FB-DIMM od 16 GB

poruka: 6
|
čitano: 1.230
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "FB-DIMM od 16 GB".
17 godina
neaktivan
FB-DIMM od 16 GB

Bilo bi dobro da budu dostupne i za nas "male" potrošaće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FB-DIMM od 16 GB

naravno (skupa sa pločama koje gutaju 16, 32, 64 ili 128GB RAM-a)

joj kada će izmisliti novi način adresiranja RAM-a???!!!

Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FB-DIMM od 16 GB

Elpida je objavila kako je postala prvi proizvođač koji je razvio fully buffered DIMM memorijske module u kapacitetu od 16 GB namijenjene upotrebi u profesionalnim radnim stanicama i serverima.

sumnjam da server imas :P , mozda radnu stanicu?

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FB-DIMM od 16 GB

Najveća sporost računala je zbog diska (ako se gleda u prosjeku), osim u ekstremnim (renderiranje i slično) uvjetima, tak da li ćeš na kompu imati 4 ili 16 GB nije toliko bitno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FB-DIMM od 16 GB

mozda ima SSD :P

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: FB-DIMM od 16 GB

Sporost hard diskova ce se (navodno) uskoro rijesiti! Citao sam da postoje flash HDDovi velicine Sonyevog Memory sticka ProDUO i rade na dosta visokim brzinama (blizu brzine rama?) jedina mana je sto im (zasad) kapaciteti nisu dovoljni za nase potrebe, najveci su zasad od 32 i 64 GB no mozda se rijesenje nadje tako da kupimo plocu sa mnogo utora pa onda si kupujemo koliko hocemo memorijskih modula i sami odredjujemo velicinu hard diska.... prakticno i portabilno...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice