Winamp - trzanje kod povećavanja playliste

poruka: 4
|
čitano: 1.208
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Friška Win7 ultimate 32-bit instalacija...imam winamp najnoviju verziju i kada povećavam playlistu (lijevi klik mišem i povlaćenje dolje ili u stranu) okvir trza dosta (treperi)...a na drugom profilu, na istom računalu ne trza niti najmanje, potpuno normalno je povećanje i smanjenje prozora...Ja imam admin account, a drugi je standard user...

Driveri grafičke instalirani sa cd-a matične ploče (ASUS, integruša ATI, AMD platforma).

Isto se događalo i kad sam imal iste Win7 samo 64-bitnu verziju..

Make love, not war...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Winamp - trzanje kod povećavanja playliste
capi23 kaže...

Friška Win7 ultimate 32-bit instalacija...imam winamp najnoviju verziju i kada povećavam playlistu (lijevi klik mišem i povlaćenje dolje ili u stranu) okvir trza dosta (treperi)...a na drugom profilu, na istom računalu ne trza niti najmanje, potpuno normalno je povećanje i smanjenje prozora...Ja imam admin account, a drugi je standard user...

Driveri grafičke instalirani sa cd-a matične ploče (ASUS, integruša ATI, AMD platforma).

Isto se događalo i kad sam imal iste Win7 samo 64-bitnu verziju..

Potrazi novije drivere na stranici proizvodjaca.

16 godina
neaktivan

Ok, probat ću...makar je MB relativno nova Asus EVO bla bla sa USB 3.0....probam pa javim...

Ali mene muči zakaj je na ženinom acc. bez trzanja? To mi nije jasno....na admin acc. trza, a na "običnom" ne...

Make love, not war...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stavil sam nove ATi drivere sa njihove stranice i opet isto....nemam pojma kaj još da radim...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 18:35 (chillout23).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice