Isplati li se ovaj mob danas uzimati?
Ima li još bugova, štekanja, kratke baterije i problema s wifijem?
Bitno mi je (po važnosti):
1.Dobra kamera
2.Dobar UI
3.Izbor romova i lakoća flashanja
4.Dobra baterija
1.Dobra kamera
2.Dobar UI
4.Dobra baterija
Treba mi za screen mirroring koji mi radi preko USB-a, a za zvuk moram AUX kabl kopčati. Reko čisto da nemam dva kabla nego jedan.
Znači trebalo bi raditi ali je lošiji zvuk?
1.Dobra kamera
2.Dobar UI
4.Dobra baterija
Koristio par dan:
1. Kamera je ok, ali nema nikakvog manual moda. Čisti point&shoot pa kako ispadne. Možda nešto postoji ovak od devova, ali stock aplikacija je prilično siromašna.
2. UI je isto OK, ali kao i Samsungov prenatrpan opcijama. Pogotovo za nekoga tko prelazi ili cijeni AOSP izgled i slično. A i QHD rezolucija na 801 nije baš grafički najsretnije rješenje zbog povremenih štucanja pri prebacivanju i paljenju nekih aplikacija.
3. To bar na LGu nikad nije problem, jedan od najlakših uređaja za flashanje u mom iskustvu. Volio sam ih zbog toga.
4. E tu se nećeš usrećit jer u usporedbi sa Z3 npr. baterija je skoro pa duplo lošija, barem po SoT-u. Al zato je ekran bolji, i to je to.
Ako ćeš uzimat mob, uzet ćeš ga zbog ekrana koji je odličan, sve ostalo je čisti prosjek.
Evo napokon i meni stigao MM - 32gb unlocked FRA verzija. Mogu samo reći wow, kao da sam kupio novi mobitel . Promijenjeno je apsolutno sve, na bolje naravno i mobitel doslovno leti
. Jedino me još baterija zanima, a tu ću vidjeti tek nakon par dana korištenja. Tko još nije, obavezno neka napravi update! Sramotno je jedino što im je trebalo skoro 2 godine da slože taj softver kako spada
.
nisam pisao ovdje prije o tome jer sam mislio da je slucajnost...ali od kad sam stavio MM, mob mi se jedno 4-5x gasio (najcesce kod saltanja wifi - 3g) i upalio bi ga i mirna bosna
medutim danas nisam ga vise mogao upaliti, otvori na LG loading screen i stoji, nekad mi pise android is starting i kao optimizira sve app-ove i opet se pokrene i stoji na LG screenu...probao spojiti sa pc suitom, nista, spojen na komp stalno, a ispada da se stalno pali i gasi usb konekcija (sa zvukom windowsa - ulaz/izlaz)
odnio na servis, srecom pa jos imam garanciju do 7mj, ali sve mi mirisi opet mozda na maticnu...a ista mjenjana u 11.mj prosle god...
UZAS, taman sam mislio od kad mi na MM i od kad imam 3/32 da ga necu jos barem 2g mjenjati...ovo me obeshrabrilo...naravno nisam napravio nikakav backup -.-
dobio na koristenje huawei y300, koje SMECE od mobitela, spor je ko puz, 512mb rama...ja ne vjerujem kako neki ljudi koji imaju takve mobitele mogu ih koristiti normalno...otvara po 2-3min fejs, messenger otvori recimo nakon 30s i onda ostane chat head, nakon 10min upalim ekran i nema ga vise...katastrofa...jedva cekam da mi se vrati G3 :(
nisam...kako da spojim to sa ovim problemom?
RuskeGTT isti problem imam. Moj je na servisu radi matične i puknuće rubova. matičnu mi nisu htjeli promjeniti, nego su mi ga flashnuli na MM, i sad još mora čekati tamo 2 tj. da im dođe prednji dio.
Na zamjeni imam Sony miro katastrofa. Jedva mi pozivi rade kolko to šteka.
pozz jel neko ima problem sa you tube ,moram restartovati mob da bi ponovo radio ?
Meni youtube neradi cijeli tjedan ni na mobitelu ni na kompu, tj radi ali jedva na 360p, nekad ni to, 720p nemogu ni zamislit..a veza 50/10
znaci sad kad mi se vrati sa servisa (pretpostavljam na MM) cu morat napraviti reset? ono WTF ne kuzim KAJ SE DOGADA
Mislim da nećeš morat jer će ti oni stavit clean verziju, pa nema potrebe.
Bio sam na cyanogenu od prve Nightly verzije, ali official marshmallow je bolji tek kada se cpu governor prebaci na Conservative.
Meni youtube neradi cijeli tjedan ni na mobitelu ni na kompu, tj radi ali jedva na 360p, nekad ni to, 720p nemogu ni zamislit..a veza 50/10
omg ja sam mislio sam ja jedini ja sam na optici 200/100 wifi je 40/40 i jedva učita video na 1080p kaj da radim?
pozdrav svima!
jućer dok sam koristio lg g3 i punio ga bilo je sve normalno. otpojio sam ga s punjača i otišao u šetnju i tijekom šetnje kad sam htio vidjeti koliko je sati on se sam isključio i vrtio android se nadograđuje. kad bi to završio onda bi stalno bio lg-ev znak i dalje ne bi išao. da li itko zna u čemu je problem i ako ga moram nositi na sevris a očigledno je da da kako da izvučem neke slike koje imam na unutarnjoj memoriji.na sd kartici mi je backup od nedjelje jer sam radio reset moba i prebacio sve slike osim od ovog tjedna na karticu.
Preflashaj prvo isti rom koji je i bio na njemu (ne CSE mode)
-kdz
-flash tool 2014
Koji je os bio gore?
pozdrav svima!
jućer dok sam koristio lg g3 i punio ga bilo je sve normalno. otpojio sam ga s punjača i otišao u šetnju i tijekom šetnje kad sam htio vidjeti koliko je sati on se sam isključio i vrtio android se nadograđuje. kad bi to završio onda bi stalno bio lg-ev znak i dalje ne bi išao. da li itko zna u čemu je problem i ako ga moram nositi na sevris a očigledno je da da kako da izvučem neke slike koje imam na unutarnjoj memoriji.na sd kartici mi je backup od nedjelje jer sam radio reset moba i prebacio sve slike osim od ovog tjedna na karticu.
tako je i meni bilo, nosi na servis i tocka...ja nisam uspio flashati, nisam uspio ni spojiti na pc, jer stalno mi se spajao i odspajao na komp, a kabel stalno unutra i ne mrda
pozdrav svima!
tako je i meni bilo, nosi na servis i tocka...ja nisam uspio flashati, nisam uspio ni spojiti na pc, jer stalno mi se spajao i odspajao na komp, a kabel stalno unutra i ne mrda
Probat ću ga spojiti na komp i skinit slike. danas ne radi sevis da ih zovem tak da moram čekat ponedjeljak. koji dio su ti mjenjali?
Moj došao sa servisa sa stock 5.0. Da li da upgrejdam na MM ili ne?
S obzirom koliko sam shvatio postoji problem sa wifi em... To je tako na svima ili samo neki?
pozdrav svima!
Probat ću ga spojiti na komp i skinit slike. danas ne radi sevis da ih zovem tak da moram čekat ponedjeljak. koji dio su ti mjenjali?
da li postoji neki način da skinem slike s njega kad mi se neće upaliti negomi stalno vrti lg znak?
pozdrav svima!
cekam, odnio srijedu...do tad dobivam mlade na huaweiu y300
Moj došao sa servisa sa stock 5.0. Da li da upgrejdam na MM ili ne?
S obzirom koliko sam shvatio postoji problem sa wifi em... To je tako na svima ili samo neki?
ja nisam imao problema sa wifijem