nađoh i ja svoje kućište,samo od sramote ne mogu stavit xD fali front panel i napajanje
nađoh i ja svoje kućište,samo on sramote ne mogu stavit xD fali front panel i napajanje
Zvuči mi kao dobra prilika za izražavanje kreativnosti...
Šteta što mi je kejs u drugom gradu. Prihvaćaju li se slike kejsa i Buga odvojeno?
Imam neko kućšte koje je već jako staro i samo što se nije dokraja raspalo. Staro je već oko 10 godina, a nemam novaca ni za neko bolje, jer nemam nikakav prihod. Mlađa sam invalidna osoba a i još se nalazim u Domu za starije osobe odjelu za invalide (Staračkom domu). Kućište ATX. Pa ako mi je suđeno, pa ako je to dovoljno i ako to nešto znaći, bio bih Vam puno zavalan.
LP!
.
Rekla mi je prvo veče, rekla mi je sve, možeš imat moje tjelo, al kućište ne... zbrajam se već neko vrijeme za novo kućište, al' ne ide, recesija nas je sve dotukla i zato darovi ovog tipa su uvjek dobro došli.
Jedan od najjačih argumenata koji imam je taj da savršeno i bez greške pristaje uz moj pisaći stol, s druge pak strane, neke se stvari ne mogu kupiti novcem, a za sve ostalo Buže pomozi...
pošto je kolega rekao da kućište ne mora biti moje,koje da uzmem?zalman z9 ili z11?odgovorite brzo,upalit će se alarm.....
super su vam prijave samo ne znam dal znate da vecini vas maticne nece stat u to kuciste
kolko sam vidio samo jedan forumas ima mini-itx maticnu
super su vam prijave samo ne znam dal znate da vecini vas maticne nece stat u to kuciste
Pa ili neznaju, ili neznaju uopće što je to mini-itx, ili hoće kučište samo da ga prodaju...
Pa ili neznaju, ili neznaju uopće što je to mini-itx, ili hoće kučište samo da ga prodaju...
pa zar nebi bilo steta dat nekome kuciste koji ga nit ne moze koristit pa cak nit probat ?
na kraju im jedino ostaje prodaja
pa zar nebi bilo steta dat nekome kuciste koji ga nit ne moze koristit pa cak nit probat ?
Naravno da bi...valjda će se kod dodjele obratiti pažnja na to...
Nadam se da će BUGovci to uzet o obzir kad budu djelili nagrade
Svjestan sam u vezi velicine ploce. Kupio bih Mini Itx,iskreno mi nije stalo do Case-a jer nisam neki materijalist ali vec ako ga netko i dobije neka ga dobije netko kome je Case potreban.
Naravno da bi...valjda će se kod dodjele obratiti pažnja na to...
Nadam se da će BUGovci to uzet o obzir kad budu djelili nagrade
Slažem se. Ja bih iskreno prodao kučište jer mi ne treba, pa bolje da dobi netko tko će isto i koristiti. S druge strane podloga mi je na izdisaju (cca 4 godine stari platneni Razer Goliathus), zato sam napisao ako slučajno dobijem što - da bih volio podlogu. Fingers crossed i sretno svima
Eto ja se nudim...ako netko dobije kutiju, i treba mu veća... dajem svoj Corsair 400R za tog malog fractala :D
p.s. necu sudjelovati jer i ovako imam previše toga i ne treba mi ništa od navedenoga ;) a i iskreno ne kupujem Bug :D
a sta je samnom moja mini mbo je spremna!:)lp
Rekla mi je prvo veče, rekla mi je sve, možeš imat moje tjelo, al kućište ne... zbrajam se već neko vrijeme za novo kućište, al' ne ide, recesija nas je sve dotukla i zato darovi ovog tipa su uvjek dobro došli.
Jedan od najjačih argumenata koji imam je taj da savršeno i bez greške pristaje uz moj pisaći stol, s druge pak strane, neke se stvari ne mogu kupiti novcem, a za sve ostalo Buže pomozi...
Imam identično takvo kučište, KingICT Diamond mislim da je... ni meni ne rade prednji USB portovi...
ideja !!! Ajde organizirajte onu nagradnu igru ko u nadrealistima kad dođu i zapljene ti nešto...Npr za najvećeg trola mjeseca/godine/milenijuma (LP)...
Ono npr. 3 mjesto dođe ekipa iz Buga i BUM u kuću (neizuvena) i slijedi zapljena smartfona 2. mjesto - zapljena laptopa/tableta 1. mjesto - zapljena stolnog računala
Do yaya, ja pokušavam kupit novo kućište već 4 godine - a mislim zašto kad sve radi i ovako !!!
P.S. s ovim ulazom za prašinu si zaslužio barem podlogu za miša (napiši da radi u push pull sistemu)
- Ma daj molim te, pa nije kućište jedina nagrada, npr. kolega Lovac je izrazio želju za podlogom za miša.
Evo i mojeg, oprostite na lošoj kvaliteti slike slikano s mobom. Inače ne mogu naći svoj prvi BUG koji sam kupio prije 5 ili 6 godina, vjerojatno je zapeo negdje u nekoj ladici di ne držim Bugove. Inače Bugove držim na polici zbog manjka prostora za starije brojeve za koje nemam mjesta po sobi.
:)
Heyy, evo i mene.
Konfiguracija kupljena prije par mjeseci, vrhunska konfa.
E sad mi treba jedan ''stoljnjak'' za mog mišonju.
Sanjarim o novom kompu vec 2 godine, tako da su mi se zelje ispunile, a sad treba podloga, jer moja je kostala 7 kuna :D
A moj bratonja igra ETS2 :D
Samo da znate koliko mi je BUG važan i drag.
BUG je na sigurnom!
Alala, car:D gdje ima to kupit ?xD
Evo jedna zagonetna... nadji gdje je kuciste :)
Ko nadje dobije čevap al bez luka, luk pojeo
Lijevo od monitora ?