ovako... cimerica je imala instaliran msn 9.0, kad joj je dosla poruka da instalira novu verziju, no nije joj htjelo instalirati novu verziju, a na postojecu verziju se nije htjelo logirat... onda je taj obrisala i instalirala 8.5 koji je radio, ali je htjela instalirati 9.0 betu jer joj je lijepa, alito joj nije htjelo...pa je onda obrisala 8.5 jer je mislila da ce onda moci instalirati betu, ali nije uspjela... sad nema ni jedan msn, sve je obrisala, ali ne moze sad uopce instalirati ni jedan msn jer joj pokazuje da mora obrisati novu verziju... ajd valjda ste skuzili o cemu ja tu pricam ;) itko zna u cemu je stvar??? HELP!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma super vam je taj Msn Messenger..da ***izdiš. Moj savjet je, ko i svaki put kad je msn u pitanju..
Nek instalira neki drugi IM program.. Ima tolke na raspolaganju.. Npr. Pidgin, Miranda, Digsby, Trillian..
Pidgin se ne isplati instalirati jel ima jako slabe mogučnosti.
pa svi su joj prijatelji na msn-u...
pa svi su joj prijatelji na msn-u...
...idi u program files i pogledaj da nije osto folder,ako je pa ga obriši,zatim odi na C disc desni klik na properites,zatim Disc Cleanup pa ga malo poćisti (ako nemaš neki program za to),resetiraj pa zatim onda probaji i ja sam imo neki problema s tim al i nije nešto posebno taj novi,pa sam se vratijo na stari i najpouzdaniji msn 4.7....
Ma super vam je taj Msn Messenger..da ***izdiš. Moj savjet je, ko i svaki put kad je msn u pitanju..
Nek instalira neki drugi IM program.. Ima tolke na raspolaganju.. Npr. Pidgin, Miranda, Digsby, Trillian..
Digsby!
Pidgin definitivno!
Digsby je više orijentisan na social networking (Facebook, mySpace).
Pidgin se ne isplati instalirati jel ima jako slabe mogučnosti.
Ma Messenger Live je predobra stvar. Najljepše i najjednostavnije sučelje. Jednostavno za korištenje. Ništa mi više netreba. Problema s njime skoro da nikada nisam imao.