Ja sam se sasrao kad sam igrao Alien and Predator, i jos jednom kad sam igrao FarCry i izletili mi oni mutanti prvi put. Mislis ono, fin otok i atmosfera, kad odjednom iz vedra neba ono me scepalo.
Ja sam se isprepadao prije kojih 2 mjeseca. Kako sam nakon nekog vremena malo pojacao racunalo, idem ja igrati Doom3. I tako vecer, mrak u sobi, slusalice na usima, zena spava... I igram ja tako na laganom rubu zivaca, svjetla u igri svjetlucaju, sve se dimi, muzika silji zivce, a kad moja zena se odlucila ici na WC i primila me za rame sa leda da pita kad cu u krevet. Ajme majko mila. Sok, nevjerica, preznojio sam se valjda 10 puta u tih par sekundi. Sad po noci vise ne igram takve igre jer tko zna kad ce se mojoj dragoj krenuti na WC...

kakve ste vi seronje nisam se usro kad sam igro a vi se userete kaka igrate super mario
mislim da ćemo svi zajedno srat u gaće kad ćemo igrat Metro 2033
Ja obicno biram kod hororaca da nije previse strasan ni previse blag, ali na metro 2033 cu navalit pa sta bude. :P
Joj sjećam se još FEAR-a kad sam ga igro oko ponoći, sam doma, sve tiho i onda se Alma stvori još uvijek imam traume od toga...
Joj sjećam se još FEAR-a kad sam ga igro oko ponoći, sam doma, sve tiho i onda se Alma stvori još uvijek imam traume od toga...
I meni je Alma u lijepom sjećanju, iako me razočarala dvojka, bar po pitanju horor scena
@tonisamja
Čiji je to post u avataru.
Jel to neko kopirao Zločin i Kaznu ili...
ma to sam bzvze stavil
Ja sam jednom dok sam igrao Doom 3 se prepao i to jako u jednom trenutku.Ono ti ideš i tamo ona vrata,ja krenem prema njima i ona se odjednom otvoriše a prema meni krene zombi.Od straha sam se odmakeo od kompa,izbeljio oči i odmah izašao od igre.
definitivno FEAR je igra od koje sam odustao :S jednostavno ne treba mi to u zivotu!
a sve zavisi ima ljudi koji se "uzive" u igru tj. osjecaju je a drugi mogu sta god im se desi u igri bez problema koknuti sve sto se krece...
ima ljudi kojima ni horor filmovi nista ne znace a ima oni koji nakon njeg nemogu zaspati...
nije djaba sto ljudi sto cudi...
Sad imam instalirane: dead space, doom , fear 1. Nema nekog straha dok ih igram.
Ali dead space je opako bolesna igra
Ja sam se prije bojao dok sam bio dijete onog Silent Hilla,a inače sam bio ljubitelj horrora kao i sada ali sada se manje bojim.To mi je bio jedini put da sam igrao Silent Hill.Kada ponovno zaigram javim vam.
definitivno Aliens vs Predator dok igram ko marinac pa dok se alien pojavi niodkud več me tako par puta trznuli i to pošteno mamicu im XD ali su dobili zato metak u čelo za kaznu ....
Half Life 2 :S Morao sam noclipat za vrijeme levela we don't go to ravenholm.
Ja se mičem od takvih igara. Mene samo trailer ubije od straha. Sjećam se kad sam išao na PS1 igrat Resident Evil (neznam koji nastavak), UŽAS!!!
bogte ubio, ja sam na stalkeru sRao
fatal frame
jedino oružje ti je videokamera
Ma to ti nije ništa.Probaj sa Penumbrom, ona mi je zakon volim adrenaliske igre zakon ti je u penumbri 1 kada u posljednoj
misiji kremiraš živa čovjeka u pećnici na 10000C čuješ samo malo vrištanja da ti se koža naježi a tek noćne more iz ove
igre pa ubijanje neprijatelja krampom i čekićom jer ti je to jedino oružije u igri. probaj ali na svoju odgovornost ovu igru
ne snosim posljedice ak se poslje budeš žalio na noćne more . Svakako Probaj i FEAR3 QUKAE4 pa Osjeti Pravi Iskonski Strah koje nose ove Igre!
PS GAMER DJ+
Zvuči Super ja obožvam horore i sve gdje teče krv ne mogu odoliti adrenalinskim scenama npr Penumbra 1 2 i treći nastavak
penumbre totalno su ti Cool Imaš od sveg oružija samo čekić i kramp a zakon mi je kada izeleti ti zombi i laganini ti pijucka
krv iz tvog vrata a ti operi po njemu krampom ili ćekićom lii nekom kutijom. Ali najbolje je izbjgavati takve scene u ovoj igri
jer ak je njih više od dvoje onda si nagrabuso i svatko ko se nađe u njihovim rukama. Ne Preporčam Igru djeci mogla bih
dobiti totalne traume koje ni sam psihić neće moći više otjerati ni najačim lijekovima koji postoje. Probaj igru i sam al na
svoju odgovornost!!Ne Snosim Posljedice.
PS GAMER
DJ+
Negdje prije je moj mlađi brat imo neku igru a ono sam ispred tebe zombi uuuhh
usro sam se od straha
Igra koja mi je pojela najviše živaca je definitivno doom 3....kad skoči ispred tebe hodra zombija...brrr...užasno nešto...jedva sam čekao da je prijeđem do kraja....
Onda Max Payne,imao sam negdje 7-8 god. kad sam ga prvi put zaigrao na ps1 u Austrijskom Metro-u kad je bio postavljen za promociju....
nezz koji je level bio...mislim da prvi ono kad murjak ispadne iz ormara u podzemnoj i ono kad maxu ubiju ženu i djecu...koma...nisam 2 dana mogo spavat
Doom 3 - Fantastična atmosfera, jednostavno prejezivo i uvjerljivo najveci strah u igri.
Far Cry - Nema atmosferu kao Doom 3, ali igrajući je na najtezim razinama ova igra pruza fantastičan strah, jednostavno strasno morate paziti gdje hodate i što radite, inače cete stalno učitavati zadnji checkpoint. A buduci da igra nema quick save, kad predem pola checkpointa onda me obuzme strah da me nepokupi kakav mutant ili machine gunner
Operation Flashpoint - Isto kao i FC
RTCW - Kad pokupiš venom pa zomibij, hebeno.
I ja sam igro max paynea
a najgore od svega je Vice city kad mu odvališ glavu pištoljem ono krv suklja ko iz fontane,dobro nije to bilo strašno ali naj strašnije gore od svega u max payne 2 je kad si u nekoj misiji a na tebe neko naleti iza čoška a ti pucaš na sve strane uh
Ti si svakako tonči huljič btw. koj je taj tip ?
WTF
trailer od igre
ova tema je lol