World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.127.927
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Black Prince

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 18:29 (gamer_101).

6 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
gamer_101 kaže...

Black Prince

kakva mu je igrivost? Ja sam krenuo tu liniju istrazivati da mogu s rodakom igrati u vodu

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina
neaktivan
ja111 kaže...
gamer_101 kaže...

Black Prince

kakva mu je igrivost? Ja sam krenuo tu liniju istrazivati da mogu s rodakom igrati u vodu

{#}

Vulgar Display Of Power
14 godina
neaktivan

ova ti je dobra :-)

uglavnom kretat ćeš se ko maus, znači oko 20kmh, imaš oklopa za izdržat puno udaraca i top je precizan i puca ko puška jedino je dmg mali al to nadoknadi brzim reload-om

s njim imam 67% win ratio i jedan od boljih tenkova mi je

12 godina
neaktivan
World of Tanks

ima netko iskustva sa povratom premium tenka, odgovorili su mi da može povrat i ja sam napisao da imam slobodno mjesto i love za njega međutim nisam ga još dobio natrag,

sada koliko  za to treba vremenski ili je problem što je vikend

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

ova ti je dobra :-)

uglavnom kretat ćeš se ko maus, znači oko 20kmh, imaš oklopa za izdržat puno udaraca i top je precizan i puca ko puška jedino je dmg mali al to nadoknadi brzim reload-om

s njim imam 67% win ratio i jedan od boljih tenkova mi je

Znate kaj sam htio pitat a to mi je bila prva rijec u glavi, hvala...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
16 godina
World of Tanks

A baš mi je jagtiger morao pokvariti večer kad me skinuo 30sec prije kraja bitke.

Uvalio sam se i nisam se više mogao povuć.

Pucali kv4,tigar2,e100,m103 i jagtiger po meni u hull down.

\m/ \m/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Pozz...

Imam problema sa tenkicima. Naime zna mi se igra zamrzavat na 1 sec ko da gledam usporeni film.

Prvi dan nakon update-a je bilo sve ok.

Probao sam i bez modova al sve je isto.

Ima neko ideju sto bi mogao biti razlog zamrzavanja?

Evo i jedna dobra partija.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Slika govori tisuću riječi.

WordPress ❤

3 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

WoT down?

NVM.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 1:16 (DamageHigh).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma pokak*m im se na sound pack...pa peti put ginem, kontam dingaju me, a ljudi probijaju redom:_S

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Epski potpis od nekog lika sa wot foruma.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 7:17 (Zaja).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo 2 epic defeata {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Koji moneymaker OMG dobar je novi patch {#} (hvala kolegi)

PzE100

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 11:34 (Ziga).

2 0 hvala 1
16 godina

Zaboravio si napisati koji je tenk u pitanju.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

koji je tenk bolji jagdtiger ili T30.Imam oba istražena,a para samo za jednog {#}

AuDi Q7. Ako sam ti pomogao klikni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Duble kaže...

koji je tenk bolji jagdtiger ili T30.Imam oba istražena,a para samo za jednog {#}

Ja bih JagdTigera

- Precizniji top

- Brže nišani

- Više štete napravi u minuti

- Jeftinije granate

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Treba mi par savjeta za Panzer IV tenk je sad na stock opremi i užasno je loš, nisam vidio lošijeg tenka od ovoga u igri , onaj lol traktor je bolji. Već 15 match-eva mi se dogodilo one shoot one kill i to me pogodio obični tier V tenk jednostavno nezz šta da radim. Moram igrati sa panzer IV da bi došao do tiger-a

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Treba mi par savjeta za Panzer IV tenk je sad na stock opremi i užasno je loš, nisam vidio lošijeg tenka od ovoga u igri , onaj lol traktor je bolji. Već 15 match-eva mi se dogodilo one shoot one kill i to me pogodio obični tier V tenk jednostavno nezz šta da radim. Moram igrati sa panzer IV da bi došao do tiger-a

Kada ga nadogradiš on postane drugi tenk.Meni je on kao stock isto bio muka,kada sam ga skroz nadogradio   postao mi je omiljeni tenk.

Sada...ni slučajno nedaj da te neprijatelj gađa u stranu,tu prolaze čak i HE granate,zato te i one shootaju.Nauči se da sa prednjim dijelom budeš uvijek okrenut prema neprijatelju.Dok ne dobiš 10.5mm top   moraš igrati kao snajper,znači ostaješ iza linije i snajpaš.Eventualno igraj kao podrška heavy tenkovima.Kada dobiš 10.5mm top nauči se igrati sa HE granatama,i onda ćeš morati ponovo prilagodit stil igre jer ćeš moći malo i u napad ići.

Definitivno uzmi 10.5mm top a ne zadnji 7.5mm top.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 13:15 (g12356).
12 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Stavi derp gun i deri toliko od mene :)

17 godina
moderator
World of Tanks

Kako je spor ovaj GwTiger. Igram ga stock, sa jadnom posadom, ništa ne mogu. Još sad digli xp za module (ovjes), da sam znao otključao bi ga sa free xp-om.

Sad kad je pomjeren 2 tiera gore, wn mi je u qrcu, sve sam syebao. Razmišljam dal da prodam ili muku mučim do topa.

Jučer odem malo igrati, odigram 6 partija, 5 poraza i jedan draw, reko dosta.

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Eto, kupio sam si E-50 (napokon). Free XP-ao sam gusjenice. Što mi preporučate da sljedeće otključam? Ja sam si nekako mislio motor jer je vrlo spor (ko heavy).

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko skilova mogu razviti posadi jel sve dostupne ili ima ogranicen broj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
swon kaže...

Koliko skilova mogu razviti posadi jel sve dostupne ili ima ogranicen broj?

Sve dostupne.

WordPress ❤
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Duble kaže...

Ja bih JagdTigera

- Precizniji top

- Brže nišani

- Više štete napravi u minuti

- Jeftinije granate

JT.

Vulgar Display Of Power
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Eto, kupio sam si E-50 (napokon). Free XP-ao sam gusjenice. Što mi preporučate da sljedeće otključam? Ja sam si nekako mislio motor jer je vrlo spor (ko heavy).

Motor,turret pa top.

Vulgar Display Of Power
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako je krenulo nije puno obecavalo

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji tenkovi imaju najviše raznih modula za nadograđivati?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

Kako je spor ovaj GwTiger. Igram ga stock, sa jadnom posadom, ništa ne mogu. Još sad digli xp za module (ovjes), da sam znao otključao bi ga sa free xp-om.

Sad kad je pomjeren 2 tiera gore, wn mi je u qrcu, sve sam syebao. Razmišljam dal da prodam ili muku mučim do topa.

Jučer odem malo igrati, odigram 6 partija, 5 poraza i jedan draw, reko dosta.

Da, fascinantan tenk. Zamisli tek GwTigra P koji je još 10 tona teži...LOL.

Uglavnom, nemoj odustat...nevjerojatno je koliko je smeće u početku, da bi ti postao dobar kasnije...bar je bilo tako kod mene, a još uvijek nemam top...

crystal6 kaže...

Ja sam išao prvo na top. Sa stock topom ne možeš apsolutno ništa napraviti...dok nisam došao do motora, igrao sam se heavyja, ali top je odličan...uglavnom sretno na početku...tenk je koma dok se ne researcha...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
World of Tanks

Jel mi neko može reći za droping skills imam 3 skilla treći mi je 78% sixsense jednog od ova dva prije bi maknuo i ostavio 6sense jel to moguće ili se samo zadnji može maknuti u ovom slučaju 6sense?  fala na odgovoru

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 18:44 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice