S ovim zadnjim patchom igra radi 50% bolje, tako dugo dok se ne sruši, a to je u prosjeku svakih 15 min. Sad ćemo čekati par tjedana da izdaju anti crash patch.
S ovim zadnjim patchom igra radi 50% bolje, tako dugo dok se ne sruši, a to je u prosjeku svakih 15 min. Sad ćemo čekati par tjedana da izdaju anti crash patch.
I di ima najjeftinije key za uzeti?
base-host uzmi rusku verziju nek ti onu aktiviraju , 160kn
Sa ovim patchom se u settingsima pojavio shader warming. Iako ja ne kužim što je to ali...
Čitao malo po googleu i neki pišu da ako je to uključeno onda igra u loadingu učita sve shadere,a to popravlja ono da ponekad laga kad se uđe u novi dio mape.
ne trudi se radije installaj cod4 i deri ne zamaraj se black ops-om
Evo napokon igra radi bez lagga,blokanja,freezanja i još uz to mi se fps povecao za 15...Sad hallam cijelu noc
počinjem polako da piz...m!!
Evo moje kofiguracije:
AMD Phenom 2 X2 550 BE
ATI Radeon 4870 1GB GDDR5
4GB DDR2
Windows 7 64bit
Igrica mi steka za poludit. Bez obzira ako igram na 1280 x1024 sa AAx16 ili na 800x600 AA off. Daj te recite ako ste pronasli kakav patch ili bilo sta da igrica moze radit kako teba jer mi se cini predobra
Jel bolje ukljucit ove shader warming ili ne???
Hocu li moci igrati BO sa ovim procesorom: Intel Core i5 CPU M 430 @ 2.27GHz ?
Mislim na igru bez ikakvog stekanja.
Hvala.
počinjem polako da piz...m!!
Evo moje kofiguracije:
AMD Phenom 2 X2 550 BE
ATI Radeon 4870 1GB GDDR5
4GB DDR2
Windows 7 64bit
Igrica mi steka za poludit. Bez obzira ako igram na 1280 x1024 sa AAx16 ili na 800x600 AA off. Daj te recite ako ste pronasli kakav patch ili bilo sta da igrica moze radit kako teba jer mi se cini predobra
probaj malo nabrijat rezoluciju( stavi nativnu od monitora) i stavi teksture na normal ili high...natjerat ces da grafa radi i trebalo bi smanjiti lagg. Ako i tako ne ie na sve to ukljuci jos i vertical sync. Meni je to pomoglo
Hocu li moci igrati BO sa ovim procesorom: Intel Core i5 CPU M 430 @ 2.27GHz ?
Mislim na igru bez ikakvog stekanja.
Hvala.
hoćeš...
ja na svojem lapu imam 4 gb rama, radeon hd 5650 1gb, i5 dual core 430m 2,27 1066 mhz i ide bez beda sp
mp nisam probao na lapu tako da neznam, ali vjerujem da će ić bez problema, mp im manje zahtjevnu grafiku od sp
i danas sam igrao nakon skinutog patcha i ja imam samo pohvale...
jedino još malo zvuk "&%$#, ali laga više nema, sve glatko ide i lakše se igra
igram cijeli dan i nijednom se nije smrzla ni ništa,
ja zadovoljan
Napokon sve radi kako treba. Cak i na konfi poput moje (vidi po Moj Pc) imam oko 40 fps ali najvaznije je da vise nema onog sttutering laga ili kako se vec zove, znaci fps padne na min 35fps i opet skoci natrag na 40-50 u zgradama ide do 80, a kod gledanja u pod ili nebo ide preko 100. Primjera radi frend u klana ima i7 x4 3.0 Ghz njemu ide 333 fps kad gleda u nebo reza 1900x1200 i sve extra AA off i sync isto off.
http://cdkeyshere.com/call-of-duty-black-ops-cd-key.html
Od tuda sam ja uzeo.Aktiviraju je i posalju sliku cd keya u roku 15 min od uplate!Kosta samo 25$
Sinoc sam malo igrao i igra je stvarno lijepo radila. Doduse, nisam igrao predugo, ali ono sto jesam je bilo glatko.
Svejedno i nakon patcha sam opes iskusio gubitak XP-a, novaca i chalangeova. Odigrao par rundi na jednom serveru u kojima sam napravio par chalangeova i zaradio nesto XP-a, izasao normalno van nakon sto je igra zavrsila i pod Personal Cardom sve to lijepo vidio.
Nakon 10-ak minuta spojim se opet da zaigram i vidim da sam sve to izgubio.
To mi vec stvarno ide poprilicno na zivce...
Moram priznat da su riješili sad ono najgore.
Ali još ne kužim neoptimiziranost...NEOPRAVDANO JE DUPLO ZAHTJEVNIJA od grafički ljepšeg MW2.
Istina, ne pada ispod 50 FPS, al bogme ni ne raste iznad 70.
Dovoljno brzo ide, ali majke im ga spalim, moglo je bar zahtjevnost biti proporcionalna grafičkoj ljepoti.
Ne bi vjerovao,ali i na xboxu zna zaštekat.Summit+napalm je recept.A teksture su toliko "prljave"(setting vjerojatno između medium i high,rezolucija ispod 720p),ne znam kak je bilo u mw2,ali ovdje su jako oslabili grafiku da bi moglo glatko na 60 fpsa.
Napokon sve radi kako treba. Cak i na konfi poput moje (vidi po Moj Pc) imam oko 40 fps ali najvaznije je da vise nema onog sttutering laga ili kako se vec zove, znaci fps padne na min 35fps i opet skoci natrag na 40-50 u zgradama ide do 80, a kod gledanja u pod ili nebo ide preko 100. Primjera radi frend u klana ima i7 x4 3.0 Ghz njemu ide 333 fps kad gleda u nebo reza 1900x1200 i sve extra AA off i sync isto off.
Kako si uspio da ti sve radi kako treba?? Meni i dalje laga na SP a MP i ne igram
Evo cijela lista : http://store.steampowered.com/news/4792/
Pise da je dodan /connect
Idemo isprobat
sry ako je netko vec postao ovo gore
Neznam dal vam se dešava, ali ja ponekad u nekoga ispucam skoro cijeli spremnik i ne ubijem ga on mene izrešeta sa 3 metka. Onda idem da vidim killcam i u njemu se ustvari vidi da sam ja ispalio svega 3 metka prema njemu, nije to prvi put da to primječujem.
btw, sniperi su užasno loši, jako je teško pogoditi nekoga čak i kad duže ciljaš xD
Neznam dal vam se dešava, ali ja ponekad u nekoga ispucam skoro cijeli spremnik i ne ubijem ga on mene izrešeta sa 3 metka. Onda idem da vidim killcam i u njemu se ustvari vidi da sam ja ispalio svega 3 metka prema njemu, nije to prvi put da to primječujem.
btw, sniperi su užasno loši, jako je teško pogoditi nekoga čak i kad duže ciljaš xD
Da to sam i ja primjetio. Ispucam bar 10 metaka u frajera i onda on mene ubije s 2. Pogledam Kill Cam i vidim da je on zapravo u mene ispucao također oko deset metaka. Prilično iritantno.
Da to sam i ja primjetio. Ispucam bar 10 metaka u frajera i onda on mene ubije s 2. Pogledam Kill Cam i vidim da je on zapravo u mene ispucao također oko deset metaka. Prilično iritantno.
Kaj nije to tako u svakoj pucačini?
Ajd navedi još jednu u kojoj se to događa a da ti je ping normalan.
Kako si uspio da ti sve radi kako treba?? Meni i dalje laga na SP a MP i ne igram
Pa evo nista posebno. Igram na 1024x760 detalji normal, AA off, sync off. /com_maxFPS 250, /cl_maxpackets 50 i /r_nesto blur 0 i igra radi cist ok neznam kako tebi moze trzat toliko na x4 procu.
Pa evo nista posebno. Igram na 1024x760 detalji normal, AA off, sync off. /com_maxFPS 250, /cl_maxpackets 50 i /r_nesto blur 0 i igra radi cist ok neznam kako tebi moze trzat toliko na x4 procu.
X2 je procesor nije X4. Ma trza zato sto nesto sa igrom ne sljaka kako treba jer nemoguce da je konf u pitanju
Hmm Bad Company 2, CoD2, CoD4, CoD5... itd. itd.
Hmm Bad Company 2, CoD2, CoD4, CoD5... itd. itd.
Ne, bar ne meni.
ima ko kakvih problema sa igrom ja se nemrem sad spojit trenutno u igru stalno pise connecting:S