World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.865
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna i od mene dobra bitka,, 

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: World of Tanks
g12356 kaže...
Bugzapper kaže...
chemmy kaže...

Dok je kv (sadašnji kv2) bio t5 bilo ih je čudo jedno. To je tenk kojeg sam najviše puta ubio s pz4

da onaj OP Pz4...

Vjeruj mi,kv(sadašnji kv2) je bio još više op.

da 107 top bio je OP, ali frend sa Pz4 je unistavao protivnike prije nego sam ja stigao naciljat, jer mu preciznost bila odlicna.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
16 godina
World of Tanks

Sty ali trol gun je ipak bio naj naj

1 0 hvala 0
16 godina
Oly_E3 kaže...

T20, i like it a lot, haha sviđa mi se tenk :D Treba bit u pokretu cijelo vrijeme i spontano radit dmg :D imam 90mm top gore :)

Ja recimo ne mogu danas ni 5x s njim iskoristiti. Upao sam u Special olimpiks day

13 godina
protjeran
World of Tanks

Mislim da cu vikende pocet izbjegavat, tj. igranje istima jer nemam vise zivaca borit se s lemming trailovima.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
rosimic90 kaže...

kako me igra zaje*ava {#}

nikaj se ne vidi..

ali igra zajebava i mene,daje mi cudnu ekipu u team...kad dodje warthunder tenkici,bye bye wot...tam bumo svi njubare

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Čini se da i KV-1 može biti scout {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...
g12356 kaže...
Bugzapper kaže...
chemmy kaže...

Dok je kv (sadašnji kv2) bio t5 bilo ih je čudo jedno. To je tenk kojeg sam najviše puta ubio s pz4

da onaj OP Pz4...

Vjeruj mi,kv(sadašnji kv2) je bio još više op.

da 107 top bio je OP, ali frend sa Pz4 je unistavao protivnike prije nego sam ja stigao naciljat, jer mu preciznost bila odlicna.

Jebeš 107 kad si imao 152...Ono šta mi je važnije je da je 1 na 1 pziv gubio.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
World of Tanks

Nisam mislio da ću ovo doživjeti - 20 primljenih pogodaka sa IS-8. Doduše uništili su me.

Snimka, ako koga zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Izzy kaže...

Nisam mislio da ću ovo doživjeti - 20 primljenih pogodaka sa IS-8. Doduše uništili su me.

Snimka, ako koga zanima.

Ti si još u lozi?

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
14 godina

Nije neka posebna partija, po ničemu posebna ali nakon pišanja krvi da ga razvijem do kraja, mislim da se napokon isplatilo... Brutalan tenk ovaj Tiger P {#}

Osim tiger P u garažu mi je friško sjeo centurion mk1. Imate li kakav savjet kako igrati s njim pošto me redovno pošalju po čevape kako bi se reklo. Užasno slab oklop za svoj tier. Taj tenk nemre primiti dva udarca ili ja neznam igrati s njim {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
0verlord kaže...

Ti si još u lozi?

Jesam, ali kao i da nisam. Ne igram uopće klanske bitke ili do sada sam možda 2 odigrao, a i ne igram s bilo kim iz klana u vodu. Tako da ću vrlo vjerojatno izaći iz klana da ne stojim bezveze.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

10 poraza za redom- novi osobni rekord! Sve partije smo izgubili sa više od 10 razlike. Stvarno ne razumijem...od kud toliko nagli priljev noobova? Počne partija i 7>1 za njih - u cirka 2 min. Nemam više živaca.

0 0 hvala 0
17 godina
krayz1e kaže...

10 poraza za redom- novi osobni rekord! Sve partije smo izgubili sa više od 10 razlike. Stvarno ne razumijem...od kud toliko nagli priljev noobova? Počne partija i 7>1 za njih - u cirka 2 min. Nemam više živaca.

tko ti kriv kad igraš na pogrešnoj strani {#}

17 godina
neaktivan
World of Tanks

jel možeš u izgubljenoj tier X bitki dobiti više exp sa tier VII scoutom makar bil mrtav nakon niti minute?naravno da,da.to oslikava kakvi sve ljudi igraju sa top tier tenkovima ma u biti općenito kakvi sve dripci igraju!

ja sam naletel na francuza tier X i razbil me u roku keks.

EDIT:ali eto popravil sam poslije s drugom bitkom gorak okus{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 16:58 (jura).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

evo jedne moje od prije par dana ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ako ima dobrih ljudi da mi neko uplati  premium nek mi se javi hvala :)

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
dr_evolution kaže...

Hoćeš godišnji prem da ti uplatim?

15 godina
dr_evolution kaže...

Evo sad ću samo da kosu vežem u rep!

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
15 godina
World of Tanks

mozda je mislio dati pare nekome pa da mu se uplati ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dr_evolution kaže...

Prema Vladinom prijedlogu Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira:

"Vlada se zakonom želi riješiti i skitnica pa je tako propisana kazna za one 'koji se odaju skitnji' u iznosu od 1.000 do 2.000 kuna! Kaznit će se i prosjaci koji na cesti žicaju novac, i to iznosom do 3.000 kuna, a ako pri tome budu drski, kazna će biti do 5.000 kuna. Ako se utvrdi da je netko organizirao grupu radi prosjačenja, bit će kažnjen s 10.000 kuna ili s dva mjeseca zatvora."

16 godina
neaktivan
Volos kaže...
dr_evolution kaže...

Prema Vladinom prijedlogu Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira:

"Vlada se zakonom želi riješiti i skitnica pa je tako propisana kazna za one 'koji se odaju skitnji' u iznosu od 1.000 do 2.000 kuna! Kaznit će se i prosjaci koji na cesti žicaju novac, i to iznosom do 3.000 kuna, a ako pri tome budu drski, kazna će biti do 5.000 kuna. Ako se utvrdi da je netko organizirao grupu radi prosjačenja, bit će kažnjen s 10.000 kuna ili s dva mjeseca zatvora."

izgleda da sam ja ovo pogresno formulisao mislio sam da uplatim nekome premium nisam odavdje pa mi je malo jezik losiji hvala 

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 20:09 (dr_evolution).
16 godina
neaktivan

igranje vikendima je katastrofa, moj xvm se crveni svaki put..a sta je najgore uvijek u mom timu siemka nubovi!!!

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/minister_of_health/signature.png
17 godina
neaktivan
World of Tanks

15-0{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Kupio sam T20, idem prema Pershingu. Jumbo sam ostavio još za T29, pa ću ga prodati i ostaviti posadu za Pattona (M46).

Jako mi se sviđaju Ameri, sa T20 ću otključati 90mm top koji će mi trebati za T29. Odlično je što su moduli zajednički, tako sam na T21 dobio 76mm M2 koji sam otključao na Jumbu, pa uštedio xp za T71.

Jučer odlična partija, upadnem u tier10 sa T21, Arctic Region, krećemo sa gornje desne strane (prema minimapi). Krenem scoutati na sredinu, napravim grešku i skoro upadnem u vodu. Nakon što sam našao put preko otočića, uspio sam se popeti na drugoj strani i provući se između neprijateljskih tenkova. Nakon toga 2 artiljerije su bile lak plijen.
pobjeda i najviše xp-a u timu. :D

(Me znam jel ova sličica mape stara, jer ako me sjećanje dobro služi, ima vode dole mada sam ja gledao kud da se popnem jer je sve strmo. Mislio sam da ću zaglaviti do kraja partije)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu, 2.3.'13. u 15:00h održava se 6. Hrvatski 7na7 Degman kup.
Otvoreno je za 16 timova s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 6,000 x7 WoT gold
2. 4,000 x7 WoT gold
3. 2,600 x7 WoT gold
4. 1,680 x7 WoT gold
Puna objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/214950/
Prijava: http://www.esl.eu/hr/wot/7on7/degman_kup06/signup/
Pravila: http://www.esl.eu/hr/wot/7on7/degman_kup06/leagueinfo/

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

morah se pohvaliti, mislim da sam prvi put uspio ovako odvaliti miša, doduše gold granatom! od sad prva granata u arty uvijek gold.

igrao sam murovanku sa hrpom scouta pa rekoh ako klepim 1 šut bit će dobro, kad pobijedišmo i ja se naudarah:)

premda mi se i dalje xp za arty čini kekako mizeran. čini se da doslovno ljude pokušavaju ovako otjerati od igranja arty. to što ih sad ima manje po partiji čini se da je samo posljedica nerfanja xp-a i zarade. a ne kojekakvih optimizacija u MM.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 9:59 (sokre).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
moderator
sokre kaže...

morah se pohvaliti, mislim da sam prvi put uspio ovako odvaliti miša, doduše gold granatom! od sad prva granata u arty uvijek gold.

igrao sam murovanku sa hrpom scouta pa rekoh ako klepim 1 šut bit će dobro, kad pobijedišmo i ja se naudarah:)

Kakav ti je GWTiger općenito? Ja sam par k od otključavanja Tigera/elitanja Panthera, pa se pitam da li da pljunem lovu za to (imam člana posade jednog još sa Hummela)?

Nisam baš hard core arty igrač pa ne znam da li da kupim ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 9:41 (DrNasty).
14 godina
DrNasty kaže...
sokre kaže...

Kakav ti je GWTiger općenito? Ja sam par k od otključavanja Tigera/elitanja Panthera, pa se pitam da li da pljunem lovu za to (imam člana posade jednog još sa Hummela)?

Ja sam prije par mjeseci grindao Gw Tiger-a i to mi je bila najdraza arty, reload je 34 sec, al kad lupi onda lupi, Gw Typ E je isto odlican :)
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina
DrNasty kaže...
sokre kaže...

prvi top je ajmo reći katastrofa, posesbice što te baca od t8-10 ali kada se 2 otključa počinje zabava. možeš svakoj meti nanjeti oviše štete (sa prvim slabo, posebice teško oklopljenim tenkovima), t8 u masu slučaja kokneš 1 udarcem, a francuze sve bez obzira light,med hevy ipak nemaju armora:)

imao sam prilike 1 šutom klepiti bchata (ništa mi draže posebice kad je u full brzini), lowe-a, t44,t54(ap municija),vk4502a...

sa 2 topom dobijaš i ap municiju kojoj je pen. 227-379 avg. 303, ako pogodiš nekoga i ne detrackaš ga (dešavalo mi se kad sam branio cap i podamfali lol)... i sve što nosi ap municija sa sobom u masu slučaja je to oneshot kill na t8-t9 ,imao sam se priliku tako defendati od t44 i t54 lol i da vidiš veselja nisu znali što ih je strefilo heh išli na kill ali u ljepom razmaku taman da napunim.

rusi kad te udare udare pošteno (čini mi se da rade uvijek više avg. štete) ali splash im je slabiji, ameri neprecizni ali splashom lol deru ko ludi i to nemalo, sjećam se jednog cw-a kad nas je papak 3-4 lupio sa po min. 600 dmg s tim da je zveknuo iznad nas u neko brdo lol

po meni njemci  imaju neki balans dmg,acc i splash radius u usporedbi sa ostalim nacijama tj. nalaze se između.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 9:58 (sokre).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice