Nagrade Bugovim forumašima

poruka: 74
|
čitano: 12.924
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nagrade Bugovim forumašima".
12 godina
neaktivan

nađoh i ja svoje kućište,samo od sramote ne mogu stavit xD fali front panel i napajanje {#}

fra Krsto Narkoman
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 9:42 (kivic15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nagrade Bugovim forumašima
kivic15 kaže...

nađoh i ja svoje kućište,samo on sramote ne mogu stavit xD fali front panel i napajanje {#}

Zvuči mi kao dobra prilika za izražavanje kreativnosti... {#}

Vinko Krištić | BUG Marketing
13 godina
odjavljen

Šteta što mi je kejs u drugom gradu. Prihvaćaju li se slike kejsa i Buga odvojeno? {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam neko kućšte koje je već jako staro i samo što se nije dokraja raspalo. Staro je već oko 10 godina, a nemam novaca ni za neko bolje, jer nemam nikakav prihod. Mlađa sam invalidna osoba a i još se nalazim u Domu za starije osobe odjelu za invalide (Staračkom domu). Kućište ATX. Pa ako mi je suđeno, pa ako je to dovoljno i ako to nešto znaći, bio bih Vam puno zavalan.

LP!

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 1:47 (mboro).

15 0 hvala 6
15 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 18:24 (gogi321).

3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Rekla mi je prvo veče, rekla mi je sve, možeš imat moje tjelo, al kućište ne... zbrajam se već neko vrijeme za novo kućište, al' ne ide, recesija nas je sve dotukla i zato darovi ovog tipa su uvjek dobro došli.

Jedan od najjačih argumenata koji imam je taj da savršeno i bez greške pristaje uz moj pisaći stol, s druge pak strane, neke se stvari ne mogu kupiti novcem, a za sve ostalo Buže pomozi...  

15 0 hvala 4
12 godina
neaktivan

pošto je kolega rekao da kućište ne mora biti moje,koje da uzmem?zalman z9 ili z11?odgovorite brzo,upalit će se alarm.....

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i moje skalamerije !!!!!

http://www.downloadmoreram.com/
13 godina
odjavljen

super su vam prijave samo ne znam dal znate da vecini vas maticne nece stat u to kuciste 
kolko sam vidio samo jedan forumas ima mini-itx maticnu  

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Arnold Layne kaže...

super su vam prijave samo ne znam dal znate da vecini vas maticne nece stat u to kuciste 

Pa ili neznaju, ili neznaju uopće što je to mini-itx, ili hoće kučište samo da ga prodaju...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...
Arnold Layne kaže...

Pa ili neznaju, ili neznaju uopće što je to mini-itx, ili hoće kučište samo da ga prodaju...

pa zar nebi bilo steta dat nekome kuciste koji ga nit ne moze koristit pa cak nit probat  ?
na kraju im jedino ostaje prodaja

15 godina
Arnold Layne kaže...

pa zar nebi bilo steta dat nekome kuciste koji ga nit ne moze koristit pa cak nit probat  ?

Naravno da bi...valjda će se kod dodjele obratiti pažnja na to...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
neaktivan

Nadam se da će BUGovci to uzet o obzir kad budu djelili nagrade {#}

17 godina
neaktivan

Svjestan sam u vezi velicine ploce. Kupio bih Mini Itx,iskreno mi nije stalo do Case-a jer nisam neki materijalist ali vec ako ga netko i dobije neka ga dobije netko kome je Case potreban.

http://www.downloadmoreram.com/
17 godina
XXX-Man kaže...

Naravno da bi...valjda će se kod dodjele obratiti pažnja na to...

axos kaže...

Nadam se da će BUGovci to uzet o obzir kad budu djelili nagrade {#}

Slažem se. Ja bih iskreno prodao kučište jer mi ne treba, pa bolje da dobi netko tko će isto i koristiti. S druge strane podloga mi je na izdisaju (cca 4 godine stari platneni Razer Goliathus), zato sam napisao ako slučajno dobijem što - da bih volio podlogu. Fingers crossed i sretno svima {#}

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
13 godina

Eto ja se nudim...ako netko dobije kutiju, i treba mu veća... dajem svoj Corsair 400R za tog malog fractala :D

p.s. necu sudjelovati jer i ovako imam previše toga i ne treba mi ništa od navedenoga ;) a i iskreno ne kupujem Bug :D

Plačanje: Keš/Kartica (koja,koliko rata) Namjena? Monitor imaš,koji?
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
protjeran
Arnold Layne kaže...

a sta je samnom moja mini mbo{#} je spremna!:)lp{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 14:14 (Stjepanj).
15 godina
kamerman kaže...

Rekla mi je prvo veče, rekla mi je sve, možeš imat moje tjelo, al kućište ne... zbrajam se već neko vrijeme za novo kućište, al' ne ide, recesija nas je sve dotukla i zato darovi ovog tipa su uvjek dobro došli.

Jedan od najjačih argumenata koji imam je taj da savršeno i bez greške pristaje uz moj pisaći stol, s druge pak strane, neke se stvari ne mogu kupiti novcem, a za sve ostalo Buže pomozi...  

Imam identično takvo kučište, KingICT Diamond mislim da je... ni meni ne rade prednji USB portovi...

Say hello to my little friend
13 godina

ideja !!! Ajde organizirajte onu nagradnu igru ko u nadrealistima kad dođu i zapljene ti nešto...Npr za najvećeg trola mjeseca/godine/milenijuma (LP{#})...

Ono npr. 3 mjesto dođe ekipa iz Buga  i BUM u kuću (neizuvena) i slijedi zapljena smartfona 2. mjesto - zapljena laptopa/tableta 1. mjesto - zapljena stolnog računala

kamerman kaže...

Do yaya, ja pokušavam kupit novo kućište već 4 godine - a mislim zašto kad sve radi i ovako !!!

P.S. s ovim ulazom za prašinu si zaslužio barem podlogu za miša (napiši da radi u push pull sistemu)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 14:43 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Arnold Layne kaže...

- Ma daj molim te, pa nije kućište jedina nagrada, npr. kolega Lovac je izrazio želju za podlogom za miša.

13 godina
neaktivan

Evo i mojeg, oprostite na lošoj kvaliteti slike slikano s mobom. Inače ne mogu naći svoj prvi BUG koji sam kupio prije 5 ili 6 godina, vjerojatno je zapeo negdje u nekoj ladici di ne držim Bugove. Inače Bugove držim na polici zbog manjka prostora za starije brojeve za koje nemam mjesta po sobi. 

Kalko1212 ingame
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina

Moje prvo kućište od 486 {#} Umjesto kućišta želio bih podlogu za miš jer mislim da matična od 486 ne bi stala u novo kučište {#}

486 486
Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

:)

wat?
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 22:35 (kokek).
Moj PC  
8 0 hvala 2
11 godina

Handmade

Moj PC  
15 0 hvala 2
15 godina

Evo i mene, fali još par brojeva do vrha.

Kućište mi ne treba, zadovoljan sam svojim, ali kao što se da primjetiti nemam podlogu za miš (wink wink).

Swedish latin super funk.
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Samo da znate koliko mi je BUG važan i drag.
BUG je na sigurnom! 

Potpis
Moj PC  
12 1 hvala 3
12 godina
neaktivan
Izdala su te vrata od sefa....if you know what i mean....
Moj PC  
12 0 hvala 2
12 godina

Heyy, evo i mene.

Konfiguracija kupljena prije par mjeseci, vrhunska konfa.

E sad mi treba jedan ''stoljnjak'' za mog mišonju.

Sanjarim o novom kompu vec 2 godine, tako da su mi se zelje ispunile, a sad treba podloga, jer moja je kostala 7 kuna :D 

A moj bratonja igra ETS2  :D

Utorak=Novi PC= Yeaa
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 22:36 (hahhaajaads).
Moj PC  
3 0 hvala 2
12 godina
Luka Ivanković kaže...

Samo da znate koliko mi je BUG važan i drag.
BUG je na sigurnom! 

Alala, car:D gdje ima to kupit ?xD

Utorak=Novi PC= Yeaa
12 godina
kokek kaže...

Evo jedna zagonetna... nadji gdje je kuciste :)

Ko nadje dobije čevap al bez luka, luk pojeo

Lijevo od monitora ?

Utorak=Novi PC= Yeaa
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice