VistaMizer

poruka: 7
|
čitano: 1.968
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
VistaMizer

instalirao sam taj program sa ovomjesečnog bugovog dvd-a, želeći da isprobam kako izgledaju windowsi xp sa sučeljem od viste. uglavnom, instalirao, resetirao i eto ti windowsa kao u visti, kad ono, ne sviđa mi se, previše su bljak... i želim izbrisati, kad ono, izbrišem, resetiram, vraća se stari xp, ali ono, deinstalacijska procedura nije dobro napravljena, tako da mi je poremećeno align to grid, točnije ako kliknem desnom tipkom na desktopu, i odem align to grid, desi se da se ikonice razmjeste jedna jako od druge, a isključivati mi nema smisla jer volim da ikonice stoje u jednom redu... malo sam sređivao stvari pomoću tune up stylera

uglavnom, pod karticom icons, u kategoriji appearance postoji nešto što se zove icon spacing... nisam gledao koliko je bilo prije na starom xp-u, ali nakon loše deinstalacije jest 80x43. sad sam proizvoljno stavio 50x43. kao, oku mi najsličnije što je bilo prije...

bio sam izrazito iznerviran kada sam vidio takvu lošu deinstalacijsku proceduru, ali i instalacijska nije puno bolje. klikneš samo na install, a instalacijska nema nikakvog upozorenja niti ne nudi neke napredne mogućnosti. sramota od programa... a nemam niti uključen system restore...

ono što je sad želim jest kako sve vratiti na staro stanje... mislim, vratio sam sve, samo taj icon spacing me muči, pa bih volio ako netko ima tune up, pa da pogleda koliko mu iznosi taj icon spacing...

evo slike:

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 10:54 (reefreemind).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: VistaMizer

http://www.lmgtfy.com/?q=win+xp+default+icon+spacing

Sry, nema zle namjere, samo mi je simpatičan ovaj alat...

BTW, nema potrebe za TUU, meni je namješteno na 43x43.

Pazi, gledam te!
16 godina
neaktivan
VistaMizer

ako hoces vista feel onda ti je najbolje instaliraj vistu jer svi ti transform pack programi samo ti uspore kompjuter a poslije je mozes da ih maknes a da nesto ne zajebu na kompjuteru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VistaMizer

najbolje je uzet windowblinds i neku temu. komp će se mrvu usporit ali ne tolko kolko je ga usporit transform pack.

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
malina22 kaže...

ako hoces vista feel onda ti je najbolje instaliraj vistu jer svi ti transform pack programi samo ti uspore kompjuter a poslije je mozes da ih maknes a da nesto ne zajebu na kompjuteru.

Slažem se, instalacija Viste je stvarno jednostavna. Ako si pak zapeo za XP meni je bio dobar VistaInspirat transformacijski paket iako ništa ne može zamijeniti original.
Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
17 godina
neaktivan
VistaMizer

i hate vista. god damn vista... jel kužite, samo sam isprobavao kako to izgleda, ali jednostavno sam naišao na lošu deinstalacijsku proceduru, a registry mi se ne da silovati...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

http://www.lmgtfy.com/?q=win+xp+default+icon+spacing

Sry, nema zle namjere, samo mi je simpatičan ovaj alat...

BTW, nema potrebe za TUU, meni je namješteno na 43x43.

ljubim te, hvala!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice