 Large First Aid Kit
30k vrijednost opreme, ne isplati se niti registrirati.
Kakav je ovo match making, naša 2 heavya na njihova 6, reko nema nam spasa, ovo je izgubljena bitka, nas par td-aca je gađalo njihove heavye, ispalo je čak i dobro, nisam znal da su pola protivničkih heavya noobine...
Naravno svi moji td-ci bush camp ko gljive, srećom sam imao teleskop, pa sam spotao, to nas je možda i spasilo, al kad sam ih spotao, reko sad će rushat i zgazit će nas, a ono svi heavy-i Peekaboo igraju, praktički svaki izlazak šut prime
Kad 25x ne uspijes napravit lt-15 i onda podemonis i pobijes pol ekipe...
ma na to se navikni, najcesce to bude dok radis misije rjesavajuci odredjenu misiju sa odredjenim tenkom, i nakon XY fail-ova u nekom bezazlenom tenku ju rjesis "slucajno"
sjecam se da sam ju ja ganjal sa amx 13 90, wz 132 i ru251 danima da bi ju rjesil slucajno sa type 62 dok sam treniral jednog komandera da dobije 6th sense
malinovka, grm na E3 i eto misije, mislim da sam cak cugal dok sam igral tak da nisam ni "clicker" bio, ja pijem a igra sama rjesava misiju
vrlo stronk
p.s. nemoj se zivcirat oko misija, jer dok igras radis vise gluposti umjesto da radis vise bitnog tokom partije
Jutarnje farmanje killova s cccr bandom... kada ovaj tenk uhvati nekog heavy koji ide preko polja, sto bi ameri rekli "it never gets old".
pa s njim je mislim da MrXLeader imal 12 il 13 kilova i postal u temi za najbolji achievement
onaj zadnji 85mm top i dobar camo i tenk je jednostavno OP kad je u tiru 4
that feeling when you save the battle
Pa kad je već krenulo
moli se da te ne uvati dedaa
kak rokas samo gold
bice nece ti pomoci ni ispovjed ni
Nakon 4 mjeseca bez WoT-a i PC-a uopćenito (bio na sezoni), eto me nazad.
Skill mi je malo opao, ali vraća se brzo na svoj i dalje ne impresivni level, no dovoljno za nekakav Ace tu i tamo... ovaj put sa Panther 8,8cm, premium tenk koji je plod konzumacije vutre i "je*o ti ove normalne tenkove nemoš zaradit ku*ca kupiću faking premium dimije kartica"... 3 pokušaja kucanja broja kartice kasnije i 200kn lakši, Panther je u garaži, pa reko da ovo jutro odmoran i priseban, nakon autopljuske zbog navedene odluke, pokušam make the best of it i zaradit koji novčić...
http://wotreplays.eu/site/3015290#prokhorovka-rapture868-panther_mit_8_8_cm_l_71
moli se da te ne uvati dedaa
kak rokas samo gold
bice nece ti pomoci ni ispovjed ni
hahaha ne znam dal će molitva pomoć, velik je to grijeh, al nadam se da bi se uz votku
možda mogli dogovorit
OT:
Evo bitka malo prije, osječam se ko Ronaldo, svi me žele u svom sastavu
Nisam fotkao, jer bitka nije niš posebno, samo druga oznaka izvrsnosti
al evo REPLAY te bitke
BTW: nema mi ništa draže nego zujat po mapi, nitko ne obrača pažnju na mene i onda kad se heavy-ji pomlate u bliskoj borbi uletit ko komarac i odvačit pažnju neprijatelju dok moji tuku po njemu
Što su radili sa spot sistemom??? Vec par puta mi se deslilo da me spota i ubije tenk koji je u istom kvadratu kao i ja. Ali ovo malo prije je vrh. Dva tenka me spotaju i gađaju a ja ih ne vidim. Nakon što su me dovršili, tek su onda spotani....MANJE OD DESET METARA OD MENE!!! Doslovno su bili naslonjeni na mene. Zar ni proxi više ne radi???
Neki dan se vozim na nekom Pattonu46 (nakon što su me ubili) i ista situacija i njemu...lik na Ruinbergu ide praznom ulicom, kad ga netko razvali za 1580HPa, nakon dvije sekunde se ispred njega stvori FV183 niti 50m....
a u krasni qratz....!!!!
gledam ovi imaju po 75k zarade, 4k+ iskustva i to bez premiuma...
ja srokam 6-7 neprijatelja i NIKADA do sad nisam zaradio iznad 40k, iskustvo još i naberem s prvom pobjedom do 5k (faktor 2x)...
a nije da glumim gljivu, igram agresivno, ionako vrtim srednjake i lake teškaše (T-10)...
znači često i pronađem neprijatelja i skidam zauzeće, zauzima... ali nikako do tih besnih cifri...
uz to ras3.14zde me OP tenkovi koji to nikada nisu bili (Cromwelli, teški japanci) koji često imaju takve "lucky shotove".... jučer sam ima festival prekopitavanja kupole, ako mi nije u 20-ak partija 6-7 puta frknula kupola nakon prvog pogotka.....
Što su radili sa spot sistemom??? Vec par puta mi se deslilo da me spota i ubije tenk koji je u istom kvadratu kao i ja. Ali ovo malo prije je vrh. Dva tenka me spotaju i gađaju a ja ih ne vidim. Nakon što su me dovršili, tek su onda spotani....MANJE OD DESET METARA OD MENE!!! Doslovno su bili naslonjeni na mene. Zar ni proxi više ne radi???
Neki dan se vozim na nekom Pattonu46 (nakon što su me ubili) i ista situacija i njemu...lik na Ruinbergu ide praznom ulicom, kad ga netko razvali za 1580HPa, nakon dvije sekunde se ispred njega stvori FV183 niti 50m....
Ista stvar jucer, ja u St. Emilu nisam vidio Hellcata koji me lagano ubijao,a sto je najgore Hellcat je imao cca 150HP, ali me skinuo bez frke sa 100m jer ja njega nisam ni vidio. Tim gore, sto su 2 tenka iz moje ekipe bila jos blizu i svejedno nista.
a u krasni qratz....!!!!
ja srokam 6-7 neprijatelja i NIKADA do sad nisam zaradio iznad 40k, iskustvo još i naberem s prvom pobjedom do 5k (faktor 2x)...
Pa to i je poanta premium tenkova, ne moras biti "pro" da zaradujes finu lovu, kao sto je prije bilo da gold ammo probija sve zivo. Ili sto dodavanjem ovih auto loadera u igru, jos malo ce ko Star Wars igra izgledat, sad je vec ocito da najbolji tier X su autoloaderi, bilo arty ili heavy il medium.
Ali pogotovo nakon Scorpiona, iskusni igraci u njemu naprave kaos, srecom ih nema puno.
uf da, clickere nisam ni spomenuo....
bok te, tehnologija koja nikad nije zaživjela na MBTovima, jer je totalno nepouzdana...
ali da, ak naletiš na Škodilaka T50/51, ili bc 25t, dejstvuju ko Arni u jaslicama...
Nakon 4 mjeseca bez WoT-a i PC-a uopćenito (bio na sezoni), eto me nazad.
je plod konzumacije vutre i "je*o ti ove normalne tenkove nemoš zaradit ku*ca kupiću faking premium dimije kartica"... 3 pokušaja kucanja broja kartice kasnije i 200kn lakši... nakon autopljuske zbog navedene odluke, pokušam make the best of it i zaradit koji novčić...
ja sam tak na svojoj predzadnjoj sezoni zical frenda da izvuce karticu a ja mu dao ke$h, daj rokni 220kn ja bi tog hebenog tajpa 59 pa samo danas sam uzo 300kn manche i eto frend upejpaliro se i mani je tajp od onda u garazi
vec duze nisam nista kaupio al da zanlo se dogodit nakon xyzđ fail partija bez premiuma i 2x XYZZ pive i zestica ja potegnem premiujum $hip$hop i kupim gluposti, narocito sam slab na snizenja , a jos je pejpal upregnut s karticom, samo klikam i eto tenkova
sad sam si to totalno zabranio jer nema vise smisla ista kupovat, ja bi ih ko pokemone skupio sve a onda bi iso molit one nedostupne da mi prodaju
Evo bitka malo prije, osječam se ko Ronaldo, svi me žele u svom sastavu
Nisam fotkao, jer bitka nije niš posebno, samo druga oznaka izvrsnosti
pa budi pozeljan ko sponzorusa, nedaj nikom jer si fin dok ne uplate golde, onda daj onom ko plati vise
i srecom da nisi fotkal 2nd class jer je to dedaa izricito zabranio
nema postanja slika osim ak nisu jedi master o pasu mu visi blaster ™
to sto vidis je zarada premium tir 8 tenkova, koji su od 200kn mediumi do 350 kn heviji po komadu
i zato su tolko skupi jer tolko zaradjuju
sa dobrom igrom i prem accountom sa t8 prem tenkom mozes i nakon poraza biti 100 soma credsa u plusu, naravno ak ne rokas gold
tu dalje dolazi u igru penetracija topa, cijena granate, jel imaju preferential MM, kakve posade imas itd.
i najvaznije jel je to tip tenka koji se igra sa stilom ™ tvog gejmpleja da ti skupljanje para bude zabavno
i nesto sto se sve cesce dogadja u zadnje vrijeme, prem tenkovi koji se prodaju samo u paketima i za pare, kao cromwell berlin koji je po komponentama jednak elitnom cromiju, i jos malo poboljsan, a takvih ce biti sve vise samo da se para vrti
Cromwell ace sa 8 killova. Bilo je par sretnih killova, ali jbg ne možeš imat dobru partiju ako RNG nije na tvojoj strani.
PS. Bilo je gusto na kraju, ali smo dobili na mišiče.
http://wotreplays.com/site/3017038#sacred_valley-airlive-cromwell
Evo maloprije jedna od mene link
Jucer pogledao film na tematiku tenkova :)
Ruski
http://www.imdb.com/title/tt2318405/ belyy tigr ili ti white tiger ili TIGER P :)
film je u redu. protutnjalo mi je tih sat i 40 minuta