TimeSpy je dobar dokle smije biti: ne smije optimizirati ništa za pojedine kartice i zato ne može idealno koristiti AMD. To je benchmark, mora imati takvo pravilo.
Podjednaki su. 1060 je malo (8% min fps) sporija. 480 čak nema 8 ACE-ova kao Fury pa je i iskoristivost malo slabija. Gdje je tu problem uopće?
Pa nema problema ali s ozbirom kolko svi spamaju da je AMD toliko bolji u DX12 covijek bi ocekival daleko vece razlike , pošto i sam planiram kupiti 480 ali mi smijesno dok ljudi ponavljaju ko papagaji da 1060 je brža sad u globalu ali ce 480 za dvije godine ubijati kad budu oba dvije stara krama naspram vege,volte ili nekaj trećeg.
Ali dobro dolaze uskoro neke igre koje bi mogle imati poštenu DX12 podršku nadam se da ce recimo nadolazeca BF1 beta ima DX12 spreman pošto DICE odradti stvari manje vise kako treba pa da vidimo na kaj to liči.
Vec sam ovo stavio....kad se low level api iskoristi dobijemo ovo....30 fps vise za rx 480 vs gtx 1060.
30fps nije OGROMNA razlika?.....
Ocito nije bitan samo async jer u suprotnom rx 480 nebi otisao i po 30fps iznad gtx 1060 zar ne?...
AMD je natrpao svoje arhitekture techom dok je to kod nvidie mrsavo pa nije ni cudo sto su stedljivije zar ne....