Msn obrisan, a zapravo nije?

poruka: 12
|
čitano: 2.230
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Msn obrisan, a zapravo nije???
pitanje

ovako... cimerica je imala instaliran msn 9.0, kad joj je dosla poruka da instalira novu verziju, no nije joj htjelo instalirati novu verziju, a na postojecu verziju se nije htjelo logirat... onda je taj obrisala i instalirala 8.5 koji je radio, ali je htjela instalirati 9.0 betu jer joj je lijepa, alito joj nije htjelo...pa je onda obrisala 8.5 jer je mislila da ce onda moci instalirati betu, ali nije uspjela... sad nema ni jedan msn, sve je obrisala, ali ne moze sad uopce instalirati ni jedan msn jer joj pokazuje da mora obrisati novu verziju... ajd valjda ste skuzili o cemu ja tu pricam ;) itko zna u cemu je stvar??? HELP!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma super vam je taj Msn Messenger..da ***izdiš. Moj savjet je, ko i svaki put kad je msn u pitanju..

Nek instalira neki drugi IM program.. Ima tolke na raspolaganju.. Npr. Pidgin, Miranda, Digsby, Trillian..

"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Msn obrisan, a zapravo nije?

Pidgin se ne isplati instalirati jel ima jako slabe mogučnosti.

Tatice,tatice obrisala sam dizel motor svojom novom haljinom, a zatim sam umotala mrtvu svinju unutra. Ma glupačo zadavit ću te ! Mrlje od mrtve svinje više nisu problem! FUX!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=xDCp4X6zbFo
17 godina
neaktivan
autorov komentar

pa svi su joj prijatelji na msn-u...

17 godina
neaktivan
janna kaže...

pa svi su joj prijatelji na msn-u...

Heh. MSN je protokol. A taj MSN sto ti kazes je program za dopisivanje koji koristi MSN protokol. Imas veliki broj programa koji podrzavaju MSN protokol, a vec su i navedeni.
Gentoo user. :')
16 godina
neaktivan

...idi u program files i pogledaj da nije osto folder,ako je pa ga obriši,zatim odi na C disc desni klik na properites,zatim Disc Cleanup pa ga malo poćisti (ako nemaš neki program za to),resetiraj pa zatim onda probaji i ja sam imo neki problema s tim al i nije nešto posebno taj novi,pa sam se vratijo na stari i najpouzdaniji msn 4.7....

0 0 hvala 0
17 godina

Mozda ti OVO pomogne

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
1domagoj1 kaže...

Ma super vam je taj Msn Messenger..da ***izdiš. Moj savjet je, ko i svaki put kad je msn u pitanju..

Nek instalira neki drugi IM program.. Ima tolke na raspolaganju.. Npr. Pidgin, Miranda, Digsby, Trillian..

ma dobro, pa koji je najbolji? ;)
17 godina
neaktivan

Digsby!

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pidgin definitivno!

Digsby je više orijentisan na social networking (Facebook, mySpace).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
master gojko kaže...

Pidgin se ne isplati instalirati jel ima jako slabe mogučnosti.

Molim?! Pa jel ti znaš kaj govoriš?

A šta je s pluginovima?? S pluginovima je Pidgin doslovno "One IM to rule them all"

Ma bilo koji od ovih što sam ti naveo, s tim da su Pidgin, Miranda i Digsby besplatni, a Trillian ima Basic (čitaj: besplatnu) verziju i Premium ak se ne varam (čitaj: onu kaj moraš platit).

I, da. Msn je protokol, a MSN Messenger je program. A svaki od ovih gore šta sam naveo, podržava ti i Msn protokol i Yahoo, i AIM i Gmail, i jos neke manje važne..

EDIT: croart.. my man.. lijep savjet
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2008 20:32 (1domagoj1).
17 godina

Ma Messenger Live je predobra stvar. Najljepše i najjednostavnije sučelje. Jednostavno za korištenje. Ništa mi više netreba. Problema s njime skoro da nikada nisam imao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice