X-Files...

poruka: 18
|
čitano: 3.574
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
X-Files...
pitanje

OK... da rezimiram... :D dakle programi poput MediaPlayeraClasic, CDBurnerXP-a,MP3Tag-a i Daemon Toolsa mi izbacuju errore prilikom pokretanja na friškim Windowsima... Čudno mi je to jer su na prijašnjoj instalaciji radili ko po loju i sad odjednom palac... pa me zanima jel bi to mogao biti kakav problem hardverske prirode? Evo ispričavam se na prvom robusnom postu... mislio sam da bi Vam moglo pomoći da znate cijelu priču... :D

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 0:00 (spimp).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
X-Files...

Aj malo uredi post, stavi red razmaka itd. nikome se nece dati ovo citati... ja odustao na 1/3...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Files...
prihvaćeno rješenje

OK, dao sam si truda i pročitao ovo i zaključujem da imaš neku gamad...

Neznam što može pomoći, eventualno reinstall win-a...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Files...

S obzirom na način na koji si napisao ovaj post nije ni čudo da ti je komp u jurcu. Ni ja ovo neću čitat dok se ne sredi

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: X-Files...

sad sam si dao truda i nakon malo muke uspio sam pročitati...

može bit da je problem u windows exploreru. probaj rješit sa ovime

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Probao sam sa shell fixom i ne pali... opet je isto... samo kaj je sad i explorer.exe počeo bacat tu i tamo errore...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 0:04 (spimp).
17 godina
neaktivan
X-Files...

Ništa, ja bih bacio nanova windowse, originalne ili s provjerenog CD-a, ima ih dosta na netu za skinuti, a prepuni virusa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
FlyBoy kaže...

Ništa, ja bih bacio nanova windowse, originalne ili s provjerenog CD-a, ima ih dosta na netu za skinuti, a prepuni virusa.

Probao sam i to ali ne radi... nije mi jasno zake bi windowsi sad "pukli", a već godinama koristim te jedne jedine kaj imam i sve je do sad radilo? sad sam uzeo od frenda njegove koje on koristi i veli da su do jaja, a mene opet ovo zaje...
16 godina
neaktivan
X-Files...
prihvaćeno rješenje

ništa, onda ti ne gine reinstall...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
X-Files...

Koju si verziju Windowsa imao prije i koju si instalirao sada?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Dado_ZG78 kaže...

Koju si verziju Windowsa imao prije i koju si instalirao sada?

Imao sam XP sa SP-om 3, a sad sam instalirao isto XP SP3 samo kaj je SP3 odma na njima, a prije sam ga morao posebno instalirat...
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Evo da updejtam... danas sam formatirao diskove i instalirao friške windowse sa SP3-om gore... instalirao sve programe i prije ikakvog spajanja na net ih sve isprobao...

Daemon tools-i rade ali CDBurnerXP, Media Player Classic i Mp3tag ne... Za BurnerXP mi javi:"The aplication failed to initialize properly (0xc000007b). Click on OK to terminate the aplication.",

za MPC baci Send/Don`t send i u error signature-u piše:"AppName: mplayerc.exe ; AppVer:6.4.9.1 ; ModName: ntdll.dll ; ModVer:5.1.2600.5512 ; Offset:00005d44"

a za Mp3tag također izbaci Send/Don`t send i u error signature-u piše:"AppName: mp3tag.exe ; AppVer:2.4.3.0 ; Mod Name: ntdll.dll ; ModVer:5.1.2600.5512 ; Offset: 00005d44

Sve više sumnjam u problem sa nekim od dijelova, koji su inače AMD Athlon 2000+, MSI KT3 Ultra2, Seagate Baracuda 60 i 250 GB, 768 MB RAM, Radeon 9600 Pro 128 MB, Realtekova mrežna, Leadtekov TV/Fm tuner i Fortronovo 400W napajanje...

plz help...

17 godina
neaktivan
X-Files...

Skini ovaj fajl i stavi ga u system folder Winsa

C:\WINDOWS\system32  --  put do system foldera

P.S. - zašto si temu nazvao 'X-files'? Ja sam mislio da je riječ o seriji...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2009 20:32 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
X-Files...
prihvaćeno rješenje

Ej stari jel si probao testirat svoju radnu memoriju. Ja bi da sam na tvojem mjestu. Sve mi to nekak čudno izgleda. Skini memtest86+(bootable ISO), sprži ga na cd, restartaj komp i testiraj.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Nemrem zamijenit ntdll.dll jer mi javlja da ga koristi neki drugi program...:(

Nazvao sam temu X-Files zato kaj su prije 2 tjedna svi ti programi radili normalno na istim windowsima... a i istina je oko nas... :D

Radnu memoriju sam testirao sa Ubuntuovog Live cd-a, vrtio ju je oko 4 sata dok nisam prekinuo, naravno ništa nije našao... ali nije bed... evo skidam memtest pa da vidimo najfriškije rezultate... Javim se sa updejtom...

17 godina
neaktivan
spimp kaže...

Nemrem zamijenit ntdll.dll jer mi javlja da ga koristi neki drugi program...:(

Prije nego zakeljiš skinuti ntdll.dll, zgasi sve procese pod svojim user nameom u task manageru osim explorer.exe

Kad si to napravio onda probaj zakeljiti taj ntdll.
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Probao sam i neće... i dalje javlja istu poruku... probao sam i u safe modu i opet ista stvar...

BTW. s memtestom je sve u redu...

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Riješio sam problem!!!! Jeeeee...

Zamijenio sam RAM module i nanovo instalirao windowse i sad radi ko bebica... izgleda da ih je RAM nekaj zaje.....

Hvala svima koji su pomagali u rješavanju problema...

Do sljedećeg puta pozdrav!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice