Strah za vrijeme igranja

poruka: 417
|
čitano: 70.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Ja sam se sasrao kad sam igrao Alien and Predator,   i jos jednom kad sam igrao FarCry i izletili mi oni mutanti prvi put. Mislis ono, fin otok i atmosfera, kad odjednom iz vedra neba ono me scepalo.  Belji se

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Strah za vrijeme igranja
Kezo kaže...

Ja sam se isprepadao prije kojih 2 mjeseca. Kako sam nakon nekog vremena malo pojacao racunalo, idem ja igrati Doom3. I tako vecer, mrak u sobi, slusalice na usima, zena spava... I igram ja tako na laganom rubu zivaca, svjetla u igri svjetlucaju, sve se dimi, muzika silji zivce, a kad moja zena se odlucila ici na WC i primila me za rame sa leda da pita kad cu u krevet. Ajme majko mila. Sok, nevjerica, preznojio sam se valjda 10 puta u tih par sekundi. Sad po noci vise ne igram takve igre jer tko zna kad ce se mojoj dragoj krenuti na WC...

tako sam ja prije godinu dana igro alone in the dark ovaj najnovji i ja igram onako malo koljem zombije i tak to a odjednom tišina sve a taj dan trebo frend doc do mene i dok sam ja bio na wcu on se sakrio u ormar i tak ja igram kad pocne tisina on mene zaskoci i tamo za vrat ja ga prebacio i išuto na poduBelji se
Potpis nije nužan kada si tužan...:P
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

kakve ste vi seronje nisam se usro kad sam igro a vi se userete kaka igrate super marioSmijeh

0 6 hvala 0
16 godina
Strah za vrijeme igranja

mislim da ćemo svi zajedno srat u gaće kad ćemo igrat Metro 2033

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Far cry 1 - ono kad si gore na nekim mostovima i kad pocnu trcat prema tebi 
Far cry 2 - kolko god glupo zvucalo ja sam se prepo onog kad na introu ona vatra IMAM 5.1  sustav pa se ljepo culo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Ja obicno biram kod hororaca da nije previse strasan ni previse blag, ali na metro 2033 cu navalit pa sta bude. :P

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Joj sjećam se još FEAR-a kad sam ga igro oko ponoći, sam doma, sve tiho i onda se Alma stvori još uvijek imam traume od toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Magnum1654 kaže...

Joj sjećam se još FEAR-a kad sam ga igro oko ponoći, sam doma, sve tiho i onda se Alma stvori još uvijek imam traume od toga...

I meni je Alma u lijepom sjećanju, iako me razočarala dvojka, bar po pitanju horor scena

@tonisamja

Čiji je to post u avataru.

Jel to neko kopirao Zločin i Kaznu ili...

15 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

ma to sam bzvze stavil

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Ja sam jednom dok sam igrao Doom 3 se prepao i to jako u jednom trenutku.Ono ti ideš i tamo ona vrata,ja krenem prema njima i ona se odjednom otvoriše a prema meni krene zombi.Od straha sam se odmakeo od kompa,izbeljio oči i odmah izašao od igre.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

definitivno FEAR je igra od koje sam odustao :S jednostavno ne treba mi to u zivotu!

a sve zavisi ima ljudi koji se "uzive" u igru tj. osjecaju je a drugi mogu sta god im se desi u igri bez problema koknuti sve sto se krece...

ima ljudi kojima ni horor filmovi nista ne znace a ima oni koji nakon njeg nemogu zaspati...

nije djaba sto ljudi sto cudi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Strah za vrijeme igranja

Sad imam instalirane: dead space, doom , fear 1. Nema nekog straha dok ih igram. 

Ali dead space je opako bolesna igra

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Ja sam se prije bojao dok sam bio dijete onog Silent Hilla,a inače sam bio ljubitelj horrora kao i sada ali sada se manje bojim.To mi je bio jedini put da sam igrao Silent Hill.Kada ponovno zaigram javim vam.

0 0 hvala 0
15 godina
Strah za vrijeme igranja

definitivno Aliens vs Predator dok igram ko marinac pa dok se alien pojavi niodkud več me tako par puta trznuli i to pošteno mamicu im XD ali su dobili zato metak u čelo za kaznu ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Half Life 2 :S Morao sam noclipat za vrijeme levela we don't go to ravenholm.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Ja se mičem od takvih igara. Mene samo trailer ubije od straha. Sjećam se kad sam išao na PS1 igrat Resident Evil (neznam koji nastavak), UŽAS!!!

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

bogte ubio, ja sam na stalkeru sRao

God is an American
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

za stari Atari 2600 :D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

za stari Atari 2600 :D

likovi tako realno izgledaju da se useres od samog sebeNamigiva

Moja graficka je 100% pamuk!!
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

fatal frame

jedino oružje ti je videokamera

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma to ti nije ništa.Probaj sa  Penumbrom,  ona mi je zakon volim adrenaliske igre zakon ti je u penumbri 1 kada u posljednoj

misiji kremiraš živa čovjeka  u  pećnici na 10000C čuješ samo malo vrištanja da ti se koža naježi a tek noćne more iz ove

igre pa ubijanje neprijatelja krampom i čekićom jer ti je to jedino oružije u igri. probaj ali na svoju odgovornost  ovu igru

ne snosim posljedice ak se poslje budeš žalio na noćne more . Svakako Probaj i FEAR3 QUKAE4 pa Osjeti Pravi Iskonski Strah koje nose ove Igre! Plač

PS GAMER DJ+

15 godina
neaktivan

Zvuči Super ja obožvam horore i sve gdje teče krv ne mogu odoliti adrenalinskim scenama npr Penumbra 1 2 i treći nastavak

penumbre totalno su ti Cool Imaš od sveg oružija samo čekić i kramp a zakon mi je kada izeleti ti zombi i  laganini ti pijucka

krv iz tvog vrata  a ti operi po njemu krampom ili ćekićom  lii nekom kutijom. Ali najbolje  je izbjgavati takve scene u ovoj igri

jer ak je njih više od dvoje onda si nagrabuso i svatko ko se nađe u njihovim rukama. Ne Preporčam Igru djeci  mogla bih

dobiti totalne traume koje ni sam psihić neće moći više otjerati ni najačim lijekovima koji postoje.  Probaj igru i sam al na

svoju odgovornost!!Ne Snosim Posljedice.

PS GAMER

DJ+

15 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Negdje prije je moj mlađi  brat imo neku igru a ono sam ispred tebe zombi uuuhhViče

usro sam se od strahaIzlanuo se

Hrana,piva kod Marije & žene
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Igra koja mi je pojela najviše živaca je definitivno doom 3....kad skoči ispred tebe hodra zombija...brrrMršti se...užasno nešto...jedva sam čekao da je prijeđem do kraja....

Onda Max Payne,imao sam negdje 7-8 god. kad sam ga prvi put zaigrao na ps1 u Austrijskom Metro-u kad je bio postavljen za promociju....

nezz koji je level bio...mislim da prvi ono kad murjak ispadne iz ormara u podzemnoj i ono kad maxu ubiju ženu i djecu...koma...nisam 2 dana mogo spavatMršti se

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Strah za vrijeme igranja

Doom 3 - Fantastična atmosfera, jednostavno prejezivo i uvjerljivo najveci strah u igri.

Far Cry - Nema atmosferu kao Doom 3, ali igrajući je na najtezim razinama ova igra pruza fantastičan strah, jednostavno strasno morate paziti gdje hodate i što radite, inače cete stalno učitavati zadnji checkpoint. A buduci da igra nema quick save, kad predem pola checkpointa onda me obuzme strah da me nepokupi kakav mutant ili machine gunnerSmijeh

Operation Flashpoint - Isto kao i FC

RTCW - Kad pokupiš venom pa zomibij, hebeno.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 21:14 (Weky).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

I ja sam igro max paynea

a najgore od svega je Vice city kad mu odvališ glavu pištoljem ono krv suklja ko iz fontane,dobro nije to bilo strašno ali naj strašnije gore od svega u max payne 2 je kad si u nekoj misiji a na tebe neko naleti iza čoška a ti pucaš na sve strane uh

Hrana,piva kod Marije & žene
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
fromcelltohell kaže...

Srah za vrijeme igranja????

O čemu Vi to????

Kako se može netko prepast dok igra igru????

Ako drugi dio ovog

nije strah, onda sam ja tonči huljić

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
15 godina
protjeran
Weky kaže...
fromcelltohell kaže...

Srah za vrijeme igranja????

O čemu Vi to????

Kako se može netko prepast dok igra igru????

Ako drugi dio ovog

nije strah, onda sam ja tonči huljić

Ti si svakako tonči huljič btw. koj je taj tip ?

Nvidia 4EVER
15 godina
odjavljen
Tinča kaže...

Ti si svakako tonči huljič btw. koj je taj tip ?

WTF

trailer od igre

16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

ova tema je lol

Moj PC  
0 5 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice