Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.011.117
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

S ovim zadnjim patchom igra radi 50% bolje, tako dugo dok se ne sruši, a to je u prosjeku svakih 15 min. Sad ćemo čekati par tjedana da izdaju anti crash patch.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I di ima najjeftinije key za uzeti?

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
luka_cro kaže...

base-host uzmi rusku verziju nek ti onu aktiviraju , 160kn

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 18:56 (Luxy2501).
16 godina

Sa ovim patchom se u settingsima pojavio shader warming. Iako ja ne kužim što je to ali...

Čitao malo po googleu i neki pišu da ako je to uključeno onda igra u loadingu učita sve shadere,a to popravlja ono da ponekad laga kad se uđe u novi dio mape.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Je li netko igrao na ovom laptopu?-ASUS G73JH,dobio nedavno.I da,kakvi su to problemi s trzanjem?

0 0 hvala 0
15 godina
tehnicar112 kaže...
Je li netko igrao na ovom laptopu?-ASUS G73JH,dobio nedavno.I da,kakvi su to problemi s trzanjem?

ne trudi se radije installaj cod4 i deri ne zamaraj se black ops-om

15 godina
neaktivan

Evo napokon igra radi bez lagga,blokanja,freezanja i još uz to mi se fps povecao za 15...Sad hallam cijelu noc{#}

Užas je naša furka

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

počinjem polako da piz...m!!

Evo moje kofiguracije:

AMD Phenom 2 X2 550 BE

ATI Radeon 4870 1GB GDDR5

4GB DDR2

Windows 7 64bit

Igrica mi steka za poludit. Bez obzira ako igram na 1280 x1024 sa AAx16 ili na 800x600 AA off. Daj te recite ako ste pronasli kakav patch ili bilo sta da igrica moze radit kako teba jer mi se cini predobra

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel bolje ukljucit ove shader warming ili ne???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

..eo maloprije sam imo prilike pucat iz zlatne pljuce..moram priznat dobar osijecaj..hehe..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 0:05 (_CR7_).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hocu li moci igrati BO sa ovim procesorom: Intel Core i5 CPU M 430 @ 2.27GHz  ?

Mislim na igru bez ikakvog stekanja.

Hvala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keklja kaže...

počinjem polako da piz...m!!

Evo moje kofiguracije:

AMD Phenom 2 X2 550 BE

ATI Radeon 4870 1GB GDDR5

4GB DDR2

Windows 7 64bit

Igrica mi steka za poludit. Bez obzira ako igram na 1280 x1024 sa AAx16 ili na 800x600 AA off. Daj te recite ako ste pronasli kakav patch ili bilo sta da igrica moze radit kako teba jer mi se cini predobra

probaj malo nabrijat rezoluciju( stavi nativnu od monitora) i stavi teksture na normal ili high...natjerat ces da grafa radi i trebalo bi smanjiti lagg. Ako i tako ne ie na sve to ukljuci jos i vertical sync. Meni je to pomoglo

15 godina
neaktivan
KCro kaže...

Hocu li moci igrati BO sa ovim procesorom: Intel Core i5 CPU M 430 @ 2.27GHz  ?

Mislim na igru bez ikakvog stekanja.

Hvala.

hoćeš...

ja na svojem lapu imam 4 gb rama, radeon hd 5650 1gb, i5 dual core 430m 2,27 1066 mhz i ide bez beda sp

mp nisam probao na lapu tako da neznam, ali vjerujem da će ić bez problema, mp im manje zahtjevnu grafiku od sp

i danas sam igrao nakon skinutog patcha i ja imam samo pohvale...

jedino još malo zvuk "&%$#, ali laga više nema, sve glatko ide i lakše se igra

igram cijeli dan i nijednom se nije smrzla ni ništa,

ja zadovoljan

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 0:38 (matija656).
15 godina
neaktivan

Napokon sve radi kako treba. Cak i na konfi poput moje (vidi po Moj Pc) imam oko 40 fps ali najvaznije je da vise nema onog sttutering laga ili kako se vec zove, znaci fps padne na min 35fps i opet skoci natrag na 40-50 u zgradama ide do 80, a kod gledanja u pod ili nebo ide preko 100. Primjera radi frend u klana ima i7 x4 3.0 Ghz njemu ide 333 fps kad gleda u nebo reza 1900x1200 i sve extra AA off i sync isto off.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 1:41 (TopGun).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
luka_cro kaže...

http://cdkeyshere.com/call-of-duty-black-ops-cd-key.html

Od tuda sam ja uzeo.Aktiviraju je i posalju sliku cd keya u roku 15 min od uplate!Kosta samo 25$

16 godina

Sinoc sam malo igrao i igra je stvarno lijepo radila. Doduse, nisam igrao predugo, ali ono sto jesam je bilo glatko.

Svejedno i nakon patcha sam opes iskusio gubitak XP-a, novaca i chalangeova. Odigrao par rundi na jednom serveru u kojima sam napravio par chalangeova i zaradio nesto XP-a, izasao normalno van nakon sto je igra zavrsila i pod Personal Cardom sve to lijepo vidio.

Nakon 10-ak minuta spojim se opet da zaigram i vidim da sam sve to izgubio.

To mi vec stvarno ide poprilicno na zivce...

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Moram priznat da su riješili sad ono najgore.

Ali još ne kužim neoptimiziranost...NEOPRAVDANO JE DUPLO ZAHTJEVNIJA od grafički ljepšeg MW2.

Istina, ne pada ispod 50 FPS, al bogme ni ne raste iznad 70.

Dovoljno brzo ide, ali majke im ga spalim, moglo je bar zahtjevnost biti proporcionalna grafičkoj ljepoti.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne bi vjerovao,ali i na xboxu zna zaštekat.Summit+napalm je recept.A teksture su toliko "prljave"(setting vjerojatno između medium i high,rezolucija ispod 720p),ne znam kak je bilo u mw2,ali ovdje su jako oslabili grafiku da bi moglo glatko na 60 fpsa.

16 godina
neaktivan
TopGun kaže...

Napokon sve radi kako treba. Cak i na konfi poput moje (vidi po Moj Pc) imam oko 40 fps ali najvaznije je da vise nema onog sttutering laga ili kako se vec zove, znaci fps padne na min 35fps i opet skoci natrag na 40-50 u zgradama ide do 80, a kod gledanja u pod ili nebo ide preko 100. Primjera radi frend u klana ima i7 x4 3.0 Ghz njemu ide 333 fps kad gleda u nebo reza 1900x1200 i sve extra AA off i sync isto off.

Kako si uspio da ti sve radi kako treba?? Meni i dalje laga na SP a MP i ne igram

15 godina
neaktivan

Evo cijela lista : http://store.steampowered.com/news/4792/

Pise da je dodan /connect

Idemo isprobat

sry ako je netko vec postao ovo gore

0 0 hvala 0
16 godina

Neznam dal vam se dešava, ali ja ponekad u nekoga ispucam skoro cijeli spremnik i ne ubijem ga on mene izrešeta sa 3 metka. Onda idem da vidim killcam i u njemu se ustvari vidi da sam ja ispalio svega 3 metka prema njemu, nije to prvi put da to primječujem.

btw, sniperi su užasno loši, jako je teško pogoditi nekoga čak i kad duže ciljaš xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 11:28 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Neznam dal vam se dešava, ali ja ponekad u nekoga ispucam skoro cijeli spremnik i ne ubijem ga on mene izrešeta sa 3 metka. Onda idem da vidim killcam i u njemu se ustvari vidi da sam ja ispalio svega 3 metka prema njemu, nije to prvi put da to primječujem.

btw, sniperi su užasno loši, jako je teško pogoditi nekoga čak i kad duže ciljaš xD

Da to sam i ja primjetio. Ispucam bar 10 metaka u frajera i onda on mene ubije s 2. Pogledam Kill Cam i vidim da je on zapravo u mene ispucao također oko deset metaka. Prilično iritantno.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 12:01 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Jack Sparrow kaže...

Da to sam i ja primjetio. Ispucam bar 10 metaka u frajera i onda on mene ubije s 2. Pogledam Kill Cam i vidim da je on zapravo u mene ispucao također oko deset metaka. Prilično iritantno.

Kaj nije to tako u svakoj pucačini?

17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Ajd navedi još jednu u kojoj se to događa a da ti je ping normalan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 12:46 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Keklja kaže...
TopGun kaže...

Kako si uspio da ti sve radi kako treba?? Meni i dalje laga na SP a MP i ne igram

Pa evo nista posebno. Igram na 1024x760 detalji normal, AA off, sync off. /com_maxFPS 250, /cl_maxpackets 50 i /r_nesto blur 0 i igra radi cist ok neznam kako tebi moze trzat toliko na x4 procu.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
16 godina
neaktivan
TopGun kaže...
Keklja kaže...
TopGun kaže...

Pa evo nista posebno. Igram na 1024x760 detalji normal, AA off, sync off. /com_maxFPS 250, /cl_maxpackets 50 i /r_nesto blur 0 i igra radi cist ok neznam kako tebi moze trzat toliko na x4 procu.

X2 je procesor nije X4. Ma trza zato sto nesto sa igrom ne sljaka kako treba jer nemoguce da je konf u pitanju

16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
dedaa kaže...

Hmm Bad Company 2, CoD2, CoD4, CoD5... itd. itd.

16 godina
Pa na koliko su ti paketi? Ne igrate na ISDNu bokte, pakete drzite na 100, nista ispod. Ako su ti po defaultu na 30, znaci da ti 2/3 paketa i ne saljes i zato ti se pari da pucas rafalom u lika,a njega pogode 3 metka. Ne postoji nikakav razlog za drzat manje od /cl_maxpackets 100 i recimo /cl_packetdup 2. Tako si miran.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
ZC_Someone kaže...
dedaa kaže...

Hmm Bad Company 2, CoD2, CoD4, CoD5... itd. itd.

Ne, bar ne meni.

15 godina
neaktivan

ima ko kakvih problema sa igrom ja se nemrem sad spojit trenutno u igru stalno pise connecting:S

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice