- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Black Prince
kakva mu je igrivost? Ja sam krenuo tu liniju istrazivati da mogu s rodakom igrati u vodu
Black Prince
kakva mu je igrivost? Ja sam krenuo tu liniju istrazivati da mogu s rodakom igrati u vodu
ova ti je dobra :-)
uglavnom kretat ćeš se ko maus, znači oko 20kmh, imaš oklopa za izdržat puno udaraca i top je precizan i puca ko puška jedino je dmg mali al to nadoknadi brzim reload-om
s njim imam 67% win ratio i jedan od boljih tenkova mi je
ima netko iskustva sa povratom premium tenka, odgovorili su mi da može povrat i ja sam napisao da imam slobodno mjesto i love za njega međutim nisam ga još dobio natrag,
sada koliko za to treba vremenski ili je problem što je vikend
ova ti je dobra :-)
uglavnom kretat ćeš se ko maus, znači oko 20kmh, imaš oklopa za izdržat puno udaraca i top je precizan i puca ko puška jedino je dmg mali al to nadoknadi brzim reload-om
s njim imam 67% win ratio i jedan od boljih tenkova mi je
Znate kaj sam htio pitat a to mi je bila prva rijec u glavi, hvala...
WoT down?
NVM.
Ma pokak*m im se na sound pack...pa peti put ginem, kontam dingaju me, a ljudi probijaju redom:_S
Zaboravio si napisati koji je tenk u pitanju.
koji je tenk bolji jagdtiger ili T30.Imam oba istražena,a para samo za jednog
Ja bih JagdTigera
- Precizniji top
- Brže nišani
- Više štete napravi u minuti
- Jeftinije granate
Treba mi par savjeta za Panzer IV tenk je sad na stock opremi i užasno je loš, nisam vidio lošijeg tenka od ovoga u igri , onaj lol traktor je bolji. Već 15 match-eva mi se dogodilo one shoot one kill i to me pogodio obični tier V tenk jednostavno nezz šta da radim. Moram igrati sa panzer IV da bi došao do tiger-a
Treba mi par savjeta za Panzer IV tenk je sad na stock opremi i užasno je loš, nisam vidio lošijeg tenka od ovoga u igri , onaj lol traktor je bolji. Već 15 match-eva mi se dogodilo one shoot one kill i to me pogodio obični tier V tenk jednostavno nezz šta da radim. Moram igrati sa panzer IV da bi došao do tiger-a
Kada ga nadogradiš on postane drugi tenk.Meni je on kao stock isto bio muka,kada sam ga skroz nadogradio postao mi je omiljeni tenk.
Sada...ni slučajno nedaj da te neprijatelj gađa u stranu,tu prolaze čak i HE granate,zato te i one shootaju.Nauči se da sa prednjim dijelom budeš uvijek okrenut prema neprijatelju.Dok ne dobiš 10.5mm top moraš igrati kao snajper,znači ostaješ iza linije i snajpaš.Eventualno igraj kao podrška heavy tenkovima.Kada dobiš 10.5mm top nauči se igrati sa HE granatama,i onda ćeš morati ponovo prilagodit stil igre jer ćeš moći malo i u napad ići.
Definitivno uzmi 10.5mm top a ne zadnji 7.5mm top.
Stavi derp gun i deri toliko od mene :)
Kako je spor ovaj GwTiger. Igram ga stock, sa jadnom posadom, ništa ne mogu. Još sad digli xp za module (ovjes), da sam znao otključao bi ga sa free xp-om.
Sad kad je pomjeren 2 tiera gore, wn mi je u qrcu, sve sam syebao. Razmišljam dal da prodam ili muku mučim do topa.
Jučer odem malo igrati, odigram 6 partija, 5 poraza i jedan draw, reko dosta.
Eto, kupio sam si E-50 (napokon). Free XP-ao sam gusjenice. Što mi preporučate da sljedeće otključam? Ja sam si nekako mislio motor jer je vrlo spor (ko heavy).
Koliko skilova mogu razviti posadi jel sve dostupne ili ima ogranicen broj?
Koliko skilova mogu razviti posadi jel sve dostupne ili ima ogranicen broj?
Sve dostupne.
Ja bih JagdTigera
- Precizniji top
- Brže nišani
- Više štete napravi u minuti
- Jeftinije granate
JT.
Eto, kupio sam si E-50 (napokon). Free XP-ao sam gusjenice. Što mi preporučate da sljedeće otključam? Ja sam si nekako mislio motor jer je vrlo spor (ko heavy).
Motor,turret pa top.
Koji tenkovi imaju najviše raznih modula za nadograđivati?
Kako je spor ovaj GwTiger. Igram ga stock, sa jadnom posadom, ništa ne mogu. Još sad digli xp za module (ovjes), da sam znao otključao bi ga sa free xp-om.
Sad kad je pomjeren 2 tiera gore, wn mi je u qrcu, sve sam syebao. Razmišljam dal da prodam ili muku mučim do topa.
Jučer odem malo igrati, odigram 6 partija, 5 poraza i jedan draw, reko dosta.
Da, fascinantan tenk. Zamisli tek GwTigra P koji je još 10 tona teži...LOL.
Uglavnom, nemoj odustat...nevjerojatno je koliko je smeće u početku, da bi ti postao dobar kasnije...bar je bilo tako kod mene, a još uvijek nemam top...
Ja sam išao prvo na top. Sa stock topom ne možeš apsolutno ništa napraviti...dok nisam došao do motora, igrao sam se heavyja, ali top je odličan...uglavnom sretno na početku...tenk je koma dok se ne researcha...